Kimi Räikkönen
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Nije baš zaslužio, ali ipak po meni najzrelija odluka koju je Ferrari mogao napravit....
Forza Kimi

Forza Kimi

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Kimi je do sada u sezoni imao više loše sreće, nego loših vožnji, zaslužen ugovor po meni. 
I samo tako, opet se Hulkenbergov izbor sveo na nekoliko osrednjih momčadi.

I samo tako, opet se Hulkenbergov izbor sveo na nekoliko osrednjih momčadi.
Obrigado Felipe
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Drago mi je ovo cuti, zasto kvariti ovakav sklad u timu!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
drago mi je zbog Kimija. Moje osobno mišljenje je da on posljednje 2 sezone ima više loše sreće nego što je ima krivih i loših vožnji. ipak je on svjetski prvak, vrlo iskusan i kvalitetan vozač.. nešto možda fali da bi se sve poklopilo. možda žali za starijim vremenima. uglavnom, vrlo zrelo od Ferrarija, meni je ovo pokazatelj kvalitete jedne top momčadi.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
-
sennacher
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Seb Vettel
Ferrari u pogledu vozača ima više raspoloživih rješenja i svako od njih je kvalitetno, pa tako i Kimi. To je kao da kažeš kako Alonso nema motiva s obzirom kako mu ide i koliko ima godina, kao da je sav problem u tome...Dani je napisao/la:Moje mišljenje je da nije dobro imati vozača bez motiva i volje u ekipi, no valjda ferrari zna što radi.
IL DITTO DI VETTEL
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari ce za 2017 imati jako puno raspoloživih riješenja, riješenja za koja pretpostavljam neće trebati iskeširati 5, 10 ili 15 milijuna eura penala. Drugo pisalo se na veliko (tu mislim da tekstove F1 novinara) zašto je Ferrari zadržao Kimija, tako da je bezpotrebno ponavljati isto.
Ja vjerujem vozaču koji kao papagaj ponavlja da motiv nije problem. Također vjerujem da ima sposobnosti konkurirati svom momčadskom kolegi (što je dokazaou nekoliko utrka ove sezone).
Arrivabene ga je pohvalio za maestralnu vožnju u Belgiji, a također pojavila se vijest da je koristio stari motor na kojem nisu iskorišteni tokeni. Toliko o tome.
Ja vjerujem vozaču koji kao papagaj ponavlja da motiv nije problem. Također vjerujem da ima sposobnosti konkurirati svom momčadskom kolegi (što je dokazaou nekoliko utrka ove sezone).
Arrivabene ga je pohvalio za maestralnu vožnju u Belgiji, a također pojavila se vijest da je koristio stari motor na kojem nisu iskorišteni tokeni. Toliko o tome.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i_B7tJkZm_c[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Lady
- GP3
Kimi ipak priznao da je bila njegova greška na startu u Monzi
Raikkonen accepts poor Monza start was his fault
.....................
Puno grešaka ima Kimi ove sezone. Jednostavno previše.....
Raikkonen accepts poor Monza start was his fault
After the race it was not clear why he had made such a poor start, but the Finn said on Thursday it was his own mistake.
"I was still on the anti-stall and the reason why...for sure I did all correct, but the finger might have been for whatever reason on the second paddle in a bit wrong position for no apparent reason," said Raikkonen in Singapore.
.....................
Puno grešaka ima Kimi ove sezone. Jednostavno previše.....

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Aww <3

Obrigado Felipe
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
prvi koraci u Ferrari kombinezonu, prelijepo
<3

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
A dijete mu izgleda kao da govori " Leave me Alone" 
No ljepo je da ga uči za crveno

No ljepo je da ga uči za crveno

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Vrlo vjerojatno. Ugl. imaš dobra razmišljanja 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- vlado Verified
- Formula 1
To je moje misljenje, ex. Da dodam na vecerasnje postove... F1 gledam kao i na sve drugo. Sve su to ljudi koji imaju svoje mane, vrline, koje neki poslodavac cijeni ili ne. To je sasvim obicno okruzenje, jedina je razlika sto se ugovori pisu u mnogo 0. 
Bas danas pomislio na tvoj mob. Da li je proradio?

Bas danas pomislio na tvoj mob. Da li je proradio?

Zadnja izmjena: vlado Verified, dana/u 26.09.2015., 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
No!
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Je je, sva sreća sada je sve u redu. U dijelu USB konektora koji se ušteka u punjač bila je nekakva šporkica, zbog koje je mobitel ludovao, zbilja čudan problem.
Btw. sutra otvaram temu o fotografiji, pa se nadam da ću vidjeti neke tvoje fotke tamo
Btw2. otišli smo u offtopic
Btw. sutra otvaram temu o fotografiji, pa se nadam da ću vidjeti neke tvoje fotke tamo

Btw2. otišli smo u offtopic

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.