Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Bilo bi zanimljivo malo otici u povijest ove teme i naci komentare ljudi koji danas hvale Sainza, a prije dvije i pol godine su bili butthurt zbog Vettelovog odlaska i govorili da se Leclercu dovodi vozac broj dva. Da li je Leclerc u top bolid brzi vozac od Sainza? Da. Da li Sainz ima sposobnosti replicirati Rosberga? Da!
Dobar posao danas od strane CS. Ferrari ko Ferrari, svaka zuta zastava izaziva nelagodu jer ne znas sto ce ovi napraviti.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Moram reći da nije baš pošteno govoriti da je Leclerc spor i nemotiviran čim bude iza Sainza, i to ne za neki ogroman zaostatak. Sainz je također odličan vozač, na svoj dan može biti vrhunski, kao što je jučer pokazao.
Kao što su neke kolege već istaknule, Ferrariju su vozači najmanji problem. Jedino ih treba kontrolirati, ali opet to je više do ekipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iceman je napisao/la: 17.09.2023., 22:20 Da li je Leclerc u top bolid brzi vozac od Sainza? Da. Da li Sainz ima sposobnosti replicirati Rosberga? Da!
Po dosad viđenom moram reći da mi ovo zvuči kao najrealnija ocjena njih dvojice. Leclerc ove sezone nije u svom najboljem izdanju, dok je Sainz u zadnjih par utrka ulovio odličan ritam. Sainz možda je nešto inteligentniji vozač, bolje čita utrku i snalazi se samostalnije, ali da biram vozača koji će mi donijeti titulu između njih dvojice, uvijek bih išao na Leclerca. Sainzu u odnosu na Leclerca jednostavno nedostaje ta prirodna brzina, talent, kako god to precizno nazvati (pokoji Hbg bi se reklo na ovom forumu), a to je praktički nenadoknadivo ili, kao u spomenutom slučaju Rosberga, teško nadoknadivo. Puno je lakše nadoknaditi Leclercov deficit trkaće inteligencije u odnosu na Sainzovu čistu brzinu, a vidjeli smo dovoljno puta koliko on kasni po tome za njim. Vidim da je i @dmj pisao nešto slično u temi o utrci, Sainz je jednostavno tip vozača koji s vremena na vrijeme može biti nepobjediv (pobjeđivali su i Bottas i Perez u istim bolidima kao Lewis i Max), daleko je on od lošeg vozača i mislim da čak ima dovoljno brzine da u određenim uvjetima izvede "Rosberga", ali generalno se od njega ne mogu očekivati top rezultati na stalnoj bazi.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@croatic

Tako nesto, lijepo napisano 👍🏻
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
To ja "trubim" čitavo vrijeme. :zubo:
Samo što je to @croatic lijepo novinarski uobličio.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Nije ni Rosberg izvodio "Rosberga" dok nije nanjušio krv. Sjetite se niza pobjeda na kraju sezone koji je prebacio u šampionsku sezonu.
Iako je Ferrari daleko od borbe za pobjede i naslov, Sainz bi ovakvim tempom mogao na Leclerca staviti velik pritisak. Više pritiska više pogreški a ionako je vrlo sklon njima.
Sve manje vjerujem da ce Leclerc ostati u Ferrariju.
Puno je lakše nadoknaditi Leclercov deficit trkaće inteligencije u odnosu na Sainzovu čistu brzinu
Kako nadoknaditi deficit inteligencije? Uz Ferrarijev pitwall? :zubo:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 19.09.2023., 14:08
Puno je lakše nadoknaditi Leclercov deficit trkaće inteligencije u odnosu na Sainzovu čistu brzinu
Kako nadoknaditi deficit inteligencije? Uz Ferrarijev pitwall? :zubo:
Ovo se cini kao nenadoknadivo uz trenutne parametre 🤪
Fino Alla Fine

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Sta se inteligencija moze nadoknadit,mozes ti citat i citat i bit streber,ali Charles je sirova brzina,pusti ga da bude to,imaju ljudi koji su placeni da mu startegijom osvoje prvo mjesto
Engine mode 11!
Position 5!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kico je napisao/la: 19.09.2023., 15:32 imaju ljudi koji su placeni da mu startegijom osvoje prvo mjesto
To quote Eminem
Ah, wait, no way, you're kidding
He didn't just say what I think he did, did he?
Fino Alla Fine

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
A ovaj Crash stara kajla,a prije par godina kad je u temi bilo kao cime se bavite,Crash radi posao koji trenutno u Europi ne radi 99,58 ljudi,cudo,svaka cast Crash,a sto se Eminema tice Stan bi bio za neke fanove tezi za prihvatit!!!
Engine mode 11!
Position 5!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Las Vegas livery[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
LH44 je napisao/la: 09.11.2023., 20:09 Las Vegas livery[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Nije mi ta bijela boja nikako legla.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Strasno mrzim bijelu boju na ferariju. Crna u zuta su mi pun pogodak kao dodatak. Bijela bljak.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Osobno sam veliki pobornik kombinacije svijetlo crvene boje i bijele, a veliki protivnik bilo kakve crne na Ferrariju.
Bolidi iz ranih 2000-ih i 2017. su mi odlični.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Dobro za promjenu na kratko, ali crna i crvena su najbolja kombinacija
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Vanzini reported rumors they are trying to mix F1-75 and SF-23 for the new car, hopefully they mix the respective strengths!

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 19.11.2023., 00:04
Vanzini reported rumors they are trying to mix F1-75 and SF-23 for the new car, hopefully they mix the respective strengths!
ma uvjek ce im faliti nesto! a najvise znanja i srece! :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari mixa 15 godina i nikako da vide sreću. Što se boja tiče meni je crvena-crna i žuta bolja nego Marlboro boje za vrijeme Schumachera. Ne treba Ferrariju bijela boja.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Nemam vjere u Ferari ponovo. Vozac im je naletio na saht, desetak minuta nije osjetio noge od siline udarca od koje je btw pukao monokok, vitalni dio zaštite zdravlja vozača. Njihova reakcija na sve to je samo kuknjava. Cini mi se da u toj cijeloj ekipi jedino cojones ima Sainz, sve ostalo lale koje vjetar njise. Nema rezultata bez iole hrabrosti. McLaren im je primjer ako vec nece da se ugledaju na RB i Merc. Ljudi imaju hrabrosti da stanu iza svojih odluka i pogptovo stavova, zna se sta su crvene linije i gsje se podvlači crta. Ovi moji kao vojska partijskih uhljeba jebo ih pas.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Carlos sredio svoj bolid u FP2 :bang:
Valjda nisu oštećeni dijelovi motora jer ako mora opet uzet nešto opet će bit kazne. Sad je svaki bod važan i treba nam +5 u odnosu na Mečku.,
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡