Kako i gdje gledati utrku

šŸ“ŗ Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naŔe područje...
Pravo prijenosa F1 u Hrvatskoj drži Hrvatski telekom točnije Arenasport
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ferrari1345 je napisao/la:Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naŔe područje...
eh... NiÅ”ta sad barem imam 10mbps pa će i streamovi biti brži i veće kvalitete.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la:
Ferrari1345 je napisao/la:Hrvatska ima sportklub ali oni ne prenose F1 jer nemaju prava za naŔe područje...
eh... NiÅ”ta sad barem imam 10mbps pa će i streamovi biti brži i veće kvalitete.
Mislim da 50mbps nije skup paket ako si sa tscumom. Sve zavisi dali ti brzina može proći

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Na iskonu sam, ni nemogu imati viŔe od 10mbps. 10 mi je i viŔe nego dosta za streamove.

Lady
GP3
GP3
Ja joŔ uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. KoŔta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga viŔe vratiti....
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Lady je napisao/la:Ja joŔ uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. KoŔta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga viŔe vratiti....
Čisto sumnjam da će F1 ostat na maxgpu...
Uostalom ako zavrÅ”i na Areni biti će ti besplatno pa ti je nepotrebno davat tih 35kn ukoliko misliÅ” gledat samo F1
Usput, zar to joÅ” uvijek postoji?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
a samo bih pitao, hoće li F1 i dalje biti na Areni 5 ili je sad prebačen na dvicu ? negdje sam pročitao to ali nisam siguran je li istina. Ako je prebačen, mogu na TV gledat, ako ne, streamovi, jbg :D
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ferrari1345 je napisao/la:
Lady je napisao/la:Ja joŔ uvijek imam Max Gp i ne namjeravam ga ukinut. KoŔta me 35 kuna mjesečno i imam F1 bez reklama, a ako ga ukinem, ne mogu ga viŔe vratiti....
Čisto sumnjam da će F1 ostat na maxgpu...
Uostalom ako zavrÅ”i na Areni biti će ti besplatno pa ti je nepotrebno davat tih 35kn ukoliko misliÅ” gledat samo F1
Usput, zar to joÅ” uvijek postoji?
Max GP-a nema na popisu kanala joŔ od početka godine, tako da je ta opcija propala.

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Alonso
avetma je napisao/la:Kako sad stvari stoje F1 će ići na Arena 1.
ovo je stvarno odlična vijest, bolja ne može ni biti.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
MaxGp ne postoji vise. Ne lupetajte

Iskreno se nadam da ce biti negdje u osnovnom paket. Ak ce bit u sportskom to mi je previse za davat. Net mi je jadnih 4mbps i nemogu dobit vise.

Ukratko, propuŔtam sezonu ak ce se placat vise od 40kn mjesecno. ak moram uzet cjeli sport paket izadje previse. Ovo za 35kn je bio win-win za sve.

deny
Karting
Karting
KrBoy93 je napisao/la:MaxGp ne postoji vise. Ne lupetajte

Iskreno se nadam da ce biti negdje u osnovnom paket. Ak ce bit u sportskom to mi je previse za davat. Net mi je jadnih 4mbps i nemogu dobit vise.

Ukratko, propuŔtam sezonu ak ce se placat vise od 40kn mjesecno. ak moram uzet cjeli sport paket izadje previse. Ovo za 35kn je bio win-win za sve.
ma nije ni 35 kn baŔ neki win- win jer je i to previŔe

Lady
GP3
GP3
Da, sad sam i ja skužila da su mi ukinuli Max GP, a nisu me obavijestili. Zvala sam T-com i definitivno Formula 1 ne ide ni na arena 1 ni na arena 2.
Ići će na arena 5 i taj paket samo arene koÅ”ta 49kn.
slika

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Oni koji ne mogu pratiti SLO2, mogu platiti dodatno povećanje brzine za manje novaca, kupiti vga kabl koji spaja tv sa kompjuterom i gledati f1 preko jednog od hrpe streamova. Da i koÅ”ta isto kao i pretplata na nekoj od Arena, isplati se jer za iste novce ima joÅ” i brzi internet. PoÅ”to mogu gledati slovenske programe, uvijek mi je i lap uključen i to najviÅ”e zbog blekastih slo komentatora, ali bar imam stabilnu sliku. Čim ubace reklame nastavim pratiti preko neta. Meni jako jeftino, možda će joÅ” nekom biti

deny
Karting
Karting
Lady je napisao/la:Da, sad sam i ja skužila da su mi ukinuli Max GP, a nisu me obavijestili. Zvala sam T-com i definitivno Formula 1 ne ide ni na arena 1 ni na arena 2.
Ići će na arena 5 i taj paket samo arene koÅ”ta 49kn.
Streamovi, žao mi je ali dobro doŔli vi meni opet jer nemam novaca za platiti sportski paket

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
49kn malo ne... S ugovorom na dvije godine. Znaći oni koji gledaju F1 a druge sportove ne, od 12 do 2 mjeseca plaćaju neÅ”to Å”to ni ne gledaju... JoÅ” ako se spomene da HT istjeće ugovor ove godine, korisnici bi mogli biti opet "prevareni"

Opet velika ozbiljnost od strane HT... Nije da F1 počinje sutra dva tjedna
slika

deny
Karting
Karting
Pa dobro, nisam ja protiv svih 5 arena i sportkluba jer ima stvarno dobrih i zanimljivih utakmica pa se može za te pare i gledati neŔto od drugih sportova ali imam zamjerku na toliku cijenu jer smatram da je malo previŔe

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HT ko HT, uvijek prevare i rupe u ugovorima i sile na dodatno troÅ”enje, imao sam ga, doÅ”ao kraj ugovora i reko hvala, zbogom. Radije ću pogledati kratku reprizu na RTL2 navečer nego njima davati novac, ali ima načina.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

deny
Karting
Karting
A ja neću davati novac na sportski paket a ovo ostalo sam zadovoljan s njima

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ciki-F1 je napisao/la:Radije ću pogledati kratku reprizu na RTL2 navečer
Kratki sažetak bi trebao ići na RTL.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Upravo sam dobio informaciju da će prijenosi ići na Areni2, a o tome dali će se plaćati sve ovisi o produženju ugovora sa Eurosportom... U slućaju produženja adio besplatna* F1...

Ŕta sad moram navijat da ukinu eurosport? :bonk:

EDIT
Ovo mi je sve velika politika koju vodi HT... Kažu da ne utječu na prijenose jer je pravo u vlasniÅ”tvu arene. Mislim si sad kako ne utječu kad će oni naposlijetku određivati Å”ta će biti besplatno a Å”to ne.Ako je bilo priče da će ići na Areni1 besplatno, kud onda odluka za arenu2 i plaćanje koje su u jednom trenutku stavili besplatno kao ispriku gledateljima zbog nedostatka Eurosporta. Poslije bune ljudi možda su shvatili da će viÅ”e zaradit ako produže eurosport i vrate F1 u arenu2 . Vjerovatno će ovaj mjesec naplatit F1 i pustiti Eurosport. Ukoliko bude slaba gledanost kod kanala, ići će na onu soluciju besplatnog F1 i ukinut eurosport. Ukoliko bude gledanosti kod obadva kanala plus za HT :pivo:
slika

Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔