VN Saudijske Arabije 25.-27. ožujka 2022.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Nema Vettela koji će jasno reći neću da vozim. Što se mene licno tiče neka voze. Njima će bombe padati na glavu, a ne meni...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
gosuasus
- Formula 4
- S nama već: 8 god
Čudno je što panika vlada samo u krugu vozača, a ne i kod reportera koji prenose njihove briefinge. Ili pak cjelokupnog stanovništva i ostalih turista.
Čitam izjavu Helmuta Marka o tome kako je Perez "u strahu", a isti taj Helmut Marko se nalazi tamo s Perezom u istom škripcu.
Nije istina da samo vozači mogu donijeti odluku ide li utrka po planiranom rasporedu ili ne. Pobogu, tamo radi hrpa mehaničara i inžinjera o čijim se glavama jednako radi.
Čitam izjavu Helmuta Marka o tome kako je Perez "u strahu", a isti taj Helmut Marko se nalazi tamo s Perezom u istom škripcu.
Nije istina da samo vozači mogu donijeti odluku ide li utrka po planiranom rasporedu ili ne. Pobogu, tamo radi hrpa mehaničara i inžinjera o čijim se glavama jednako radi.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ma treba vozit normalno utrku digli frku a zapalila se rafinerija, ko da atomske padaju.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Da, a bitno da se ugovor sa Rusijom gdje ne pada niti jedna granata potrgao na komadiće ekspresnom brzinom.
Nebitno. Sastanak od 4 sata sve govori.
Sada baš čitam da je većina vozača bila protiv održavanja utrke....

- senna66 Verified
- Formula 1
Dakle sve u svemu organizator može držati u šaci ljude koji ne žele nastupati na području ratnog stanja? Doslovno prisilno!
Po tome utrka u Rusiji se mogla održati bez problema jer na njenom području nije pao niti jedan projektil.
Ovo je drugi projektil u tjedan dana a vozačima se garantira sigurnost? To je kao da pošalješ vojnike u rat i svima garantiraš da će preživjeti.
Ovo je toliko apsurdno...nemam riječi.
Ovo je ogroman rizik za F1. Padne li opet neki pojektil u blizini staze to će gledati milijuni ljudi.
Ja znam da svaki sport kruži oko novaca, ali ovo prelazi granice zdravog razuma.
Ovo je najniža točka ovog sporta u zadnjih xx godina.
Vettel bi otišao još jučer iz SA.
Po tome utrka u Rusiji se mogla održati bez problema jer na njenom području nije pao niti jedan projektil.
Ovo je drugi projektil u tjedan dana a vozačima se garantira sigurnost? To je kao da pošalješ vojnike u rat i svima garantiraš da će preživjeti.
Ovo je toliko apsurdno...nemam riječi.
Ovo je ogroman rizik za F1. Padne li opet neki pojektil u blizini staze to će gledati milijuni ljudi.
Ja znam da svaki sport kruži oko novaca, ali ovo prelazi granice zdravog razuma.
Ovo je najniža točka ovog sporta u zadnjih xx godina.
Vettel bi otišao još jučer iz SA.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Sve sta se kaze je suvisno #blackmailsenna66 je napisao/la: 26.03.2022., 08:11 Da, a bitno da se ugovor sa Rusijom gdje ne pada niti jedna granata potrgao na komadiće ekspresnom brzinom.
Ne znam koja budala je uopce za utrkivanje u takvoj situaciji..
Bit ce gomila ekipe nakon utrke koja ce sigurno uletavat sa "eto vidis, nista se nije dogodilo"

I ja mislim da bi Vettel otisa doma..
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Već smo imali one scene s promatranjem putanje projektila u Formuli E za vrijeme prijenosa uživo.
Sada gledamo cjelokupni F1 svijet kojega Saudijci drže u šaci radi prevelike privrženosti novcu pojedinaca.
A meni opet nije jasno, da jedna Formula koja je u odličnom stanju što se tiče napetosti i publike ne bi mogla podmiriti svoje financijske prohtjeve sa još nekom stazom u Njemačkoj, Argentini, Južnoj Koreji i slično.
Moguće da ova arapska ekipa daje i manje, ali "kuca na prava vrata" tj. šuška s novcem ispred "pravih ušiju".
Obožavam ideju da se na otvaranju sezone ide s 2 utrke u 2 tjedna, ali ovaj odabir staze mi ide na živce. Da su bar stavili Tursku.
Sada gledamo cjelokupni F1 svijet kojega Saudijci drže u šaci radi prevelike privrženosti novcu pojedinaca.
A meni opet nije jasno, da jedna Formula koja je u odličnom stanju što se tiče napetosti i publike ne bi mogla podmiriti svoje financijske prohtjeve sa još nekom stazom u Njemačkoj, Argentini, Južnoj Koreji i slično.
Moguće da ova arapska ekipa daje i manje, ali "kuca na prava vrata" tj. šuška s novcem ispred "pravih ušiju".
Obožavam ideju da se na otvaranju sezone ide s 2 utrke u 2 tjedna, ali ovaj odabir staze mi ide na živce. Da su bar stavili Tursku.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
To mi na pameti vec dugo...F12000 je napisao/la: 26.03.2022., 08:43 Obožavam ideju da se na otvaranju sezone ide s 2 utrke u 2 tjedna, ali ovaj odabir staze mi ide na živce. Da su bar stavili Tursku.
Ni nakon ljetne stanke ne treba pauza izmedju dvije utrke

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
Sigurno da se u slučaju takvih stvari može raskinuti i kompletni ugovor od 10 godina. Pobogu ratno stanje je u toj zemlji.F12000 je napisao/la: 26.03.2022., 08:43
Ne žele jer u igri su naravno, bolesni novci.
Dakle F1 je doslovno svoje vozače, momčadi i sve zaposlene dovela u situaciju životne opasnosti, u svojstvu talaca, zbog novaca.
Desi li se išta u nedjelju ili možda čak i danas, F1 može samo zatvoriti vrata sporta.
Na kocki su životi ljudi, ali i cijeli sport.
Znači F1 je svjesno (ili još tragičnije - nesvjesno) sklopila ugovor sa zemljom koja je u ratu, gdje su sukobi svakodnevni. NA 10 GODINA! I takvi ljudi vode taj sport. Ako su na to spremni, onda možemo prekrižiti kroz 5 godina i Belgiju i Monzu i tko zna koje još staze....
Let that sink in.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Europa je odavno svoje vrijednosti i tradiciju naguzila istočnoj nafti i kapitalu. Što očekivati osim da će PR mašinerija trpat medijski prostor time da je sve okej, da je sve sigurno i tjeraj?
Jedino da nešto rukne na stazu ili neposredno pokraj bi eventualno značilo prekid vikenda jer se nebi moglo ispeglat.
Jedino da nešto rukne na stazu ili neposredno pokraj bi eventualno značilo prekid vikenda jer se nebi moglo ispeglat.
"What a little star." May 26, 2012.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanje
dam se kladit da se nece nista desiti 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Cale od Lewisa je napisao/la: 26.03.2022., 10:16 Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanjedam se kladit da se nece nista desiti
![]()

Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 26.03.2022., 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
MSC, svugdje na svijetu je isto i nema vise sigurnih mjesta. Pogledaj samo kod nas situaciju sada i u zadnjih tridesetak godina. Svugdje isti problemi, mahom separatizam koji vodi u rat i dodatne regionalne eskalacije. Ne kazem da je u S.Arabiji konkretno taj problem, ali nama je to sve poznato.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Na ignore...Fali poantu u 120% svojih postova..Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.03.2022., 10:23Cale od Lewisa je napisao/la: 26.03.2022., 10:16 Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanjedam se kladit da se nece nista desiti
![]()
![]()
![]()
. A šta ako se u kojem slučajem nešto dogodi?
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
Uputi se malo u događaje tamo pa onda komentiraj.Cale od Lewisa je napisao/la: 26.03.2022., 10:16 Al ga dramite bezveze hahaha bas je takvo kriticno stanjedam se kladit da se nece nista desiti
![]()

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
To je to! I mi nešta pricčamo... sjutra da nas politicari zavade kao 90tih, opet bi sve isto bilo! Srbi na hrvate, hrvati na sebe, srbi na bosnjake, bosnjaci na srbe... sad su I crnogorci aktuelni... opet sve isto! A onakvu smo drzavu imali... i mi pričamo o svijetu, o Ukrajini, Arabiji itd...1883 je napisao/la: 26.03.2022., 10:24 MSC, svugdje na svijetu je isto i nema vise sigurnih mjesta. Pogledaj samo kod nas situaciju sada i u zadnjih tridesetak godina. Svugdje isti problemi, mahom separatizam koji vodi u rat i dodatne regionalne eskalacije. Ne kazem da je u S.Arabiji konkretno taj problem, ali nama je to sve poznato.
Ali nije ovdje mjesto politici... ja se samo nadam da će čitav ovaj haos izaci na dobro...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!