Svaka čast na boldanome. Rijetko koji fan Real Madrida će ovo reć s obzirom da su zatupljeni u svoje zvijezde Evo i ti si priznao da igrači jučer nisu igrali nešto, točnije katastrofalno sa svojim amaterskim greškama od koja su dva rezultirala primljenim golom... Mislim svi kritičari bruje o lošim igrama pojedinaca, nimalo želje ni nekakve požrtvovnosti. Još onaj vrhunac kad lupaju protivnike radi svoje nemoći...alonso5 je napisao/la:.Kod Reala najvece zvijezde igraju za sebe i za svoju statistiku a ne za klub pogledajte Neymara Suareza i Messia njih trojica sklapaju akcije jedan s drugim nije im bitno tko ce dat gol neigraju za sebe vec za klub i zato je Barca trenutno bolja i zato su prosle godine sve osvojili a kako su krenuli i ove ce godine.Meni kao velikom navijacu Reala navijam za njih odkad znam za sebe nikad ni za koji klub nisam navijao osim Reala bilo mi je tesko gledati sinoc onu komediju mislim ti igraci primaju tolike milijune a nisu ni svjesni da sramote toliki klub toliku instituciju nijedna sportska ekipa u svijetu nevrijedi kao Real Madrid nema osobe na svijetu koja nije cula za Real Madrid.Pojedini igraci su se postavili iznad kluba i dok god bude tako mislim da moj klub nece na zelenu granu tek kad nebudu igralibza svoju statistiku tad ce moci nesto osvojiti.
Zato sam i rekao pred par dana da su u Realu uglavnom razmažene zvijezdice dok u Barceloni to izgleda bolje, ipak nisu tolko zatupljeni u svoj ego a i imaju nešto timski te će ih teško ove godine itko dobiti. Real je počeo gubiti kreativnost još prošle godine i to pod vodstvom Ancelottija, a ove godine je to palo na još nižu razinu pod vodstvom Beniteza...
Što se tiče publike, jučer me ugodno iznenadila kad je zapljeskala Iniesti. Što se tiče zviždanja Ronaldu? Baš me briga,
Mislim kakav je to klub koji potroši 1 bilijun i osvoji jedan naslov lige i 1 lige prvaka... Naravno da je jedan od razloga Barcelona, ali i oni su bili pred par godina bili banana a to ovi nisu znali iskoristiti, već je jedan slabašni Atletico to iskoristio. Zamalo i tu ligu prvaka