Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A ozljeda svi imaju. Nosis se s tim bolje ili losije.
Cityjeve komicne reakcije u obrani se nastavljaju.
Ne manjka im sansi ali bez lopte ponekad amaterske reakcije
Cityjeve komicne reakcije u obrani se nastavljaju.
Ne manjka im sansi ali bez lopte ponekad amaterske reakcije
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Tu je veliki krivac i njihov kondicijski trener Antonio Pintus. Otkad se on vratio vratila se hrpa i ozlijeda, svake sezone.
Za Mbappea ne brinem, bude on uhvatio formu, ako i ne uhvati dovođenje mu je koštalo ravno 0 eura.
Više me brine obrana. Mislim da ništa od čuda i preokreta kao prošle godine.
Za Mbappea ne brinem, bude on uhvatio formu, ako i ne uhvati dovođenje mu je koštalo ravno 0 eura.
Više me brine obrana. Mislim da ništa od čuda i preokreta kao prošle godine.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Tesko da ce u Realu biti sretni ako nikada ne uhvati formu. Iako se slazem da ce takav igrac kad tad pocet mljet protivnike.
Nisu nista isplatili drugome klubu za njega , istina , ali ima masnu placu i oko 125 mil bonusa koje ce dobiti kroz ugovor. Nije bas da ih nista nije kostao.
Nisu nista isplatili drugome klubu za njega , istina , ali ima masnu placu i oko 125 mil bonusa koje ce dobiti kroz ugovor. Nije bas da ih nista nije kostao.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
To je ka da igras FM pa neki igrac koji dolazi Bossmanom trazi ogromnu placu i sign in pa ne das nego radije pljunes nekom klubu 60 miliona za nekog tko ce doc za duplo manju placu i tri puta manji sign in bonus 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
I ostade tako, do kraja
Barca spušila kod kuće od Las Palmasa, a Bayern pred kraj izjednačio na Westfalenu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Da da. Kriza neka na vidiku. Lagano dva poraza i remi u zadnje tri tekme.
I Atleti i Real su na okupu.
I Atleti i Real su na okupu.
Fino Alla Fine
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Dečki, lagano se sramim reći, ali od malena sam bio navijač Barcelone, od vremena Rivalda i Kluiverta, a danas totalno nemam pojma tko igra u Barceloni (osim Olma i Lewe). Ne znam, kada je otišla moja generacija 1987 (primjerice Messi i Piquet) totalno sam izgubio volju, ili možda starim. Slučajno pogledam neku tekmu dok gledam ta nepoznata lica i imena, da ne piše da su Barcelona ne bih znao niti po igračima, niti po kretanju lopte po terenu.
- Frantic
- Formula 1
Konačno igra dostojna Uniteda.
Kontre, presing, prisiljavanje protivnika na greške.
Znam da Everton nije ama baš nikakav pokazatelj, ali su znali (donedavno) imati užasne partije protiv ekipa sličnog kalibra i jačine, nebitno, kući ili u gostima.
Botafogo pročepio.
Sinoć uzeli Copu Libertadores, protiv Atletico Mineira, na Monumentalu (Buenos Aires) i to nakon što su od 2. minute igrali sa čovjekom manje.
Nadam se da će uzeti i brazilsku seriju A. Dva kola prije kraja imaju 3 boda ispred Palmeirasa.
Ajd, barem neće imati flop, pa završiti 4. kao prošle sezone, nakon što su vodili 30 i kusur kola.
Kontre, presing, prisiljavanje protivnika na greške.
Znam da Everton nije ama baš nikakav pokazatelj, ali su znali (donedavno) imati užasne partije protiv ekipa sličnog kalibra i jačine, nebitno, kući ili u gostima.
Botafogo pročepio.
Sinoć uzeli Copu Libertadores, protiv Atletico Mineira, na Monumentalu (Buenos Aires) i to nakon što su od 2. minute igrali sa čovjekom manje.
Nadam se da će uzeti i brazilsku seriju A. Dva kola prije kraja imaju 3 boda ispred Palmeirasa.
Ajd, barem neće imati flop, pa završiti 4. kao prošle sezone, nakon što su vodili 30 i kusur kola.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Još jedan prvak riješen. Ode Liverpool na +9 od Arsenala i +11 od Citya. Milina od utakmice. Trebalo je biti barem 4:0.
Jedino žalim što Salah odlazi na kraju sezone. Budale će ga pustiti, a on je trenutno najbolji igrač Redsa.
Jedino žalim što Salah odlazi na kraju sezone. Budale će ga pustiti, a on je trenutno najbolji igrač Redsa.

- Frantic
- Formula 1
Sinoć ipak prizemljenje Uniteda od strane Arsenala i znak da treba tu još dosta posla.
Ali smiješno primljeni golovi nakon onih korner akcija Arsenala sa punjenjem peterca.
I vrlo tanko prema naprijed.
Nisu dobili Topnike na Emiratesu godinama, pa nisam očekivao ni u 4. tekmi Amorima na klupi.
Ali smiješno primljeni golovi nakon onih korner akcija Arsenala sa punjenjem peterca.
I vrlo tanko prema naprijed.
Nisu dobili Topnike na Emiratesu godinama, pa nisam očekivao ni u 4. tekmi Amorima na klupi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”