Kimi Räikkönen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Nije baš zaslužio, ali ipak po meni najzrelija odluka koju je Ferrari mogao napravit....

Forza Kimi :zelenazastava: :cheer:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kimi je do sada u sezoni imao više loše sreće, nego loših vožnji, zaslužen ugovor po meni. :D

I samo tako, opet se Hulkenbergov izbor sveo na nekoliko osrednjih momčadi.
Obrigado Felipe

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Drago mi je ovo cuti, zasto kvariti ovakav sklad u timu!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
drago mi je zbog Kimija. Moje osobno mišljenje je da on posljednje 2 sezone ima više loše sreće nego što je ima krivih i loših vožnji. ipak je on svjetski prvak, vrlo iskusan i kvalitetan vozač.. nešto možda fali da bi se sve poklopilo. možda žali za starijim vremenima. uglavnom, vrlo zrelo od Ferrarija, meni je ovo pokazatelj kvalitete jedne top momčadi.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Dobro je. Bit će opet zanimljivo s Kimijem. Bilo da se izvrti bez veze ili se zaigra s gumbićima, s njim nije nikad dosadno :rofl:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Moje mišljenje je da nije dobro imati vozača bez motiva i volje u ekipi, no valjda ferrari zna što radi.
slika

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Siguran sam da Ferrari zna što radi a dječački komentari poput motiva su u najmanju ruku smiješni.

sennacher
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Seb Vettel
Dani je napisao/la:Moje mišljenje je da nije dobro imati vozača bez motiva i volje u ekipi, no valjda ferrari zna što radi.
Ferrari u pogledu vozača ima više raspoloživih rješenja i svako od njih je kvalitetno, pa tako i Kimi. To je kao da kažeš kako Alonso nema motiva s obzirom kako mu ide i koliko ima godina, kao da je sav problem u tome...
IL DITTO DI VETTEL

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari ce za 2017 imati jako puno raspoloživih riješenja, riješenja za koja pretpostavljam neće trebati iskeširati 5, 10 ili 15 milijuna eura penala. Drugo pisalo se na veliko (tu mislim da tekstove F1 novinara) zašto je Ferrari zadržao Kimija, tako da je bezpotrebno ponavljati isto.
Ja vjerujem vozaču koji kao papagaj ponavlja da motiv nije problem. Također vjerujem da ima sposobnosti konkurirati svom momčadskom kolegi (što je dokazaou nekoliko utrka ove sezone).
Arrivabene ga je pohvalio za maestralnu vožnju u Belgiji, a također pojavila se vijest da je koristio stari motor na kojem nisu iskorišteni tokeni. Toliko o tome.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Lady
GP3
GP3
Kimi ipak priznao da je bila njegova greška na startu u Monzi

Raikkonen accepts poor Monza start was his fault
After the race it was not clear why he had made such a poor start, but the Finn said on Thursday it was his own mistake.

"I was still on the anti-stall and the reason why...for sure I did all correct, but the finger might have been for whatever reason on the second paddle in a bit wrong position for no apparent reason," said Raikkonen in Singapore.

.....................

Puno grešaka ima Kimi ove sezone. Jednostavno previše.....
slika

dmw
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso
Kimi dve godine u jadnoj formi. Iskoristili su opciju u ugovoru na jos jednu godinu ali mislim da posle toga definitivno odlazi. Ima mladjih i boljih.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Aww <3

slika
Obrigado Felipe

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
prvi koraci u Ferrari kombinezonu, prelijepo :thumbs: <3
slikaslika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
A dijete mu izgleda kao da govori " Leave me Alone" :rofl:

No ljepo je da ga uči za crveno :thumbs:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Inace, da li se moze neko sloziti sa mnom da je ono demonstrativno prekidanje slavlja u ime postovanja ka kimiju dokaz da je vettel najvise uticao da on potpise i 2016 sezonu? Mislim na video koji je postavljen danas....
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Vrlo vjerojatno. Ugl. imaš dobra razmišljanja :gandalf:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
To je moje misljenje, ex. Da dodam na vecerasnje postove... F1 gledam kao i na sve drugo. Sve su to ljudi koji imaju svoje mane, vrline, koje neki poslodavac cijeni ili ne. To je sasvim obicno okruzenje, jedina je razlika sto se ugovori pisu u mnogo 0. :D

Bas danas pomislio na tvoj mob. Da li je proradio? :)
Zadnja izmjena: vlado Verified, dana/u 26.09.2015., 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Je je, sva sreća sada je sve u redu. U dijelu USB konektora koji se ušteka u punjač bila je nekakva šporkica, zbog koje je mobitel ludovao, zbilja čudan problem.

Btw. sutra otvaram temu o fotografiji, pa se nadam da ću vidjeti neke tvoje fotke tamo :)

Btw2. otišli smo u offtopic :mrgreen:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡