AutoPuls: novi automobilistički portal
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
o djizs... a bas je super lik bio. odlican mehanicar, tjerao zajebanciju, nasmijan, saljiv.
videi su mu bili top. puni sam naucio od njega o mehanici i autima.
cek jel se fakat lik ubio? ne mogu vjerovat da je to istina.
ako je, zaista steta. pa sto se.mora dogoditi da takav netko ucini takvo nesto... rip...
videi su mu bili top. puni sam naucio od njega o mehanici i autima.
ako je, zaista steta. pa sto se.mora dogoditi da takav netko ucini takvo nesto... rip...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Pratim ga na instagramu još od prije dvije godine, a na ovaj vaš upis ostao sam bez riječi.
Imao je odličan kanal na yt.
RIP. Šteta za mladog čovjeka.

Imao je odličan kanal na yt.
RIP. Šteta za mladog čovjeka.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne znam. Zaručio se pred mjesec dana.zelot je napisao/la: 23.05.2023., 20:25
Službeno se ne zna ništa.
Na videu spominje više puta kroz zajebanciju dugove ( nedavno je preuredio studio), a na glavi ili ima ranu ili šivanu glavu. Vidi se nešto crveno.
I sami taj video je čudan. Nekako mi nije djelovao kao inače. Možda je slučajnost to sve ili zajebancija.
Nebitno je zaista sada. Baš sam volio njegov kanal i puno naučio od njega. Po komentarima vidim da je i privatno bio pozitivac i ljudina.

-
zelot
- Formula 1
ma uzas, ako sam dobro shvatio, zena/cura i dvoje male djece i samo 32-33 godine.. bas uzas.
volio je i f1, pratio redovno, fan maxa i nije podnosio lewisa. znao je i live raditi za vrijeme utrke pa komentirati i zezati se... bas je za abu dhabi 2021 radio live...
o autima je fakat imak veliko znanje i vrhunski majstor. da barem ja imam takvog mehanicara, sa osmjehom na licu bih mu dolazio i odlazio.
za masu drugih yt ljudi me ne bi cudilo da si tako nesto ucine ali za njega nikad nikad...
volio je i f1, pratio redovno, fan maxa i nije podnosio lewisa. znao je i live raditi za vrijeme utrke pa komentirati i zezati se... bas je za abu dhabi 2021 radio live...
o autima je fakat imak veliko znanje i vrhunski majstor. da barem ja imam takvog mehanicara, sa osmjehom na licu bih mu dolazio i odlazio.
za masu drugih yt ljudi me ne bi cudilo da si tako nesto ucine ali za njega nikad nikad...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ne sudi kad ne znaš pozadinu priče.
Velika velika tragedija, znalac i pravi entuzijast, nešto jako smrdi oko cijele priče, sumnjam da će se ikada otkriti što je stvarno bilo.
Njegova smrt je sada jako smanjila kvalitetu youtube sadržaja na ovim našim prostorima, budući da je znao više od ostalih momaka koji snimaju. Čast njima, ali nisu Mirku bili niti do koljena. Kakva šteta u pm...
Velika velika tragedija, znalac i pravi entuzijast, nešto jako smrdi oko cijele priče, sumnjam da će se ikada otkriti što je stvarno bilo.
Njegova smrt je sada jako smanjila kvalitetu youtube sadržaja na ovim našim prostorima, budući da je znao više od ostalih momaka koji snimaju. Čast njima, ali nisu Mirku bili niti do koljena. Kakva šteta u pm...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Oglasila se i njegova porodica:
Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju", stoji u zvaničnom saopštenju.
Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju", stoji u zvaničnom saopštenju.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ajmo probat ponovno, ovaj put u nešto drugačijem stilu. Ovo je moje iskustvo ulaska u svijet oldtimera. Idemo po etapama, malo po malo.
https://auto.pulsmedia.hr/930/bmw-serij ... im-autima/
https://auto.pulsmedia.hr/930/bmw-serij ... im-autima/
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Hahaha, a evo, baci kamen pa ćemo vidjeti 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Explorer Čekam nove "sočne" detalje 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Joj bit će ih 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
e32 ? tuđman odobrava!Explorer je napisao/la: 03.11.2024., 20:22 Stigao je novi nastavak
https://auto.pulsmedia.hr/943/bmw-serij ... ji-je-bmw/

sretno!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Da da, E32.
Nek se zna, skoro sam i Tuđmanov kupio, no na kraju sam odustao jer je kod tog posljednjeg vlasnika podosta nastradao u smislu loše brige.
Nek se zna, skoro sam i Tuđmanov kupio, no na kraju sam odustao jer je kod tog posljednjeg vlasnika podosta nastradao u smislu loše brige.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
-
zelot
- Formula 1
Hehehe vuklanizer... isao u selsku u srednju, svaki dan prolazio 2x pored tog vulkanizera... sad vec ima puno godina kako nisam prolazio ali drago mi je da je jos tmao. Cim sam vidio sliku odmah me "vratilo" u srednju ...
Auto je top, sretno dalje
Auto je top, sretno dalje

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nije više tamo, srušena je ta kuća i tamo je napravljena zgrada. Vulkanizer je ionako završavao s "karijeru", pa mu je otkup zemljišta od strane investitora dobrodošao.zelot je napisao/la: 05.11.2024., 21:22 Hehehe vuklanizer... isao u selsku u srednju, svaki dan prolazio 2x pored tog vulkanizera... sad vec ima puno godina kako nisam prolazio ali drago mi je da je jos tmao. Cim sam vidio sliku odmah me "vratilo" u srednju ...
Auto je top, sretno dalje![]()
Hvala, čitamo se za dalje

O svega nabrojanog najverojatnije da bi moglo biti Busso V6 u Alfi ili Lancia Thema 832.F12000 je napisao/la: 05.11.2024., 21:50 Navijam za neki skori članak o Alfi, Lanciji, Abarthu ili Maseratiju![]()
(pogotovo o Alfi)![]()