Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
alonso5 je napisao/la:.Kod Reala najvece zvijezde igraju za sebe i za svoju statistiku a ne za klub pogledajte Neymara Suareza i Messia njih trojica sklapaju akcije jedan s drugim nije im bitno tko ce dat gol neigraju za sebe vec za klub i zato je Barca trenutno bolja i zato su prosle godine sve osvojili a kako su krenuli i ove ce godine.Meni kao velikom navijacu Reala navijam za njih odkad znam za sebe nikad ni za koji klub nisam navijao osim Reala bilo mi je tesko gledati sinoc onu komediju mislim ti igraci primaju tolike milijune a nisu ni svjesni da sramote toliki klub toliku instituciju nijedna sportska ekipa u svijetu nevrijedi kao Real Madrid nema osobe na svijetu koja nije cula za Real Madrid.Pojedini igraci su se postavili iznad kluba i dok god bude tako mislim da moj klub nece na zelenu granu tek kad nebudu igralibza svoju statistiku tad ce moci nesto osvojiti.
Svaka čast na boldanome. Rijetko koji fan Real Madrida će ovo reć s obzirom da su zatupljeni u svoje zvijezde Evo i ti si priznao da igrači jučer nisu igrali nešto, točnije katastrofalno sa svojim amaterskim greškama od koja su dva rezultirala primljenim golom... Mislim svi kritičari bruje o lošim igrama pojedinaca, nimalo želje ni nekakve požrtvovnosti. Još onaj vrhunac kad lupaju protivnike radi svoje nemoći...
Zato sam i rekao pred par dana da su u Realu uglavnom razmažene zvijezdice dok u Barceloni to izgleda bolje, ipak nisu tolko zatupljeni u svoj ego a i imaju nešto timski te će ih teško ove godine itko dobiti. Real je počeo gubiti kreativnost još prošle godine i to pod vodstvom Ancelottija, a ove godine je to palo na još nižu razinu pod vodstvom Beniteza...
Što se tiče publike, jučer me ugodno iznenadila kad je zapljeskala Iniesti. Što se tiče zviždanja Ronaldu? Baš me briga,
Mislim kakav je to klub koji potroši 1 bilijun i osvoji jedan naslov lige i 1 lige prvaka... Naravno da je jedan od razloga Barcelona, ali i oni su bili pred par godina bili banana a to ovi nisu znali iskoristiti, već je jedan slabašni Atletico to iskoristio. Zamalo i tu ligu prvaka
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

ToUrNiQuET
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel, Ferrari
Grupa A: Francuska, Albanija, Rumunija, Švicarska
Grupa B: Engleska, Vels, Slovačka, Rusija
Grupa C: Njemačka, Sjeverna Irska, Poljska, Ukrajina
Grupa D: Španija, Turska, Češka Republika, Hrvatska
Grupa E: Belgija, Republika Irska, Švedska, Italija
Grupa F: Portugal, Island, Mađarska, Austrija

Grupe za Euro 2016...
Ko su favoriti ?
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Za euro hmmm. Njemačka, Francuska, Portugal i Španjolski su top 4.

GRUPA A: FRA i ŠVI
GRUPA B: RUS i WEL
GRUPA C: NJE i UKR
GRUPA D: ŠPA i HRV
GRUPA E: BEL i ITA
GRUPA F: POR i ISL

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Uhhhh komšije, yebena vam je grupa.
Pretpostavimo da će Španija biti naprijed, a s druge strane ni Česi i Turci nisu naivni i bezazleni.
Idu i 4 najbolje trećeplasirane ekipe.
Igrate sa Španijom u zadnjem kolu, što može biti i dobro i loše.
Sve najbolje.

Ostale grupe (samo prva dva):
A - Fra, Švi
B - Eng, Rus
C - Njem, Polj
E - Bel, Ita
F - Por, Aus

Što se tiče trećeplasiranih, jbga, tu će biti ludnica, ne možeš biti pametan.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislim da nas nije zapala teska grupa te bi Cesku i Tursku morali glat dobit a sa Spanijom ce biti teze.
Francuzi imaju laganu grupu a mislim da Wales moze proc u svojoj skupini kao i Svedjani.
Portugalci i Svabe ce proci i Poljaci bi isto mogli.Belgija i Italija to ce bit dobra tekma prednost dajem Talijanima.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Mislim da Eduardo da Silva, naše gore list, treba svakako ovo pročitati i zamisliti se da nije slučajno i njemu bila takava situacija, a onda milijuni
ZLATAN 'Kada sam došao u Ajax nisam imao što za jesti. Spasio me čovjek kojem sam zbog toga dao ugovor u Barci, Interu, PSG-u...'

Alex Livesey/Getty

Autor: Portal Jutarnji.hr

Objavljeno: prije 1 h i 53 min

Zlatan Ibrahimović neiscrpna je tema svih svjetskih medija, a naravno, nakon što je srušio Chelsea i s PSG-om puca na krov Europe, tako su i Francuzi počeli vaditi isječke iz njegove autobiografske knjige "I am Zlatan".
VEZANE VIJESTI
Vijesti

PSG POSLAO PORUKU EUROPI, IBRA BI OPET U MILANO Parižani su za Chelsea bili kao nekad Barcelona
GRAŠCI ZNOJA I GUTANJE SLOGOVA: OVAKO IZGLEDA NAJVEĆI STRES NA RAZGOVORU ZA POSAO IKADA Dečko je bio spreman, a onda je u sobu ušetao on!
OSVETA JE JELO KOJE SERVIRA - ZLATAN 'Prošle su me godine izbacili, a vidite što se događa kada sam na travnjaku!'

Sada su izvukli njegove početke odnosno probleme s kojima se suočavao kada je stigao u Ajax.

"Tamo je sve počelo. Ajax. Avantura u Ajaxu. Došao sam u Amsterdam potpuno sam. Prvi mjesec je bilo velikih problema. Bit ću iskren: nisam imao novca. uopće. Do prve plaće je trebalo proći mjesec dana.

Dobio sam kuću, pristojnu, ali sam u njoj imao samo krevet i TV. Tih 15 dana sam se užasno mučio i proživio pakao. Onda sam nazvao Maxwella jer je došao u Ajax kad i ja, pa sam ga upoznao malo bolje. Rekao sam mu da nemam baš ništa jesti, a on me smjestio u svoju kuću, dao mi svoj krevet, dok je on spavao na podu.

Spavao sam kod njega dva tjedna. Jeo njegovu hranu, vozio me na treninge, u izlaske. Maxwell je kao medvjedić, teddybear. Najbolji čovjek na svijetu.", napisao je Zlatan u jednoj od, realno, najboljih autobiografskih sportskih priča općenito.

Maxwell je otada Zlatanov privjesak kojeg je veliki Šveđanin vodio svuda sa sobom, s obzirom da je imao klauzulu u ugovoru da gdje god pođe igrati, Brazilac mora ići s njim. I tako se Zlatan Brazilcu 'iskupio' činjenicom da je nakon Ajaxa ovaj išao za Zlatanom u Inter, Barcelonu a sada i PSG.

Maxwell mu je pružio ruku, a Zlatan to nikada nije zaboravio..

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bayern - Benfica
Barcelona - Atletico M.
Wolfsburg - Real
PSG - Man. City

Braga - Shakhtar
Villarreal - Sparta
Athletic - Sevilla
Borussia D. - Liverpool

:kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Nemožeš mi stavit finale prije finala :thumbsd: :thumbsd: Klopp protiv stare momčadi ali će užitak bit gledat navijanje između ove dvije momčadi koje se itekako poštuju :cheer:

Real klasika najbolje prošao.. Ostalo bi izuzev Bayerna i Benfice moglo biti zanimljivo, pogotovo El cashico
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
El cashico, misliš na PSG - M.City?
Ma to će PSG proći.
A za Europa ligu volio bih da Borussia to uzme.
Uostalom, vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
el cashico. :rofl:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Liverpool dobiva 2-0 i prolazi dalje lagano. Klopp nas zna u dušu.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Malo mi je krivo što Real nije izvukao Barcelonu, tako da otpadnu već u ovoj fazi. Opet su bili miljenici Fortune, a i Liverpool je mogao malo bolje proći. Sad, šta je-tu je.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
raca je napisao/la:Malo mi je krivo što Real nije izvukao Barcelonu, tako da otpadnu već u ovoj fazi. Opet su bili miljenici Fortune, a i Liverpool je mogao malo bolje proći. Sad, šta je-tu je.
Barca ove godine finale neće vidjeti.

alonso5
Formula 1
Formula 1
raca je napisao/la:Malo mi je krivo što Real nije izvukao Barcelonu, tako da otpadnu već u ovoj fazi. Opet su bili miljenici Fortune, a i Liverpool je mogao malo bolje proći. Sad, šta je-tu je.
Ti si jedan od onih koji izgleda ide nekim razumom.Dosta sam pricao s pojedinim ljudima i prijateljima i prije i poslije izvlacenja parova i mnogi vide Barcu kao osvajaca ali moglo bi se desit da ih Atletico ugusi.Ja kao navijac Reala se iskreno nadam da ce doci do toga a i da ne dodje nimalo se ne bojim susreta sa Barcom iako nismo u bajnoj formi imamo i mi igrace koji mogu prelomiti tekmu.
Bayern,Real,PSG i nadam se Atletico idu dalje.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne volim Barcu (ni Real takođe), ali samo loš dan ili par povreda ključnih igrača ih može spriječiti da osvoje još jednu titulu.
Ja bi volio da titulu uzme Atletico M. - trebali su to i prije 2 godine, ali na žalsot dobiše gol u sudijskoj nadoknadi, a u produžecima se nije moglo ništa drugačije ni očekivati (najbolji primjer za to je utakmica od prije neko veče Bayern - Juventus).
Ili PSG - imaju izuzetno jaku ekipu, za svaku poziciju po 2 kvalitetna igrača, a rasterećeni su jer su osvojili prvenstvo u Francuskoj. I da Ibro osvoji titulu prvaka Evrope sa klubom.
Jbga, dosta je više i Barce, i Reala, Bayerna,....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Jel vi imalo pratite Nogomet i Barcelonu? ovo da Barcelona nije favorit mi je ravno kao da netko reče da Mercedes nije favorit u F1. Oni trenutno na rekordnom nizu i onda pročitam ovakvo nešto :facepalm:
Pa prije bi rekao da ce onaj slabašni Wolfsburg dobit onaj neatmosferični i egocentrični Real nego što će Atletico dobit Barcelonu. Atletico je od svih najneugodniji protivnik kojeg je Barca dobila, dok je sa druge strane Real dobio možda najlakšeg protivnika

uvijek su me fascinirali navijački odnosi između Reala prema Barceloni i obrnuto
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Jel vi imalo pratite Nogomet i Barcelonu? ovo da Barcelona nije favorit mi je ravno kao da netko reče da Mercedes nije favorit u F1. Oni trenutno na rekordnom nizu i onda pročitam ovakvo nešto :facepalm:
Pa prije bi rekao da ce onaj slabašni Wolfsburg dobit onaj neatmosferični i egocentrični Real nego što će Atletico dobit Barcelonu. Atletico je od svih najneugodniji protivnik kojeg je Barca dobila, dok je sa druge strane Real dobio možda najlakšeg protivnika

uvijek su me fascinirali navijački odnosi između Reala prema Barceloni i obrnuto
Uopce ne shvatam sta si htio reci sa svojim komentarom.
Barca je u pojedinim utakmicama u ligi potpuno izgledala bezidejno pogotovo u gostima.
Oni jesu favoriti za titulu ali u ovoj fazi takmicenja sve je moguce i ako iko moze srusiti Barcu onda je to Real ma koliko god oni losi bili mogu ih pobijediti.A to da ce Wolfsburg dobiti Real ha nez sta bi reko mislim da ce stvar vec bit rijesena u prvih 45 minuta prve utakmice.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Da niste objektivni, što nije prvi slučaj kada pričamo o njihovim navijačima

jeL zbilja tako?
zadnja 5 gostovanja
Eibar 0-4
Ray 0-5
Arsenal 0-2
Las palmas 1-2
Sporting 1-3

Bezidejno kažeš a zabili 16 golova... Da budem precizniji samo 3 kluba ima više golova od njihovog trojca (MSN). Uvjerljivo najbolji odnos golova i primljenih golova. 30inešto utakmica bez poraza (rekord). Druge momčadi i ljudi ih stavljaju kao najveće favorite (hej valjda znaju bolje od nas)
Mislim slažem se da je liga prvaka zeznuta i da se lako može oslkiznuti ali realnost je druga. PSG mi se svidja i volio bi da u slučaju da Barca ne prođe, osvoje LP. Od ostallih jedino ne treba otpisati Bayern ko i uvijek. Real čim nasrne na ozbiljniju momčad bojim se da će izgubit

Nego uskoro El classico... Baš me zanima dal šta Realm može napravit po tom pitanju. Motivacije u obliku zaustavljanja rekorda će biti ali mislim da bi Barca mogla opet pošteno razljuljat ionako razljuljanu momčad
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 ja znam da u meni ima doze ne objektivnosti jer ne volim taj klub ali cu se osvrnit na ova dva potonja gostovanja protiv Sportinga i Las Palmasa jesi li gledao mozda te utakmice pogotovo onu protiv Las Palmasa kada su se domacini u posljednih 15 minuta propisno napromasivali.
Ja znam da je Barca favorit za LP ali Realu je jedino to i ostalo za osvojit.Ja znam da Real igra slabo pogotovo ovu zadnju protiv Las Palmasa kada su se doslovno osranotili oni u toj utakmici ni boda nisu zasluzili a kamoli sva 3.Samo hocu rec da je Realu vrijeme da se sad trzne ako misle nesto i ja se nadam da hoce a ako se ipak ne trznu ovo ce biti jako razocaravajuca sezona uostalom Real je 2014 godine osvojio LP i onda su silovito krenuli u novu sezonu sa msm preko 20 pobijeda zaredom u svim takmicenjima bili su ubjedljivo prvi u Ligi a u El Classicu su se naprosto igrali sa Barcom i jeli itko onda mogao pomisliti da ce doziviti nevjerojatan pad.Nitko ziv a upravo bi se to i Barci moglo desit jedan nestabilan rezultat protiv jace ekipe i ode sve kvragu onu su Ligu osigurali ali za LP ce se morati dobro oznojiti a uostalom i kraj sezone je blizi umor je sve prisutniji ne samo kod njih nego kod sviju.Nadam se da Real moze spasiti ovu sezonu a melem zato bi bilo osvajanje jubilarne Undecime.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Ne volim ni ja suprotno od tebe Real ali ipak malo objektivnije gledam jer nisam toliki fan Barcelone tj. on mi je uvijek zericu bio draži klub, pogotovo ako pričamo o trenutnom stanju u kojoj mi je Barcelonina strana draža od Realove ako pričamo o njenim igračima. Jedan od razloga mi je arogantni Ronaldo kojeg pretpostavljam voliš, ali ja ne. Naravno o njegovoj kvaliteti nema govora ali ona druga karakterska strana mu je losa. Vrhunac mu je bio u famoznoj 91 minuti el decime. Previše mi razmišlja individualno a ne timski. A da stvar bude bolja svi drugi igrači se okreću njegovom stilu
Sve stoji i slažem se sa napisanim. Jedan los rezultat može poremetiti balansu unutar momčadi. Mali razlog pada Reala i stoji u Anchelotiju koji nije uspio vratiti stvar na svoje pravo mjesto. On je odličan trener ali neki motivator nije...
Tih par utakmica Barcelone sto si nabrojao je nešto sto se može desit bilokojoj momčadi, pogotovo ako je protivnička izuzetno motivirana za razliku od tvoje. Vazno je samo da se iz tih utakmica izađe kao pobjednik, da svoje šanse bolje iskoristis od protivničkih. Isto ako se ne varam Barcelona je tada imala dosta gusti raspored pa možda i tu lezi jedan od razloga. I da se nadovežem za spomenuti el classico od prošle godine. To je bio možda najbolji Real u zadnjih 10 godina koji je bio u izuzetnom usponu protiv Barcelone koja je još sklapala momčad. Ako se ne varam to je bila i prva utakmica u kojoj je Suarez i odigrao sa svojom novom momčadi. Tako da rezultat i nije bio iznenađujuć.

Gledajući zadnjih 8 godina, Barcelona je napravila kud i kamo značajnije rezultate. Mislim kakav je to klub gdje igraju najbolji igrači, gdje se troši milijunski i onda osvoje samo 4 trofeja! (One pokemon superkup trofeje ne racunam) i od kojih su 2 iz kupa koji su najslabiji turnir od spomenutih.
1 liga, 1 liga prvaka (koju ću čudom osvojili) i 2 kupa
Slabo da se mene pita... Za razliku od druge strane koja je u dvije godine osvojila takvo što
slika

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡