MotoGP
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Vjerovatno će kao i prošle godine biti borba između Rosija i Markeza. Jorgovan očajan...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Dap. Vratio se Enea u punom sjaju, i nastavio raditi što najbolje zna - praviti sranja. Jeste bio trkaći incident, ali i dalje više njegova greška.Felipe je napisao/la:Guess who's back.
Inače sjajna utrka, prava Moto3 ludnica, za uživati.

Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Moto3 nikad ne razočara, pa nije ni danas, od starta do cilja super uzbudljivo i neizvjesno. Sve čestitke Bagnaiai na prvoj pobjedi za njega i za Mahindru!
Također, čestitke Di Giannantoniu na drugom mjestu, drugom podiju u karijeri, nije ga bilo nigdje početkom sezone, a onda je zablistao u Mugellu, u Catalunyi je bio 9., ali je to i dalje vodeća grupa za Moto3, a danas je ponovo na podiju. U odličnoj je formi, nadam se da ćemo ga i dalje gledati u vodećoj grupi.
Migno je na kraju kažnjen zbog nedozvoljenog manevra, s drugog je pomaknut na treće mjesto.
Što se tiče Enee, sam si je kriv, preoptimistično je krenuo u napad, izgubio ravnotežu i spotaknuo se preko Migna (ako se ne varam).

Također, čestitke Di Giannantoniu na drugom mjestu, drugom podiju u karijeri, nije ga bilo nigdje početkom sezone, a onda je zablistao u Mugellu, u Catalunyi je bio 9., ali je to i dalje vodeća grupa za Moto3, a danas je ponovo na podiju. U odličnoj je formi, nadam se da ćemo ga i dalje gledati u vodećoj grupi.
Migno je na kraju kažnjen zbog nedozvoljenog manevra, s drugog je pomaknut na treće mjesto.
Što se tiče Enee, sam si je kriv, preoptimistično je krenuo u napad, izgubio ravnotežu i spotaknuo se preko Migna (ako se ne varam).
- F1puls suradnik
Takaaki Nakagami uzeo je svoju prvu pobjedu u karijeri u utrci koja je prekinuta krug prije kraja zbog kiše. Svaka čast Taka!
https://twitter.com/MotoGP/status/747021312879628288

- croatic f1
- F1puls suradnik
Imamo mokru utrku u MotoGP-u...
https://twitter.com/autosport/status/747034752281096192

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Stazo ne suši se, hoću da Hernandez bude prvi pobjednik na Ducatiju od Stonera. 
Pitam se, koga li će, ili šta, Jorge danas kriviti? Prošli put je bio vizir, danas bi mogle biti rupice na vjetrobranu koje su izbušiki prije utrke. Ali, tko zna čega će se sve sjetiti.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pitam se, koga li će, ili šta, Jorge danas kriviti? Prošli put je bio vizir, danas bi mogle biti rupice na vjetrobranu koje su izbušiki prije utrke. Ali, tko zna čega će se sve sjetiti.
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pa pustite ih da voze... 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kakva utrka, nevjerojatno. Velika šteta za Yonnya, zbilja sam se nadao da može do pobjede, pogotovo kad je kiša ponovo krenula, taman mi je crko stream i vidio sam da je na dnu poretka. Danilo dominira kao i lani u Silverstoneu, Redding također odličan, Pramacovi dečki su sjajni po kiši. Zbilja se nadam da će se nastaviti utrka.
Update: Ako kiša stane, vozit će 12 krugova.
Update: Ako kiša stane, vozit će 12 krugova.
Zadnja izmjena: croatic f1, dana/u 26.06.2016., 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
danilo je uvijek dobar po kiši. za razliku od jogrea.
živcima me što nisu prikazali kako se hernadez zajebo.
što se tiče mojih, penzija, ali razlika u prvenstvu se povećala. ili će se povećat ako ovako ostane, ne znam što će bit sa restartom.
živcima me što nisu prikazali kako se hernadez zajebo.
što se tiče mojih, penzija, ali razlika u prvenstvu se povećala. ili će se povećat ako ovako ostane, ne znam što će bit sa restartom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kiša je prejaka...opasno je. Moralo se zaustaviti.Slavenowsky je napisao/la:Pa pustite ih da voze...
Inače utrka ludnica!
Lorenzo je katastrofalan dolje na 19. mjestu
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Znam, ali postoje kisne gume, vecina vozaca nije bila da se utrka prekine, oni valjda bolje znaju, al eto pokvarise nam cejf 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Redding je BT Sportu rekao da u zadnjm krugovima nije mogao ništa vidjeti i da se ne želi vraćati ako kiša ne stane. Pustite to što je Pedrosa digao ruke, on je hvatao vodeće sekundu po krugu, i Petrucci koji je upravo prestigao Dovija i znao je da gubi vodstvo jer se računa poredak z prošlog kruga.
Plus, direktor utrke ne može znati šta vozači misle o uvjetima. Svaka čast što ih je i ostavio ovako dugo po pljusku.
Plus, direktor utrke ne može znati šta vozači misle o uvjetima. Svaka čast što ih je i ostavio ovako dugo po pljusku.
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kiša je prestala, pitlane se otvara u 14:55!
@Slavenowsky, svi koje su intervjuirali su rekli da nisu ništa vidjeli, napamet su gađali zavoje, bilo je preopasno tako da je prekid ipak bio pametnija odluka.
@Slavenowsky, svi koje su intervjuirali su rekli da nisu ništa vidjeli, napamet su gađali zavoje, bilo je preopasno tako da je prekid ipak bio pametnija odluka.