ti tamo kad ono međutim

i onaj vratite slamku kroz grad ne kužim

U redu, nek bude, pogrešnog sam dojma. Ne bih da pređemo neku zdravu crtu sportske rasprave i pređemo na osobnu. Žao mi je ako si moj komentar shvatio pokušajem psihoanalize.@Vettel-Ferrari pogrešnog si dojma. Psihoanaliza ti očito nije bliža strana
Ja se uopšte ne trudim da opisujem Hamiltona boljim vozačom ili vođom tima. Naprotiv, ti i određena ekipa imate pune ruke posla da to isto pokažete za Vettela. Samo što vam ne ide…
Ne smatram se ni nekim fanboy, s obzirom da sam jako svjestan velikog broja njegovih mana. Srećom pa su većinom vezane za dešavanja mimo F1 vikenda.
Ali iskreno, nemam ni potrebe za tim. Njegovi brojevi, koje će ti vi i dalje osporavati, govore sami za sebe. Dvije godine vam je uzima titule na takav način, da kad bi neko bio ograničen na vijesti sa ovog foruma, bi pomislio da se radi o dominaciji Mercedesa. I tu ima dosta dokaza da ste imali bolji bolid, ali džaba … Lakše nekom metar u guzicu, nego milimetar u pamet.
To što se ja i ne trudim da ispravljam krivu Drinu, ne znači da je to tako ili nije.
Ali OK da ne dužim … Ja sam pokušao sinoć, da nađem tu izjavu. Nisam uspio… Vjerovatno sam zaboravio izvornu izjavu na engleskom. Ali 100% tvrdim da sam pročitao prošle ili pretprošle godine da kad Hamilton priča na sastanku svi šute. Ja dalje neću tražiti tu izjavu. Ako neko zna kad je to bilo nek postavi, ako ne, ko ga hebe nije ni bitno. Ja nemam potrebu da izmišljam bilo šta. Ima milion drugih dokaza koji to dokazuju, samo što vi to onda nazivate umirivanjem ega
Ko da smo u vrtiću pa kad se primadona uvrijedi trči da je umiriš. I da jeste tako jedna je primadona u cijeloj predstavi. Ne vidim da je iko trčao za Vettelom. Ili za bilo kojim drugim vozačem od postojeće garde. Valjda bi još negdje neko umirivao nečiji ego?
Što se tiče rasprave oko najkorektnijeg vozača, namjerno sam napustio tu raspravu. Odgovori mi prvo na pitanje od kad pratiš F1 (aktivno bez snimaka) i sa koliko godina si počeo pratiti.
Ako kažem da Hamilton nema nijedne situacije gdje je prljavo istjerao nekoga sa staze, onda valjda i jeste najkorektniji ili jednako korektan sa ostalim šampionima. Vama je vrhunac prljavštine usporavanje Rosberga u AbuDhabi ili ne propuštanje Rosberga u Mađarskoj (@Pastor ovdje vidiš nije poslušao tim, jer je znao da je u pravu. Također ih nije poslušao u Mađarskoj kad je propustio Bottasa). I onda bi ti trebao tu da nastupiš i da kažeš evo ga ovdje je Hamilton zabio (ili pokušao zabiti) kolegu u zid ili šta ja znam. A ne davati mi duel na stazi koje su i njemu radili ti isti ljudi.
Prihvatio sam tvoju sugestiju da se ne radi o svim vozačima, već samo o onima koje sam pratio. Ne znam čemu ponovo to spominješ. Od svih koje sam nabrojao, jedino se ne sjećam da je Hakkinen imao “prljavih” poteza. A to je bila jako žestoka lista i konkurencija.
Ja kad uvidim grešku ja to i priznam i završim sa tim. Dok ćeš ti (i ne samo ti) i dalje tupiti da je Hamilton trebao dobiti kaznu u Mexico ili Njemačkoj. S obzirom da nisam uspio dokazati sa primjerima LeClerc-a u Italiji i Rosberga Kanadi (obje situacije gdje je on napadao), da se radi o incidentima koji su dozvoljeni, shvatio sam da ili ja ne znam dokazivati dovoljno dobro, prema vašim mjerilima, ili je vi uživate da nalazite opravdanja za vaše gubtike u teoriji da FIA štiti Hamiltona.
Šta god da je nema potrebe da trošimo vrijeme na gluposti
Nisam stigao da odgovorim prije, a nemam ni sada vremena puno. Čisto da ne bude da nisam odgovorio.
Ne vidim problem u takvom modelu. Ti članci se ne pišu sami i ljudi žele zaraditi od svog rada. Ako je netko stalni čitatelj, mislim da je sasvim u redu da izdvoji određenu cifru za to što čita, isto kao što npr. plaćaš novine. Doduše, mislim da možeš napraviti besplatan account kojim dobiješ više ili možda čak neograničen broj članaka - na mobitelu mi je baš izašla obavijest da mi je ostalo još x vijesti ovaj mjesec, dok mi na laptopu (gdje sam stalno ulogiran) dosad nije stigla takva obavijest, a puno češće tu otvaram njihove članke.Iceman je napisao/la: 06.12.2019., 14:30 Koliko je Motorsport.com jadan.
Prvo ti daju besplatno za citanje oko 8 specialnih tema/vijesti, a nakon toga bi se trebao pretplatiti jer eto kao zanimljivo je čitati špekulacije i žutilo. Ma da ne bi miško
Yes, kišni FP3 prošle godineAlkY je napisao/la: 10.12.2019., 06:15 To je neki Hockenheim , neki trening , prosle godine , tako nesto ako se ne varam ?