Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Joj smiješnih likova. Kaže lik mogu zahvaliti Neueru. Pa Neuer je sastavni dio svoga tima, a to nisu "ljudi u žutom". Bayern je bio loš, ali i takav je bolji od ovoga smeća zvanog Real Madrid. Ono standardna njihova igra, posjed lopte, pasovi, pritisak. Ali realizacija katastrofa. Dobro, prvu utakmicu su falili najbolji napadač i najbolji štoper. Ali nisu se nešto istakli ni udrugoj utakmici. Ali i to što kaže da Bayern može zahvaliti Neueru, kao da nam ga je uefa dodijelila kao 12-og igrača. :facepalm: Čovjek je praktički bio nezaposlen dok je bilo 11 na 11. Taj real je zabio po jedan gol u obje utakmice dok je bilo 11 na 11.
A za ove koji pokušavaju izjednačiti greške sudija da bi opravdali ovaj ciganluk :bang: :facepalm: :bang:
Penala su oba bila ko kuća. Crveni su bili kriminalni, pogotovo u ovoj drugoj utakmici kada nije ni faula bilo. I na sve to im prizna u ključnim trenucima dva gola iz ofsajda, protiv deset igrača na suprotnoj strani. :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
senja je napisao/la:Pa Neuer je sastavni dio svoga tima, a to nisu "ljudi u žutom".
Ljudi u zutom su Borussia Dortmund i evo sad ce izac na Luija drugog :pivo:
Fino Alla Fine

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
Znaš na koje žutalje mislim :D

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
senja je napisao/la:Joj smiješnih likova. Kaže lik mogu zahvaliti Neueru. Pa Neuer je sastavni dio svoga tima, a to nisu "ljudi u žutom". Bayern je bio loš, ali i takav je bolji od ovoga smeća zvanog Real Madrid. Ono standardna njihova igra, posjed lopte, pasovi, pritisak. Ali realizacija katastrofa. Dobro, prvu utakmicu su falili najbolji napadač i najbolji štoper. Ali nisu se nešto istakli ni udrugoj utakmici. Ali i to što kaže da Bayern može zahvaliti Neueru, kao da nam ga je uefa dodijelila kao 12-og igrača. :facepalm: Čovjek je praktički bio nezaposlen dok je bilo 11 na 11. Taj real je zabio po jedan gol u obje utakmice dok je bilo 11 na 11.
A za ove koji pokušavaju izjednačiti greške sudija da bi opravdali ovaj ciganluk :bang: :facepalm: :bang:
Penala su oba bila ko kuća. Crveni su bili kriminalni, pogotovo u ovoj drugoj utakmici kada nije ni faula bilo. I na sve to im prizna u ključnim trenucima dva gola iz ofsajda, protiv deset igrača na suprotnoj strani. :facepalm:
Hahahha svaka cast majstore malo tko zna izvalit kao ti stvarno malo slikaslikaslika

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Monaco laganini riješio sve. :chill:
A i Juve je na dobrom putu. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Finale nakon 19 godina, Real vs Juve 100 %
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
a mozda bude polufinale juve vs real ....
slika slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Stigne ovo Barca..
Fino Alla Fine

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
CrashOverride je napisao/la:Stigne ovo Barca..
kolega, ta tvoja tvrdnja je pila naopako .... i ti i ja znamo da juve osvaja lp :kokice:
slika slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne bi stigli ni za još 3 dana.... :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav skandal u Barceloni.. Suci pokrali Barcelonu..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
:thumbs:
D10S je napisao/la:
kolega, ta tvoja tvrdnja je pila naopako .... i ti i ja znamo da juve osvaja lp :kokice:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
:pivo:
Frantic je napisao/la:
Ne bi stigli ni za još 3 dana.... :chill:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne da Barca ne bi ovo stigla, nego imam osjećaj da bi Juve mogao čuvati 0:0 do finala LP. :mrgreen:
Evo jedan novi detalj.
Potpuno sam zaboravio i na drugi off-side ?? :prcnjau:
Mislim, ovo bi bio gol (1/1) i da je Ronaldo bio i malo povučeniji, ali eto....
Jel` se gleda stajna noga (izgleda da ne) ili noga koja je naprijed ili dio tijela koji je najviše naprijed, mislim .... ??

[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Gleda se najistureniji dio tijela kojim se moze regularno postic pogodak ..
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Oba dva gola su zaleda.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la:Znaš na koje žutalje mislim :D
Ta boja ti je fatamorgana.. U biti nose isti dres kao i momci real madrida..
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
senja je napisao/la:Joj smiješnih likova. Kaže lik mogu zahvaliti Neueru. Pa Neuer je sastavni dio svoga tima, a to nisu "ljudi u žutom". Bayern je bio loš, ali i takav je bolji od ovoga smeća zvanog Real Madrid. Ono standardna njihova igra, posjed lopte, pasovi, pritisak. Ali realizacija katastrofa. Dobro, prvu utakmicu su falili najbolji napadač i najbolji štoper. Ali nisu se nešto istakli ni udrugoj utakmici. Ali i to što kaže da Bayern može zahvaliti Neueru, kao da nam ga je uefa dodijelila kao 12-og igrača. :facepalm: Čovjek je praktički bio nezaposlen dok je bilo 11 na 11. Taj real je zabio po jedan gol u obje utakmice dok je bilo 11 na 11.
Dobro i zakinuti su Juve prošle godine protiv Bayerna ove godine Bayern zakinut gdje je problem, a da ne pričamo o protekciji koju svi veliki klubovi imaju protiv malih ali njih se brzo zaboravi. Uvijek bilo i biti​ će dokle god ljudski faktor odlučuje istog trenutka.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Frantic je napisao/la:Ne da Barca ne bi ovo stigla, nego imam osjećaj da bi Juve mogao čuvati 0:0 do finala LP. :mrgreen:
Evo jedan novi detalj.
Potpuno sam zaboravio i na drugi off-side ?? :prcnjau:
Mislim, ovo bi bio gol (1/1) i da je Ronaldo bio i malo povučeniji, ali eto....
Jel` se gleda stajna noga (izgleda da ne) ili noga koja je naprijed ili dio tijela koji je najviše naprijed, mislim .... ??

[ link do slike ]
A sta je sa ovom slikom?

slika
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Cak i na pokusaju montaze fotke mu je koljeno u zaledju :rofl:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡