'Ta će kod $trulovića, kog vraga?
Mick Schumacher
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Šta su mu danas uradili, nisu istine.
Sreća, pa je Ferrari/Sainz bio u prvom planu.
Ulazak sa mediumom u box u 12. (!!) krugu.
10sec predugačak box. Nisam vidio šta se desilo.
I drugi box je imao duži nego što je trebalo.
A da ne govorim da mu je strategija bila medium-medium-hard....
Ne znam da li je poslije stavljao još nešto kad su bile one zavrzlame sa Safetom.
Možda mu je i bolje da se makne iz Haasa.
Šteta bi bilo da ostane bez vozačkog mjesta.
8 likova od njih 19 (Mick je 20.) ove sezone pruža lošije ili (u najgorem slučaju po Micka) predstave u nivou Mickovih, ove sezone (a ima još trka do kraja).
Ricci, Yuki, Gasly, Latifi, Stroll, Vettel, K-Mag, Zhou.
OK, jedan je rookie, jedan je tatin sin, jedan ode u penziju,....
Takođe, Bottas nije puno daleko, kao ni Albon, bez obzira na te neke bljeskove,....jbga i Checo je "loš" zadnja 3 mjeseca (s obzirom na alat koji posjeduje), bez obzira što je drugi u poretku.
Ulazak sa mediumom u box u 12. (!!) krugu.

A da ne govorim da mu je strategija bila medium-medium-hard....

Ne znam da li je poslije stavljao još nešto kad su bile one zavrzlame sa Safetom.
8 likova od njih 19 (Mick je 20.) ove sezone pruža lošije ili (u najgorem slučaju po Micka) predstave u nivou Mickovih, ove sezone (a ima još trka do kraja).
Takođe, Bottas nije puno daleko, kao ni Albon, bez obzira na te neke bljeskove,....jbga i Checo je "loš" zadnja 3 mjeseca (s obzirom na alat koji posjeduje), bez obzira što je drugi u poretku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kad promatram to, ja bih rekao da se čeka razrješenje situacije u Alpineu, odnosno da će Schumi ili put Alpinea ili AlphaTaurija.Frantic je napisao/la: 04.09.2022., 17:54 Možda mu je i bolje da se makne iz Haasa.
Baš razmišljam, mislim da bi Renaultu pun pogodak bio dovođenje Micka. Otkad je Renault odradio rebranding u Alpine, imam osjećaj da im je jedini cilj u F1 promovirati potonju marku. Dovođenje Alonsa je, čitao sam, dosta povećalo prodaju cestovnih automobila u Europi. Slijedom toga, prezime Schumacher može svakako (barem malo) pomoći u održavanju tog trenda. Uz to, u Micku će dobiti solidnog, perspektivnog vozača, a na plaću neće trebati trošiti puno.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 1 mj
Stavili su mu još i soft kad je bio VSC na kojem je vozio zadnjih 25 krugova. Ovi kreteni iz Haasa su vrhunac nesposobnosti, vidi se da su Ferrari junior tim. Fun fact: ukupni boksovi su mu najkraju bili duži od Sainza kojem su gumu zaboravili na jednom. Stvarno bih htio da Mick ode iz Haasa, ali ne vidim gdje bar dok ne dođe AudiFrantic je napisao/la: 04.09.2022., 17:54 Šta su mu danas uradili, nisu istine.
Ulazak sa mediumom u box u 12. (!!) krugu.![]()
A da ne govorim da mu je strategija bila medium-medium-hard....![]()
![]()
- Frantic
- Formula 1
Kaiser je napisao/la: 04.09.2022., 21:06 ....
Stavili su mu još i soft kad je bio VSC na kojem je vozio zadnjih 25 krugova. Ovi kreteni iz Haasa su vrhunac nesposobnosti, vidi se da su Ferrari junior tim. Fun fact: ukupni boksovi su mu najkraju bili duži od Sainza kojem su gumu zaboravili na jednom. Stvarno bih htio da Mick ode iz Haasa, ali ne vidim gdje bar dok ne dođe Audi

Nisam to dalje ni pratio jer su mu uspjeli usrat trku i pretvorit je iz borbe za bodove u neko tamo 16.-17. mjesto. Bez obzira na gubitak 2 mjesta na startu, bio je na mediumu (samo su Mercedesi ispred bili na mediumu) i držao je to 10. mjesto sigurno, bez opasnosti od iza, te je zbog guma mogao i profitirati.
Nije loše izgledalo do 12. kruga....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Šteta, nisam fan ni Micka ni Hulkenberga ali između njega i Hulkenberga ostavio bi Micka.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Apsolutno.blown diffuser je napisao/la: 17.11.2022., 07:33 Šteta, nisam fan ni Micka ni Hulkenberga ali između njega i Hulkenberga ostavio bi Micka.
Ali mislim da Mick neće "propasti". Pogotovo ako ga uzme Mercedes.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Frantic
- Formula 1
S jedne strane loše, s obzirom da ostaje bez F1 sjedala.
S druge strane možda i dobro po Micka, jer je otišao iz ekipe u kojoj ga šef očigledno nije simpatizirao i koja mu je priuštila niz kriminalno loših strategija i promjena guma, skoro uvijek experimentisala sa njim, čak i kad je bio na boljoj poziciji (na kojoj nije trebalo experimantisati).
Mislim da su on, Čarli, pa i Ferdo najviše štetovali zbog loših poteza timova.
Načinili su štetu Micku u vidu nekih možda i 15-ak bodova, a samim time i ekipi, jer su komotno mogli tući sa Alfa Romeom za 6. mjesto (blizu je i Aston Martin), a ovako možda izbube i 8. mjesto jer Alpha Tauri kasni samo 2 boda.
Između eventualnog 6. i eventualnog 9. mjesta je razlika u pozamašnoj svoti miliončića.
Neka ostanu i 8., opet je to velika svota novca, u odnosu na 6. mjesto.
Uglavnom, što se tiče priča da ga je K-Mag izdominirao (napisa čovjek na vijesti na naslovnoj "natamburao") ne slažem se s tim i mislim da je Mick u najgorem slučaju bio na podjednakom nivou (uz svu štetu na bolidima).
Pored toga spisak vozača koji su imali lošije ili otprilike podjednake predstave Mickovim ove sezone je podugačak.
Ricci, K-Mag, dvojci iz ATa, AMa, Williamsa, Zhou, pa čak i Bottas solidan dio sezone (iako je Valter kad mu se ukazala prilika za bodove uvijek uzimao slidne bodove).
Mislim da mu je prezime samo otežavajuća okolnost, nikako prednost.
Jebeno je kad si sin najvećeg ikad....
Možda je i Steineru "smetalo" prezime.
Toplo se nadam njegovom povratku u F1, ali ne u Haas.
Hulk mi je uvijek bio drag lik, pouzdan je, solidan, konstantan, nikad nije iskočio u "prvi" plan, nekada je usrao motku sam, više puta nije imao ni sreće.
Mislim da će u Haasu samo podebljati broj trka bez ostvarenog podija.
Viedjećemo koliko je izgubio brzine s obzirom da 3 godine nije aktivno vozio (ima 4?? zamjenske trke).
I mene zanima situacija Hulk - KMag, posebice u kontekstu onog "Suck my balls".

S druge strane možda i dobro po Micka, jer je otišao iz ekipe u kojoj ga šef očigledno nije simpatizirao i koja mu je priuštila niz kriminalno loših strategija i promjena guma, skoro uvijek experimentisala sa njim, čak i kad je bio na boljoj poziciji (na kojoj nije trebalo experimantisati).
Načinili su štetu Micku u vidu nekih možda i 15-ak bodova, a samim time i ekipi, jer su komotno mogli tući sa Alfa Romeom za 6. mjesto (blizu je i Aston Martin), a ovako možda izbube i 8. mjesto jer Alpha Tauri kasni samo 2 boda.
Između eventualnog 6. i eventualnog 9. mjesta je razlika u pozamašnoj svoti miliončića.
Uglavnom, što se tiče priča da ga je K-Mag izdominirao (napisa čovjek na vijesti na naslovnoj "natamburao") ne slažem se s tim i mislim da je Mick u najgorem slučaju bio na podjednakom nivou (uz svu štetu na bolidima).
Pored toga spisak vozača koji su imali lošije ili otprilike podjednake predstave Mickovim ove sezone je podugačak.
Ricci, K-Mag, dvojci iz ATa, AMa, Williamsa, Zhou, pa čak i Bottas solidan dio sezone (iako je Valter kad mu se ukazala prilika za bodove uvijek uzimao slidne bodove).
Možda je i Steineru "smetalo" prezime.

Toplo se nadam njegovom povratku u F1, ali ne u Haas.

Hulk mi je uvijek bio drag lik, pouzdan je, solidan, konstantan, nikad nije iskočio u "prvi" plan, nekada je usrao motku sam, više puta nije imao ni sreće.
Viedjećemo koliko je izgubio brzine s obzirom da 3 godine nije aktivno vozio (ima 4?? zamjenske trke).
I mene zanima situacija Hulk - KMag, posebice u kontekstu onog "Suck my balls".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
@Frantic sve se slažem s tobom u vezi Micka.
Trebao bih provjeriti brojke, ali mislim da u slučajevima gdje su obojica vozača Haasa završavali utrku, Schumacher ima prednost 10-6 (brojka gore-dolje). Ljudi zaboravljaju koliko je Magnussen iskusniji i da je Micku ovo zapravo prva prava sezona jer s onom kantom od Haasa prošle sezone nije mogao ništa osim dovesti ju do cilja.
Iz postupaka Haasa prema njemu imam osjećaj da su ga stvarno ove sezone nekad sabotirali. Realno je trebao imati bodova otprilike kao i Magnussen, ako ne i više. Prvi dio sezone je Mick malo kiksao, imao par sudara, ali kad se prilagodio na bolid, ostavio mi je puno bolji dojam od momčadskog kolege.
Uglavnom, nadam se njegovom što skorijem povratku u F1. Spominje se to mjesto trećeg vozača u Mercedesu, odnosno da bi mogao imati sličnu ulogu kao De Vries ove sezone, što ne bi bilo uopće loše. Također, već sam ranije napisao, tko zna, možda u Williamsu na kraju ostane slobodno mjesto. Ma da, budu li kao i ove sezone, ne znam koliko je to bolja opcija od ove koju sam prvu naveo.

Iz postupaka Haasa prema njemu imam osjećaj da su ga stvarno ove sezone nekad sabotirali. Realno je trebao imati bodova otprilike kao i Magnussen, ako ne i više. Prvi dio sezone je Mick malo kiksao, imao par sudara, ali kad se prilagodio na bolid, ostavio mi je puno bolji dojam od momčadskog kolege.
Uglavnom, nadam se njegovom što skorijem povratku u F1. Spominje se to mjesto trećeg vozača u Mercedesu, odnosno da bi mogao imati sličnu ulogu kao De Vries ove sezone, što ne bi bilo uopće loše. Također, već sam ranije napisao, tko zna, možda u Williamsu na kraju ostane slobodno mjesto. Ma da, budu li kao i ove sezone, ne znam koliko je to bolja opcija od ove koju sam prvu naveo.
Lasciatemi guidare...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Hulk je prosjek, solidan vozač. Za HAAS je on okej, ali opet mi nije logično zamijeniti ga za Micka. Mick po meni ima još jako puno potencijala i tek je odvozio jednu sezonu u kakvom takvom bolidu vrijednom spomena. Vjerojatno je to sve zbog odnosa u momčadi.
Nadam se da će ga uzeti Mercedes kao rezervu, pa ako bog da jednog dana opet sjedne u neko mjesto.
Imam osjećaj da Mick nije završio svoju priču u F1.
Nadam se da će ga uzeti Mercedes kao rezervu, pa ako bog da jednog dana opet sjedne u neko mjesto.
Imam osjećaj da Mick nije završio svoju priču u F1.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ovo baš dokazuje da je Steiner truba od šefa, on i Mate komotno mogu ruku pod ruku iz paddocka. Nema mi smisla ova odluka, baš nikako, ali nadam se da će se Micku otvoriti neka nova vrata.
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Dugo nisam vidio gluplju odluku. Za razliku od većine forumaša, ne žalim za Mickom, jednostavno mislim da nikad nije bio dovoljno brz i apsolutno mi je logično što su ga se riješili.
Ali dovesti čovjeka koji ima 35 godina i koji je zadnju kompetitivnu utrku odvozio prije 4 godine i koji je bio apsolutni prosjek još dok je bio na vrhuncu svoje karijere mi je apsolutno neshvatljivo. Više smisla bi mi imalo da su vratili Mazepina, barem bi dobili neku lovu.
I ne znam što se dogodilo s mladim vozačima. Prije dvije tri godine je doslovce bila situacija da je bila hrpa mladih talenata i da je bilo užasno što jednostavno nije bilo dovoljno mjesta dok danas tip poput Tsunode komotno zna da ima još dvije tri godine u F1 jer nema nikoga na vidiku. Nevjerojatno.
Ali dovesti čovjeka koji ima 35 godina i koji je zadnju kompetitivnu utrku odvozio prije 4 godine i koji je bio apsolutni prosjek još dok je bio na vrhuncu svoje karijere mi je apsolutno neshvatljivo. Više smisla bi mi imalo da su vratili Mazepina, barem bi dobili neku lovu.
I ne znam što se dogodilo s mladim vozačima. Prije dvije tri godine je doslovce bila situacija da je bila hrpa mladih talenata i da je bilo užasno što jednostavno nije bilo dovoljno mjesta dok danas tip poput Tsunode komotno zna da ima još dvije tri godine u F1 jer nema nikoga na vidiku. Nevjerojatno.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Treba isto biti realan i reci da je vise bilo pompe oko Micka zbog prezimena nego sto je on tako briljirao.
Naravno dosta je i do okoline, potpore kljucnih ljudi, ali istina je da nije tu bilo nekih vau momenata.
Mick mi je drag, vjerojatno zbog njegovog starog. Isto kao sto cu jednog dana drukati za mlog Robina ako ilad dođe u F1. Micku nakon svega zelim da ode u Mercedes jer mislim da ce se tamo razviti u pravom smjeru.
Naravno dosta je i do okoline, potpore kljucnih ljudi, ali istina je da nije tu bilo nekih vau momenata.
Mick mi je drag, vjerojatno zbog njegovog starog. Isto kao sto cu jednog dana drukati za mlog Robina ako ilad dođe u F1. Micku nakon svega zelim da ode u Mercedes jer mislim da ce se tamo razviti u pravom smjeru.
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Steta za njega, ovo mu je prva prava sezona bila gde je KMag na pocetku bio bolji ali je uz njega Mick napredovao. Po meni losa odluka pogotovu sto je ove godine ekipa imali mnogo losih odluka....jbg Ferrari za sirotinju. Da je razbijao bolide jeste....svi su razbijali dok nisu stasali. Ima li sanse za sediste u Williamsu, pogotovu zbog veze sa Mercedesom?
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Teško. Ondje guraju Amera Logan Sargeanta,....... sa svih strana ima potporu.Gilles je napisao/la: 17.11.2022., 12:58 Steta za njega, ovo mu je prva prava sezona bila gde je KMag na pocetku bio bolji ali je uz njega Mick napredovao. Po meni losa odluka pogotovu sto je ove godine ekipa imali mnogo losih odluka....jbg Ferrari za sirotinju. Da je razbijao bolide jeste....svi su razbijali dok nisu stasali. Ima li sanse za sediste u Williamsu, pogotovu zbog veze sa Mercedesom?
Ali,..... nikada se ne zna. Nada umire u posljednoj sekundi.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- Osella
- GP3
Iz Williamsa žele 'svog' vozača, Logana Sargeanta. Međutim, on još nije skupio dovoljno bodova na super licenci tako da to mjesto još nije sto posto sigurno. Koliko sam našao na internetu, trenutno ima 29 bodova, a odradit će i još jedan slobodan trening ovog vikenda tako da će biti na 30 (ako ne bude imao problema i odradi 100 km).Gilles je napisao/la: 17.11.2022., 12:58 Ima li sanse za sediste u Williamsu, pogotovu zbog veze sa Mercedesom?
Za F1 mu treba još 10 bodova i mora završiti najmanje na 6. mjestu ukupnog poretka F2 za ovu sezonu. Sargeant je trenutno 3., no situacija je prilično otvorena jer bodovna razlika između njega i npr. 10. Vipsa je 25 bodova (bolje da sam za usporedbu uzeo 7. Lawsona kojem bježi 12 bodova).
Tako da ako su istinite vijesti da Mercedes želi Schumachera, pretpostavljam da će - u slučaju da u Williamsu bude slobodno mjesto - pokušat ubaciti Micka. Ali otom potom...
Lasciatemi guidare...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Sve se slažem, samo Vettela izvadi iz te skupine. On je imao odličnu sezonu, s obzirom na bolid koji je vozio. A i on je imao sjebanih situacija od tima, i zabijanja drugih vozača u njega, i otkazivanja motora. Rekao bih da spada u skupinu sa Alonsom po nesretnim situacijama u sezoni.Frantic je napisao/la: 17.11.2022., 09:07 S jedne strane loše, s obzirom da ostaje bez F1 sjedala.![]()
Možda je i Steineru "smetalo" prezime.![]()
Toplo se nadam njegovom povratku u F1, ali ne u Haas.![]()
I mene zanima situacija Hulk - KMag, posebice u kontekstu onog "Suck my balls".![]()
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ja nebih uopce birao izmedu Hulka I Micka u smislu tko treba biti u ekipi.
Nego izmedu KMaga i Micka , i tu bih definitivno Micka ostavio uz Hulka.
A sta se tice od koga je Mick bio sve bolji. Osobno mi je Albon ostavio bolji dojam u Williamsu. Jer to je ipak Williams , a puno puta se nasao "gore" gdje nitko od nas nebi smjestio Williams.
Nego izmedu KMaga i Micka , i tu bih definitivno Micka ostavio uz Hulka.
A sta se tice od koga je Mick bio sve bolji. Osobno mi je Albon ostavio bolji dojam u Williamsu. Jer to je ipak Williams , a puno puta se nasao "gore" gdje nitko od nas nebi smjestio Williams.