VN Abu Dhabija 10.-12. prosinca 2021.
-
Maxovacc
- Karting
- S nama već: 3 god 11 mj
- Navija za: Red bull racing
Potez skyevaca je za svaku osudu. Kako nekome mogu takvo nesto pozeljeti pa cak i ljutom rivalu. Prvo sam mislio da je to djelo nekog od fanova. Nikad ekipu s sky tv nisam smatrao objektivnom pretjerano ali ovo je previse. Nakraju ispada da se puno vise postuju njih dvojica medjusobno nego svi ostali oko njih. Naravno da je video maknut ali ce se dignut prasina oko ovoga.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Možda jedino icecream ako mu Kimi dopusti

Živio El plan

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Sad kad sam pročitao sve zive clanke i analize, dolazim do zaključka da bi RB mogao ići agresivno na strategiju dva zaustavljanja i da bi VER lako mogao izbjeći Hard gumu, gdje je Mercedes očito vladar.
Startat na softu i izbit ispred Mercedesa u prvom stintu. Mercedes će vjerojatno razdvojiti strategiju i netko će i od njih startat na softu.
VER je jedini vrtio simulaciju na Softu, možda je to neka patka, da se Mercedes dovede u zabludu i do potaknuti njegovom brzinom stave Hamiltonu novi motor ili da ga dovedu na RB teritorij i da starta na mekšoj komponenti.
Mogu misliti kako je sad napeto u njihovim HQ, kad sam ja ovoliko napet.
Startat na softu i izbit ispred Mercedesa u prvom stintu. Mercedes će vjerojatno razdvojiti strategiju i netko će i od njih startat na softu.
VER je jedini vrtio simulaciju na Softu, možda je to neka patka, da se Mercedes dovede u zabludu i do potaknuti njegovom brzinom stave Hamiltonu novi motor ili da ga dovedu na RB teritorij i da starta na mekšoj komponenti.
Mogu misliti kako je sad napeto u njihovim HQ, kad sam ja ovoliko napet.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Eliminate Lewis
Slika Fernanda i pise Trust EL Plan
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
https://www.thefocus.news/sports/motors ... onsos-car/
Ukratko:
In short, El Plan means all the preparation and work Fernando Alonso and Alpine are doing to create a winning car ahead of the regulatory changes in 2022.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Maxov drs opet u problemu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Jel i ovo reprimand kao u Arabiji? 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Norris odvozio odličan krug.
Baš sam u prvom dijelu treninga kontao o tome da je baš propao i da je najveće razočarenje drugog dijela sezone.
Mislio sam da će Ferrariju biti najveći zadatak kako da Sainz da skupi dovoljnu bodovnu razliku da završi ispred Norrisa u poretku, a vrlo moguće je da će im fokus biti kako da Leclerc očuva prednost.
Baš sam u prvom dijelu treninga kontao o tome da je baš propao i da je najveće razočarenje drugog dijela sezone.
Mislio sam da će Ferrariju biti najveći zadatak kako da Sainz da skupi dovoljnu bodovnu razliku da završi ispred Norrisa u poretku, a vrlo moguće je da će im fokus biti kako da Leclerc očuva prednost.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
That block from Hamilton on Mazepin (AGAIN) in FP3 could easily be a reprimand in normal circumstances
If he gets one more, it’s a TEN place grid penalty for the race
Christian Horner surely will ask the question…

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
vrlo zanimljiva.
primjereno bi bilo da se kazni hajduk s jednom utakmicom bez gledatelja.
primjereno bi bilo da se kazni hajduk s jednom utakmicom bez gledatelja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Uuu zakompliciralo se i prije kvala
Trebao bi biti čisti "reprimand", ali s obzirom na okolnosti, sve je moguće.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Nece se nista dogodit..DaveGilmour je napisao/la: 11.12.2021., 12:19 Uuu zakompliciralo se i prije kvala![]()
Fino Alla Fine