VN Saudijske Arabije 25.-27. ožujka 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
senna66 je napisao/la: 26.03.2022., 10:34
Cale od Lewisa je napisao/la: 26.03.2022., 10:16 Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanje :facepalm: dam se kladit da se nece nista desiti :chill:
Uputi se malo u događaje tamo pa onda komentiraj.
Zapalila se rafinerija gledo sam na skyu :chill:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.03.2022., 10:23
Cale od Lewisa je napisao/la: 26.03.2022., 10:16 Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanje :facepalm: dam se kladit da se nece nista desiti :chill:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:. A šta ako se u kojem slučajem nešto dogodi?
Pao je i dron na jarun, svugdje se moze nesto desiti ali ne treba radi toga otkazivati utrke.
Lets rumble ;)
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Nema se tu više što dodati :facepalm: :bonk: :zubo:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Dajte ne hranite trolove.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
CrashOverride je napisao/la:
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.03.2022., 10:23
:facepalm: :facepalm: :facepalm:. A šta ako se u kojem slučajem nešto dogodi?
Na ignore...Fali poantu u 120% svojih postova..
Vec je mjesecima na ignore. Jedan jedini na mojoj listi. Brijem da je zesci rekorder po tome koliko ga je ekipe na ignore postavilo slikaslika

Grah0
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Jel se sjeca neko Bahreina 2012, tad su čini mi se neki protesti ili cak i rat da je bio, i opet se odveze trka. Sjecam se ko juce da Force India odbi drugi trening da vozi i nismo ih vise vidjeli na kamerama, zahvaljujući Berniju :)

Cale od Lewisa
GP3
GP3
avetma je napisao/la: 26.03.2022., 11:18 Dajte ne hranite trolove.

Ja sve sta kazem imam za potkrijepiti dokazima.Dakle rafinerija je gorila nisu bombe padale po stazi i rafinerija je 20 kilometara udaljena.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ti ne znaš skoro ništa o čemu pričaš, a često si najglasniji u temama. Neki ljudi se uhvate za tvoje izjave pa te krenu ispravljati, a neki te ignoriraju jer a) vide da ništa ne možeš naučiti b) im te je žao. Sva tri scenarija vode do jednog: manje piši, više čitaj i probaj shvatiti to što čitaš, uči.

To je to što se tiče ove rasprave u ovoj temi, nastavljamo pisati o utrci. :pivo:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ništa se nije dogodilo. Samo je država već 7 godina u ratu, a pametnjakovići u F1 i FIA-i planiraju staze i potpisuju dugogodišnje ugovore.

https://en.wikipedia.org/wiki/Houthi%E2 ... n_conflict
slika

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Ralf Schumacher i ostatak Sky Germany komentatora su otišli nazad u Njemačku

Cale od Lewisa
GP3
GP3
avetma je napisao/la: 26.03.2022., 11:47 Ti ne znaš skoro ništa o čemu pričaš, a često si najglasniji u temama. Neki ljudi se uhvate za tvoje izjave pa te krenu ispravljati, a neki te ignoriraju jer a) vide da ništa ne možeš naučiti b) im te je žao. Sva tri scenarija vode do jednog: manje piši, više čitaj i probaj shvatiti to što čitaš, uči.

To je to što se tiče ove rasprave u ovoj temi, nastavljamo pisati o utrci. :pivo:
Ja stavim link za dokaz a ti vrijedas i nagadas.Da si tamo ratni reporter pa bih rekao covjek zna sta prica a tako samo nagadati i trkeljati bez veze nema logike.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
nelinjo je napisao/la: 26.03.2022., 10:35
1883 je napisao/la: 26.03.2022., 10:24 MSC, svugdje na svijetu je isto i nema vise sigurnih mjesta. Pogledaj samo kod nas situaciju sada i u zadnjih tridesetak godina. Svugdje isti problemi, mahom separatizam koji vodi u rat i dodatne regionalne eskalacije. Ne kazem da je u S.Arabiji konkretno taj problem, ali nama je to sve poznato.
To je to! I mi nešta pricčamo... sjutra da nas politicari zavade kao 90tih, opet bi sve isto bilo! Srbi na hrvate, hrvati na sebe, srbi na bosnjake, bosnjaci na srbe... sad su I crnogorci aktuelni... opet sve isto! A onakvu smo drzavu imali... i mi pričamo o svijetu, o Ukrajini, Arabiji itd...

Ali nije ovdje mjesto politici... ja se samo nadam da će čitav ovaj haos izaci na dobro...
Mi balkanci koji glumimo europljane (čemu ne treba težiti) ne vidimo pred nosom da je naš prostor i narod koji tu živi oduvijek na razmeđi civilizacija, carstava, religija, politika i ostalog. Zato jesmo malo ravnodušniji ali ne trebamo biti kolektivno slijepi što kraj zdravih očiju postajemo. Zapravo, otporan smo narod koji je to sve čudom preživio i zadržao nacionalni identitet. Svakq država svoj.

Uglavnom, vjerujem u procjene u Saudijskoj Arabiji da je staza sigurna ali sami uvjeti tamo su neprikladni za utrku, PR to pere, mnogi fanovi žude za pizdarijom pa eto. Novi svijet.

Okrenuto ka utrci, bolidi ovdje izgledaju baš dobro. Staza mi se ne sviđa konfiguracijski kao valjda ni jedna gradska s iznimkom Macaua.

Baš me zanima kako će ovdje proći momčadi s Mercedesovim PU pošto se na prvoj utrci nisu proslavili, a i ovo usprkos zidovima pokraj je ne poptuno ali prilično power track.
"What a little star." May 26, 2012.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Treba se danas fokusirati samo na F1. Ali je pitanje u kakvo će psihickoj formi biti vozaci. :lolz: Ovo će biti ono, ko se najbolje snadje I ko bude hladniji! :cool:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Max se budiii.... & ide ispod 1:30 - 1:29:768 !!! :chill:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
uuupssss.... Gasly se zaustavio na izlasku iz Boxa!

Izgleda nešto sa prijenosom kažu na CANAL+
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Kako dobro izgleda Alfa, a ja mislio da će se boriti za 18. mjesto s Williamsom :bonk:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Max skoro 4 desetinke prednosti u odnosu na prijašnji krug prije nego je fulao zavoj. S druge strane za Mercedes se čini da će biti sretni ako uđu u top 10.

I opet svi s Mercedesovim motorom na začelju.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Tsss :cheer: Leeeeeeeeclerc ! 1:29:735 ! 33 tisućinke ispred ...uuufff :klopa: Bravo ! Biti će zanimljive kvale :kokice:

slika
slika

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Imo je Max pol sekunde još na to, tako da ne vjerujem da će biti baš blizu. Samo se nadam da će se Perez uključiti u borbu i pripomoći a ne biti lijevo smetalo.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Max je I u Bahrainu bio najbrži :) imao je sekundu sada... mislim da će Max pole uzeti sa pola sekunde prednost.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡