Max Verstappen
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
s kim god od ta 2 bude, najebo je, izvinjavam se na rječniku ali tako bi mu bilo...
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ja sam ga isto želio u Ferrariju sljedeće sezone, ali sada mislim da nije pametno staviti ga pored Vettela jer će onda Max biti ono što uopće ne želi i to bi moglo zakočiti njegov puni razvoj. Uglavnom siguran sam da je loša odluka bilo od Ferrarija bilo od Merca dovoditi ga iduće sezone jer bi se moglo dogoditi točno ovo što se sada događa u TR. Isto tako mislim da nije spreman odmah uskočiti u momčad takvog kalibra, trebala bi mu još jedna sezona u malo liberalnijoj momčadi u kojoj će se moći i morati boriti ravnopravno s kolegom - tako da mislim da je sljedeće sezone Red Bull najbolja opcija za Maxa što se svih na gridu tiče. Bilo bi fora vidjeti i Carlosa sljedeće godine s njim pa da vidimo tko bi se bolje snašao u takvoj većoj i zahtijevnijoj momčadi.
Sisu (fin.)
- Lady
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
Baš sam sad čitala kako se on i Sainz bore za ulazak u Red Bull. Ja im obojici želim da dođu u tu momčad i nek se kolju do kraja! neka Ricci i Kvyat odu u neke druge momčadi, a ovaj 'ludi' dvojac nek se bori u jakom Red Bullu.
Kad bi još Red Bull bio za sam vrh, odnosno borbu za sam naslov, kakvi bi to dvoboji bili...... uhhhh...... ma kakav Vettel i Webber.....
Kad bi još Red Bull bio za sam vrh, odnosno borbu za sam naslov, kakvi bi to dvoboji bili...... uhhhh...... ma kakav Vettel i Webber.....

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
Jako teško u paketu. Vjerovatno će jedan u RBR a drugi u ferrari/mercedes/williams
- Lady
- GP3
Ne, uškopili bi ih u Ferrariju ili Mercu. oni moraju ili bit razdvojeni ili ako su u istoj momčadi, onda Red Bull ili McLaren (naravno , jak McLaren)Mr.Spaceguy je napisao/la:Jako teško u paketu. Vjerovatno će jedan u RBR a drugi u ferrari/mercedes/williams

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Evo još malo na ovu temu
http://www.motorsport.com/f1/news/analy ... am-686686/
http://www.motorsport.com/f1/news/analy ... am-686686/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 04.05.2016., 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Heheheh Max ^^
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Nasljednik... 

Sisu (fin.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Postupno izbacivanje Kvyata iz Red Bulla. Veselim se ako će dvojac dogodine biti Ricciardo i Verstappen, oba odlična vozača.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Realno, sad Helmut bar ima razloga da otpusti Kvyata. Misli on već od prošle godine ubacit Verstappena samo nije imao razloga objasnit. Nešto ko i ona priča sa vozacima TR iz 2011 kada im je obećao da će jednoga zadrzat tj. boljeg iz tog dvoboja (iako je htio obadvojicu van)... U međuvremenu je došlo do svađe sa algesuarijem koji je pobjedio u tom dvoboju, pa je jednim udarcem riješio dvije muhe sa opravdanim razlogom...
No koliko je Verstappen trkaći zreo, vidit ćemo... Samo da ne dobijemo novi torpedo sto je vrlo lako moguće
No koliko je Verstappen trkaći zreo, vidit ćemo... Samo da ne dobijemo novi torpedo sto je vrlo lako moguće

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Koliko sam bio ljut na utrci radi Seba, toliko mi sad žao Kvyata. Nije ovo zaslužio. Meni ta Vesrtapen familiy izgleda baš kao ona tipična arogantna, bahata, puna sebe družina. Kad vidim starog u boxu, muka mi dođe. Jedna loša utrka i Kvjat leti iz tima. Jako prozirno i izlobirano. Nadam se da će Max zapeti iz Riccia pa neka onda traži da ga maknu i da samo prođe...
"What a little star." May 26, 2012.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728197962556317696