Mislim da snooker nije za doma iz vise razloga..
Naravno, i ja bih ga volio imati doma ali ne znam koliko ima smisla..
Naime, prvo i osnovno. Prevelik je. Treba ti min 35m2 soba a to nije malo. To je jedna velika dnevna soba ili dvije tri spavace sobe ili prakticki cijeli podrum ili tavan...
Drugo, pretezak je sport i nemas sa kime igrati jer ljudi vecinom ne znaju ni biljar igrati a kamo li snooker. Znaci moras stalno biti sam.
Trece, nahodas se ko konj oko njega ako si sam. Stalno vadi boje iz rupa. A da ne pricam koliko puta bijela ostane na drugoj strani stola itd... Jako puno hodanja je tu kad sam igras.. kao i tenisu dva amatera. Vise dizu loptice sa poda nego sto igraju...
Cetvrto, da, skup je! Ako nije dobar onda ga se ne isplati ni kupovati a ako je dobar onda je to min 5-6k eura...
Peto, definitivno biljar. 3k eura vrhunski profi stol sa svok opremom na kojem se izvjezbas za bilo koji turnir i ilak je primjerenije nama jer je 10 razina ispod snookera a opet vrlo zahtjevan i kompliciran i takodjer se uci cijeli zivot.
Prednost je sto imas priliku igrsti ga cesce negi snooker jer gdje smo ikad vidjeli snooker da ima dok biljar uvijek nadjes negdje. Takodjer, lako je naci protivnika s kojim mozes doma igrat a i ako nije bas neki igrac vrlo brzo moze pohvatati stvari dovoljno da vam bude zanimljivo. Kad je dzaba i cesto dostupno onda se brzo napreduje. I naravno, puno manje mjesta...
Snooker ne vidim smisao imati doma osim ako se covjek ne bavi s time profesionalno pa doka trenira... Za nad kojima je prekasno krenuti se baviti snookerom (pa i biljarom) mislim da je definitivno bolje imati biljar doma
Ali svakako sretno ako stvarno zelis i imas uvjete udri i zovi na partiju
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk