VN Velike Britanije 1.-3. srpnja 2022.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Sutra kad bude u vodstvu uletit će ovi aktivisti za toplu vodu i sve razje.bat.
Bit će sutra zanimljivo. Kakva je prognoza?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Leclerc se izvrtio u trećem sektoru, a Max malo sjebao drugi sektor i treći sektor ga je valjda žuta zastava od Leclerc malo omela.Pastor je napisao/la: 02.07.2022., 17:07 Smooth operator.![]()
Bio je ispred Leclerca i Maxa na stazi, ali ova dvojica su valjda potrošili gume, ili su ispraznili bateriju. Imao je najnepovoljniju poziciju na stazi, ali su ovi iza njega zakazali.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nije ni vozio sa najboljim na gridu u istom bolidu, ali et...LH44 je napisao/la: 02.07.2022., 16:49Kritike na mjestu, zadnje 3-4 trke Zhou uvjerljiviji, a dobro je sto prolazi ispod radara pa nema nikakvog pritiska, mozda ce ovaj vikend konacno provalit kako Zhou predobro vozi za debitanstku sezonu protiv lika koji je pobjedjivao protiv najboljeg vozaca na gridu u istom boliduPastor je napisao/la: 02.07.2022., 16:43 I Zhou opet dobija Bottasa... A svi su pljuvali po Villeneuveu zato što se usudio kritikovati Bottasa...

A kad je Zhou prvi put počeo dobijati Bottasa, moglo se reći da je Bottas zbog problema sa pouzdanosti na treninzima bio u nepovoljnijem položaju. Ali evo, pokazuje da može i kada su u istim uslovima.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Max 1/1monkeyseat je napisao/la: 02.07.2022., 17:08 Sutra kad bude u vodstvu uletit će ovi aktivisti za toplu vodu i sve razje.bat.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Max 1.monkeyseat je napisao/la: 02.07.2022., 17:08 Sutra kad bude u vodstvu uletit će ovi aktivisti za toplu vodu i sve razje.bat.
Max Holloway 2.
- monkeyseat
- Formula 2
Ma to mi je jasno, ali mislio sam na vrijeme
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Frantic
- Formula 1
Max 1/1
Nebitno kakvo je vrijeme
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Bravo Sainz, bravo Ljatif. Noćas Kanada Ameriku napada.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
Ne mislim.
Ali to mi opet ne mijenja mišljenje da će Karlo završiti 3.-4.
Sve u zavisnosti od Checove predstave.
I naravno, u slučaju da ne bude nekih nepredviđenih 3.14zdarija.
Iskreno, volio bih da griješim, ali....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Kaiser
- Karting
Evo da se ispravim, vidio sam onboard, Max je pustio gas prije nego što je morao pa je zbog toga izgubio vrijeme
- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Guenther Steiner, Team PrincipalLH44 je napisao/la: 02.07.2022., 16:21 Mick Schumacher se svaki vikend potrudi da svima pokaze da je u F1 iskljucivo zbog prezimena![]()
It wasn’t a smooth day today. In FP3, Mick did a very good job but Kevin couldn’t find the balance in the car. In qualifying in the rain, we just had too much understeer and we wore the front-left tyre out. We just couldn’t get the car to turn so we were out in Q1 and on Mick’s car, his steering wheel was off about 10 degrees which obviously is not ideal when you’re out in these conditions trying to qualify. Now we’re regrouping to get the best out of tomorrow.

Šta ova ekipa i Aston znaju zajebati, to je teško nadmašiti...
- monkeyseat
- Formula 2
Masters of disasters