Testiranja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
zekohonda je napisao/la: 19.02.2019., 09:03 jutro svima!
nadam se da će se albon snać na prvim testiranjima u f1 bolidu.
Jesi ga zacoprao :D
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
pasmater, kad prije! :zubo:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo i ovdje yt link za live timing: https://www.youtube.com/watch?v=dV9TMBlAdm0

McLaren je i danas izašao prvi na stazu, ako se ne varam...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Zaboravih prokomentarisat Rich Energy. :facepalm:
No comment
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
AlbOff :P
slika
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
je li ovo oštećenje na nosu ili nekakav novi otvor? ;)
slika
što se tiče richa...mislim da se čovjek zajebava.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/F1/status/1097776895024943104

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Na kojim gumama je Lecler postigao vreme? Ja pratim na Sky...i nema podataka o gumama

AlkY
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la: 19.02.2019., 10:25 Na kojim gumama je Lecler postigao vreme? Ja pratim na Sky...i nema podataka o gumama
Koliko sam ja gledao mislim da je cijelo vrijeme na bijelim. Iskreno nisam jos pohvatao koji je to compound :) . Mislim C2
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Leclerc strikes again
A 1:19.172 now for Ferrari's new recruit, which increases his advantage over Ricciardo out to 0.7s.

Still a second slower than Vettel managed yesterday, but we're not even two hours into the running and conditions will continue to improve on track as temperatures increase.

Compound Two tyres - the ones with the full white stripe - on the Ferrari.

Karun Chandhok's assessment so far
"Ferrari have come out of the blocks fighting. Leclerc is a real star of the future and the car looks really stable on track.

"But Mercedes and Hamilton are never going to be out of contention.

"So far, Renault look a little away from the big three teams but Daniel Ricciardo is playing the long run."

AlkY
Formula 1
Formula 1
Lando je vani. Ali pocetak dana 2 nije idealan. Nadam se da nisu imali problema nego samo nastimavanje. I da krenu gomilat te krugove jer za sad je to mrsavo.
slikaslika slika

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Mclarenu je jutros stavljanje/skidanje senzora oduzimalo vrijeme. Nema zasad nikakvih problema :pivo: .
Renault je imao problem sa otpadanjem zadnjeg krila, ako nemaju rezervno, moglo bi ih koštati vremena
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Baš čudno izgleda broj 16 na Ferrariju.

AlkY
Formula 1
Formula 1
I sluzbenim komentatorima se tesko naviknuti na Racing Point , i dalje zovu Force India pa se ispravljaju. Kako je tek nama , pred kraj sezone mozda za nas i bude postojala ekipa zvana Racing Point :D
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Gasly i Hamilton odvozili 50 krugova, a Leclerc je vrlo blizu s 48 krugova.

Što se tiče konačne kilometraže, mislim da je dnevna raspodjela vozača koju prakticira Mercedes unazad nekoliko sezona dosta efikasnija i da ih na kraju nećemo moći ispratiti na kraju s brojem odvožene kilometraže, odnosno odvoženih krugova. Ali se nadam da nisam u pravu :)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
AlkY je napisao/la: 19.02.2019., 11:56 I sluzbenim komentatorima se tesko naviknuti na Racing Point , i dalje zovu Force India pa se ispravljaju. Kako je tek nama , pred kraj sezone mozda za nas i bude postojala ekipa zvana Racing Point :D
kad je glupo ime :zubo:
Za mene su još uvijek Force Indija :zubo:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Odbijam ih zvati Racing Point :zubo:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.02.2019., 11:57 Gasly i Hamilton odvozili 50 krugova, a Leclerc je vrlo blizu s 48 krugova.

Što se tiče konačne kilometraže, mislim da je dnevna raspodjela vozača koju prakticira Mercedes unazad nekoliko sezona dosta efikasnija i da ih na kraju nećemo moći ispratiti na kraju s brojem odvožene kilometraže, odnosno odvoženih krugova. Ali se nadam da nisam u pravu :)
Vidjeli smo jučer kako je efikasna, Vettel sam više od obojice Mercedesovih vozača :mrgreen: nebitno je to, bitno je odvest testiranja na jednom motoru i da na dan odvezeš nekih 120 krugova. Kroz 8 dana imaš odvezenu distancu, šta ja znam, za 10 utrka barem, do the maths, a onda se posle testiranja sprdaš sa Renaultom i Hondom kako si odvezao na jednom motoru, kao Mercedes što radi od 2016. :D
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 19.02.2019., 13:02
Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.02.2019., 11:57 Gasly i Hamilton odvozili 50 krugova, a Leclerc je vrlo blizu s 48 krugova.

Vidjeli smo jučer kako je efikasna, Vettel sam više od obojice Mercedesovih vozača :mrgreen: nebitno je to, bitno je odvest testiranja na jednom motoru i da na dan odvezeš nekih 120 krugova. Kroz 8 dana imaš odvezenu distancu, šta ja znam, za 10 utrka barem, do the maths, a onda se posle testiranja sprdaš sa Renaultom i Hondom kako si odvezao na jednom motoru, kao Mercedes što radi od 2016. :D
I prosle godine je Ferrari imao prva dva tri dana vise krugova, pa na drugom testu nisu mogli pratiti Mercedes. Na kraju krajeva nije to bilo znacajno manje, ali svejedno, to je sljedece polje u kojem se Mercedes mora nadmasiti, zbog mira i morala kod crvenih, jel :D Od 2015. na testiranjima je Ferrari najbrzi, ali Mercedes je svake godine ubijao predjenom kilometrazom, sto ima svoju ulogu u psiholoskom nadmetanju.

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
KOja bojaa ovaj novi Ferkan.... ako će biti toliko dobar koliko je ružan ... Ferrari je garant Prvak :kokice: :pivo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡