Kako i gdje gledati utrku
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naše područje...
Pravo prijenosa F1 u Hrvatskoj drži Hrvatski telekom točnije Arenasport

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
eh... Ništa sad barem imam 10mbps pa će i streamovi biti brži i veće kvalitete.Ferrari1345 je napisao/la:Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naše područje...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Mislim da 50mbps nije skup paket ako si sa tscumom. Sve zavisi dali ti brzina može proćiMr.Spaceguy je napisao/la:eh... Ništa sad barem imam 10mbps pa će i streamovi biti brži i veće kvalitete.Ferrari1345 je napisao/la:Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naše područje...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Na iskonu sam, ni nemogu imati više od 10mbps. 10 mi je i više nego dosta za streamove.
- Ferrari1345
- Formula 1
Čisto sumnjam da će F1 ostat na maxgpu...Lady je napisao/la:Ja još uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. Košta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga više vratiti....
Uostalom ako završi na Areni biti će ti besplatno pa ti je nepotrebno davat tih 35kn ukoliko misliš gledat samo F1
Usput, zar to još uvijek postoji?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
a samo bih pitao, hoće li F1 i dalje biti na Areni 5 ili je sad prebačen na dvicu ? negdje sam pročitao to ali nisam siguran je li istina. Ako je prebačen, mogu na TV gledat, ako ne, streamovi, jbg 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Max GP-a nema na popisu kanala još od početka godine, tako da je ta opcija propala.Ferrari1345 je napisao/la:Čisto sumnjam da će F1 ostat na maxgpu...Lady je napisao/la:Ja još uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. Košta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga više vratiti....
Uostalom ako završi na Areni biti će ti besplatno pa ti je nepotrebno davat tih 35kn ukoliko misliš gledat samo F1
Usput, zar to još uvijek postoji?
- KrBoy93
- Formula 4
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
MaxGp ne postoji vise. Ne lupetajte
Iskreno se nadam da ce biti negdje u osnovnom paket. Ak ce bit u sportskom to mi je previse za davat. Net mi je jadnih 4mbps i nemogu dobit vise.
Ukratko, propuštam sezonu ak ce se placat vise od 40kn mjesecno. ak moram uzet cjeli sport paket izadje previse. Ovo za 35kn je bio win-win za sve.
Iskreno se nadam da ce biti negdje u osnovnom paket. Ak ce bit u sportskom to mi je previse za davat. Net mi je jadnih 4mbps i nemogu dobit vise.
Ukratko, propuštam sezonu ak ce se placat vise od 40kn mjesecno. ak moram uzet cjeli sport paket izadje previse. Ovo za 35kn je bio win-win za sve.
-
deny
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Alonso
ma nije ni 35 kn baš neki win- win jer je i to previšeKrBoy93 je napisao/la:MaxGp ne postoji vise. Ne lupetajte
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
Oni koji ne mogu pratiti SLO2, mogu platiti dodatno povećanje brzine za manje novaca, kupiti vga kabl koji spaja tv sa kompjuterom i gledati f1 preko jednog od hrpe streamova. Da i košta isto kao i pretplata na nekoj od Arena, isplati se jer za iste novce ima još i brzi internet. Pošto mogu gledati slovenske programe, uvijek mi je i lap uključen i to najviše zbog blekastih slo komentatora, ali bar imam stabilnu sliku. Čim ubace reklame nastavim pratiti preko neta. Meni jako jeftino, možda će još nekom biti
-
deny
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Alonso
Streamovi, žao mi je ali dobro došli vi meni opet jer nemam novaca za platiti sportski paketLady je napisao/la:Da, sad sam i ja skužila da su mi ukinuli Max GP, a nisu me obavijestili. Zvala sam T-com i definitivno Formula 1 ne ide ni na arena 1 ni na arena 2.
Ići će na arena 5 i taj paket samo arene košta 49kn.
- Ferrari1345
- Formula 1
49kn malo ne... S ugovorom na dvije godine. Znaći oni koji gledaju F1 a druge sportove ne, od 12 do 2 mjeseca plaćaju nešto što ni ne gledaju... Još ako se spomene da HT istjeće ugovor ove godine, korisnici bi mogli biti opet "prevareni"
Opet velika ozbiljnost od strane HT... Nije da F1 počinje sutra dva tjedna
Opet velika ozbiljnost od strane HT... Nije da F1 počinje sutra dva tjedna

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HT ko HT, uvijek prevare i rupe u ugovorima i sile na dodatno trošenje, imao sam ga, došao kraj ugovora i reko hvala, zbogom. Radije ću pogledati kratku reprizu na RTL2 navečer nego njima davati novac, ali ima načina.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Kratki sažetak bi trebao ići na RTL.Ciki-F1 je napisao/la:Radije ću pogledati kratku reprizu na RTL2 navečer
- Ferrari1345
- Formula 1
Upravo sam dobio informaciju da će prijenosi ići na Areni2, a o tome dali će se plaćati sve ovisi o produženju ugovora sa Eurosportom... U slućaju produženja adio besplatna* F1...
šta sad moram navijat da ukinu eurosport?
EDIT
Ovo mi je sve velika politika koju vodi HT... Kažu da ne utječu na prijenose jer je pravo u vlasništvu arene. Mislim si sad kako ne utječu kad će oni naposlijetku određivati šta će biti besplatno a što ne.Ako je bilo priče da će ići na Areni1 besplatno, kud onda odluka za arenu2 i plaćanje koje su u jednom trenutku stavili besplatno kao ispriku gledateljima zbog nedostatka Eurosporta. Poslije bune ljudi možda su shvatili da će više zaradit ako produže eurosport i vrate F1 u arenu2 . Vjerovatno će ovaj mjesec naplatit F1 i pustiti Eurosport. Ukoliko bude slaba gledanost kod kanala, ići će na onu soluciju besplatnog F1 i ukinut eurosport. Ukoliko bude gledanosti kod obadva kanala plus za HT
šta sad moram navijat da ukinu eurosport?

EDIT
Ovo mi je sve velika politika koju vodi HT... Kažu da ne utječu na prijenose jer je pravo u vlasništvu arene. Mislim si sad kako ne utječu kad će oni naposlijetku određivati šta će biti besplatno a što ne.Ako je bilo priče da će ići na Areni1 besplatno, kud onda odluka za arenu2 i plaćanje koje su u jednom trenutku stavili besplatno kao ispriku gledateljima zbog nedostatka Eurosporta. Poslije bune ljudi možda su shvatili da će više zaradit ako produže eurosport i vrate F1 u arenu2 . Vjerovatno će ovaj mjesec naplatit F1 i pustiti Eurosport. Ukoliko bude slaba gledanost kod kanala, ići će na onu soluciju besplatnog F1 i ukinut eurosport. Ukoliko bude gledanosti kod obadva kanala plus za HT