Red Bull Racing
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Bome NoBreaks ili trolas ili neznas u kojoj godini smo ali ajde nek ti bude!!! 
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Novi motor u Monzi spec4,nova maziva i gorivo u Rusiji!!! Nadam se da ce stavit barem u jedan bolid od Toro Rossa taj novi spec!!! Da ga stignu preko ljetne pauze dobro izmapirat!!
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... erstappen/
Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... erstappen/
Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ali koliko se ljudi zamaraju onom brojkom od 1000 KS. Kao da je toliko bitno...Ferrari je napisao/la: 30.07.2019., 17:23 AMuS slijedeći tjedan: "U Monzi novih 30 konja za Hondu"![]()
To bi znači u ovoj sezoni bilo oko 100-injak extra konja![]()
![]()
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ne sviđa mi se, nema nigdje honda oznake.
njemačka zastava u retrovizoru.

njemačka zastava u retrovizoru.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
Da parafraziram kimija. To je samo broj. Nebitno da li je 999 ili 1000. To je samo broj
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ne mogu nać ništa o njegovoj depresiji.
samo o preverantici majci.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... idays.html
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/m ... r-13673222
samo o preverantici majci.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... idays.html
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/m ... r-13673222
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne znam baš je li bila depresija, ali spomenuo je da je zamalo odustao od utrkivanja prije par godina, sjećam se jer sam pisao o tome.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Dobra i ocekivana odluka. Vise sam za Kvjata, ali on je imao svoju priliku, pa sad nek vreba iz prikrajka.
Albon sad treba da pokaze od cega ne napravljen. Doduse mnogi misle da je lako odmah sjest u pobjednicki bolid.
hint:2007
Albon sad treba da pokaze od cega ne napravljen. Doduse mnogi misle da je lako odmah sjest u pobjednicki bolid.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije baš usporedivo kada jedan vozač prije spomenute 2007. odradi tisuće i tisuće km testova i uskoči u ekipu i bolid koji poznaje sa Albonom koji je PRVI PUTA vozio F1 bolid u 2. mjesecu 2019. godine..._bataziv_0809 je napisao/la: 13.08.2019., 09:49 Dobra i ocekivana odluka. Vise sam za Kvjata, ali on je imao svoju priliku, pa sad nek vreba iz prikrajka.
Albon sad treba da pokaze od cega ne napravljen. Doduse mnogi misle da je lako odmah sjest u pobjednicki bolid.hint:2007
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Znam, nista nije usporedivo sa HamstomFerrari je napisao/la: 13.08.2019., 10:21Nije baš usporedivo kada jedan vozač prije spomenute 2007. odradi tisuće i tisuće km testova i uskoči u ekipu i bolid koji poznaje sa Albonom koji je PRVI PUTA vozio F1 bolid u 2. mjesecu 2019. godine..._bataziv_0809 je napisao/la: 13.08.2019., 09:49 Dobra i ocekivana odluka. Vise sam za Kvjata, ali on je imao svoju priliku, pa sad nek vreba iz prikrajka.
Albon sad treba da pokaze od cega ne napravljen. Doduse mnogi misle da je lako odmah sjest u pobjednicki bolid.hint:2007

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam vjerovao izjavama iz Red Bulla da će Gasly ostati do kraja sezone, tako da nisam pretjerano iznenađen što je Gasly vraćen u Toro Rosso. Ali sam davao veće šanše da ga Kvyat zamjeni, no mislim da ni s Albonom neće pogriješiti kao što su s Gaslyem prošle godine, tj. što su njemu dali prednost pored Sainza.
Žao mi je Kvyata u svemu tome i nadam se da će dobiti još jednu priliku u nekoj jačoj ekipi
Žao mi je Kvyata u svemu tome i nadam se da će dobiti još jednu priliku u nekoj jačoj ekipi

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa dobro kako uopće možeš uspoređivati njega i pogotovo sada Albona?_bataziv_0809 je napisao/la: 13.08.2019., 10:40Znam, nista nije usporedivo sa HamstomFerrari je napisao/la: 13.08.2019., 10:21Nije baš usporedivo kada jedan vozač prije spomenute 2007. odradi tisuće i tisuće km testova i uskoči u ekipu i bolid koji poznaje sa Albonom koji je PRVI PUTA vozio F1 bolid u 2. mjesecu 2019. godine..._bataziv_0809 je napisao/la: 13.08.2019., 09:49 Dobra i ocekivana odluka. Vise sam za Kvjata, ali on je imao svoju priliku, pa sad nek vreba iz prikrajka.
![]()
Nema veze s vezom. Hamilton je bio daleko najbolje pripremljeni rookie ikad....pogotovo u odnosu na današnje vrijeme bez testiranja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Sad se vidi koji im je bio promašaj pustiti Sainza...a on polako izrasta u pravog vozača, i u McLarenu vozi više nego dobre partije