Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

PAJO
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Fernando Alonso
Prošlu sezonu je dobro vozio ,ako ove godine bude još bolje i sa manje grešaka mogao bi u neku bolju momčad ,možda u Williams

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ako se ne varam, Wolf ga ima na radaru za 2018. To bi mogla biti ubojita kombinacija.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Neka bude sa Sebom u Crvenome

Max - Seb
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
s kim god od ta 2 bude, najebo je, izvinjavam se na rječniku ali tako bi mu bilo...

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
HeatBlast44 je napisao/la:s kim god od ta 2 bude, najebo je, izvinjavam se na rječniku ali tako bi mu bilo...

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

Nek se bori sa pravima , a ne sa rokijima
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Ja sam ga isto želio u Ferrariju sljedeće sezone, ali sada mislim da nije pametno staviti ga pored Vettela jer će onda Max biti ono što uopće ne želi i to bi moglo zakočiti njegov puni razvoj. Uglavnom siguran sam da je loša odluka bilo od Ferrarija bilo od Merca dovoditi ga iduće sezone jer bi se moglo dogoditi točno ovo što se sada događa u TR. Isto tako mislim da nije spreman odmah uskočiti u momčad takvog kalibra, trebala bi mu još jedna sezona u malo liberalnijoj momčadi u kojoj će se moći i morati boriti ravnopravno s kolegom - tako da mislim da je sljedeće sezone Red Bull najbolja opcija za Maxa što se svih na gridu tiče. Bilo bi fora vidjeti i Carlosa sljedeće godine s njim pa da vidimo tko bi se bolje snašao u takvoj većoj i zahtijevnijoj momčadi.
Sisu (fin.)

Lady
GP3
GP3
Baš sam sad čitala kako se on i Sainz bore za ulazak u Red Bull. Ja im obojici želim da dođu u tu momčad i nek se kolju do kraja! neka Ricci i Kvyat odu u neke druge momčadi, a ovaj 'ludi' dvojac nek se bori u jakom Red Bullu.
Kad bi još Red Bull bio za sam vrh, odnosno borbu za sam naslov, kakvi bi to dvoboji bili...... uhhhh...... ma kakav Vettel i Webber..... :mrgreen:
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
To i ja mislim Lady. Oni u paketu trebaju završiti u Red Bull-u.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Jako teško u paketu. Vjerovatno će jedan u RBR a drugi u ferrari/mercedes/williams

Lady
GP3
GP3
Mr.Spaceguy je napisao/la:Jako teško u paketu. Vjerovatno će jedan u RBR a drugi u ferrari/mercedes/williams
Ne, uškopili bi ih u Ferrariju ili Mercu. oni moraju ili bit razdvojeni ili ako su u istoj momčadi, onda Red Bull ili McLaren (naravno , jak McLaren)
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

Verstappen bocnuo Kvyata.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 04.05.2016., 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Heheheh Max ^^

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
dobra!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Nasljednik... :cool:
Sisu (fin.)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Postupno izbacivanje Kvyata iz Red Bulla. Veselim se ako će dvojac dogodine biti Ricciardo i Verstappen, oba odlična vozača.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Realno, sad Helmut bar ima razloga da otpusti Kvyata. Misli on već od prošle godine ubacit Verstappena samo nije imao razloga objasnit. Nešto ko i ona priča sa vozacima TR iz 2011 kada im je obećao da će jednoga zadrzat tj. boljeg iz tog dvoboja (iako je htio obadvojicu van)... U međuvremenu je došlo do svađe sa algesuarijem koji je pobjedio u tom dvoboju, pa je jednim udarcem riješio dvije muhe sa opravdanim razlogom...

No koliko je Verstappen trkaći zreo, vidit ćemo... Samo da ne dobijemo novi torpedo sto je vrlo lako moguće :D
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Baš onako prizemno i mučki od Red Bulla da svoje zlatno tele ubaci na ovakav način. Šteta za Rusa jer je pokazao prošle godine da ima brzinu. Možda Putin kaj sredi i mali ode u neki drugi tim.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Koliko sam bio ljut na utrci radi Seba, toliko mi sad žao Kvyata. Nije ovo zaslužio. Meni ta Vesrtapen familiy izgleda baš kao ona tipična arogantna, bahata, puna sebe družina. Kad vidim starog u boxu, muka mi dođe. Jedna loša utrka i Kvjat leti iz tima. Jako prozirno i izlobirano. Nadam se da će Max zapeti iz Riccia pa neka onda traži da ga maknu i da samo prođe...
"What a little star." May 26, 2012.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/ToroRossoSpy/status/728197962556317696
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡