Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
zekohonda je napisao/la: 18.07.2019., 09:10 ovo me podsjeća na onu situaciju kad je alonso prošao jedan zavoj brže od očekivanog pa 'zbunio' hondin power unit.
lako će se to naštimat, bitno je da nadogradnje štimaju, da je pu izdražala nakon cijeđenja u austriji. i da se gasly malo probudio.
sve u svemu, optimistično gledam u nastavak sezone.
Super izgleda sada kada su poštimali prednje krilo da, koliko sam shvatio, bolje šalje zrak prema iza te je bolid stabliniji. Ako Spec 4 bude dobar mislim da možemo gledati odličan dvoboj Merca i RB sljedeće sezone za prvenstvo. Samo se nadam da neće previše fokusa prebaciti na 2020 pa da se desi da će opet na početku sezone s drugim pravilima biti đumbus i morat će ganjat opet.
Sve u svemu vidim samo pozitivne stvari vezane za nadogradnje tako da samo jako RB. Idemo do 5 pobjeda do kraja sezone. :fakjea:

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Spec3

[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Navodno bi ova nadogradnja trebala donijeti 25bhp. Što bi ih kao izjednačilo sa Mercedesom. Ako je to istina, lijepa vremena su pred RBRom i Hondom.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Bojim se i pomisliti što bi RB bio spreman učiniti sa standardno jakom aerodinamikom i nekim konkurentnim motorom. :shock:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mr.Spaceguy je napisao/la:Navodno bi ova nadogradnja trebala donijeti 25bhp. Što bi ih kao izjednačilo sa Mercedesom. Ako je to istina, lijepa vremena su pred RBRom i Hondom.
Kao da će Mercedes spavati :D

A i te brojke su apsurdne, svaki puta 15-25bhp, a na kraju se ispostavi da je 5, maximalno 10bhp, a i to je više na pouzdanosti, potrošnji i mapiranju odrađeno da bi se veća konjaža mogla koristiti duže vrijeme, tj. Na utrci, onaj mod 11 u zadnjih 30 krugova, mada i tu su išli na sve ili ništa, spalili motor da uzmu domaću utrku, pred Matešićem i Hondinim ljudima. Kvali mod idalje kaskaju za Mercedesom, a da ne pričamo o potrošnji i pouzdanosti.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Mozda nece Mercedes ali znamo tko hoce :zubo:
Fino Alla Fine

Anonimus4138
GP3
GP3
@LH44 Nije bilo 30 krugova nego 12 ali ajde,cuj isti taj Amus je rekao da je Ferrari favorit na predsezonskim testiranjima,uglavnom Honda dere i dobro je sto ce temperature na VN Njemačke temp biti slične kao u Austriji,pa mozda bude podij ili pobjeda!!!

LH44
Formula 1
Formula 1
Kic je napisao/la:@LH44 Nije bilo 30 krugova nego 12 ali ajde,cuj isti taj Amus je rekao da je Ferrari favorit na predsezonskim testiranjima,uglavnom Honda dere i dobro je sto ce temperature na VN Njemačke temp biti slične kao u Austriji,pa mozda bude podij ili pobjeda!!!

12 krugova je opet previše, koliko znam Mod 11 je najjači mod koji je moguć da bi se motor kako treba hladio, mod 12 je kvali mod, u jednom krugu ga prokuha.

Poenta je u tome da su cifre koliko nadogradnje donose BHP apsurdne, kao i to da bi se s tim ciframa izjednačili s Mercedesom. Nemam ja ništa protiv da se svi oni izjednače, nego govorim za cifre koje se vrte u krug još od 2014, a uvijek se ispostavi da su cifre minimalne.

Ili ono kad Ćiril kaže da je Renault donio nadogradnju 0.5s po krugu, how yes no, na kraju 2 desetinke, 3 ako im se posrećislika

slikaslika

Anonimus4138
GP3
GP3
Da da LH ali motor je bio isto izložen visokim temp kao i ostali motori,neznam kako znas da je taj motor iscjeden imas data podatke,uglavnom govorim ti da nitko iz Honde nije rekao koliko nova spec donosi konja,vec Amus nagada i blebece,znam samo da ce biti jaci Qualy mode!!!

LH44
Formula 1
Formula 1
Kic je napisao/la:Da da LH ali motor je bio isto izložen visokim temp kao i ostali motori,neznam kako znas da je taj motor iscjeden imas data podatke,uglavnom govorim ti da nitko iz Honde nije rekao koliko nova spec donosi konja,vec Amus nagada i blebece,znam samo da ce biti jaci Qualy mode!!!

Za blebetanje AMuS i ostalih medija i govorim slika Ovo za Austriju je očito bilo da su odvrnuli pa makar crklo, a pokazaće se poslije ljetne stanke koliko su taj motor izraubali u tih zadnjih 10ak krugova.

slikaslika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Mislim da su u Austriji odvrnuli do kraja, možda ne baš do kraja, jer se vidjelo da auto ide ko gluha svinja. To sam već negdje napisao uživo se vidjelo da to leti, ubrzanje iz zavoja i na kočenju. Čak je i Ferrari imao problema na ravnicama sa Redbull-om. Imali su 200k navijača i bilo je po meni ili na štitu ili sa štitom. Po meni je najveći napredak da možeš motor duže držati po većim opterećenjem nego koliko konja si izvukao iz njega ako ih ne možeš iskorištavati duže vrijeme. Ako je Honda riješila hlađenje onda može sve svoje konje duže goniti u kas koliko ih god manje bilo od Merca ili Ferraria uz tradicionalnu Redbullovu aerodinamiku i Maxa mogil bi imati još koje iznenađenje ove godine.
#DankeSeb

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
borba protiv vrućine:
slika
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Anonimus4138
GP3
GP3
Opet najbrži!!! Svaka im čast kad treba bit brz i bez greske ljudi rasture!!![ link do slike ]

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
Baš sam mislio to stavit. Navjerojatno je koliko su momci jaki. :klanjam:
Da ne prođe post bez dodatnih informacija RB je sa Verstappenom imao 3 od 4 najbrža pitstopa.
P1: 1.88
P3: 2.04
P4: 2.11

Williams se uspio ugurat sa Kubicom na P2: 1.99

Anonimus4138
GP3
GP3
Dva svjetska rekorda u 14 dana,prosli je bio od RB-a isto 1.91!!!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
svaka čast!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Maxi09 je napisao/la: 29.07.2019., 12:07 Baš sam mislio to stavit. Navjerojatno je koliko su momci jaki. :klanjam:
Da ne prođe post bez dodatnih informacija RB je sa Verstappenom imao 3 od 4 najbrža pitstopa.
P1: 1.88
P3: 2.04
P4: 2.11

Williams se uspio ugurat sa Kubicom na P2: 1.99
slika
I najbrža zaustavljanja u sezoni: Sve Red Bull i Williams.
slika
Prejako.

Na ovoj prvoj slici, ovo što DHL boduje, najbrži pit stop od svakog vozača. Kad bi bodovali sve pit stopove, sve bi bodove pokupili Red Bull i Williams, osim zadnjeg, koji bi otišao Toro Rossu.

NoBreaks
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
iju, zadnji post prije 4 godine a svjedočite usponu novog kralja pista BIG MAX-a.
što ste svi na portalu (tabor 1 + tabor 2) navijači na ziherice? :party:
oke ima ih i svestranijih, ali malo

Anonimus4138
GP3
GP3
Evo malo onboarda s Maxovog bolida, i da je suho bilo tesko bi Merc Maxa ulovio

Max je Bottasu u jednom krugu nabio 5 sek prednosti!!

Gasly 347kmh

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
NoBreaks je napisao/la: 29.07.2019., 19:59 iju, zadnji post prije 4 godine a svjedočite usponu novog kralja pista BIG MAX-a.
što ste svi na portalu (tabor 1 + tabor 2) navijači na ziherice? :party:
oke ima ih i svestranijih, ali malo
prevedi molim te. :?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡