Dijelimo misljenje kolega.D10S je napisao/la:Juve osvaja Lp
Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:Kakvo je suđenje veceras bilo, sutra ocekujem da Barca prolazi bez ikakvih problema

Fino Alla Fine
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Barca je jos prosle sezone opasno stekala a ove sezone je blago receno kriminal ... obrana je smijesna, pola svlacione u svadji, trener izgubio konce jos prosle sezone ….s druge strane juve je mocna momcad, koja se godinama nadogradjuje i za mene su favoriti jos od pocetka sezone.Mr.Spaceguy je napisao/la:Dijelimo misljenje kolega.D10S je napisao/la:Juve osvaja Lp

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Sve regularno i sudci su samo ljudi. Hala Madrid!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Nije ih Real rasturio, al Bayern ce morati Neuer-u dignuti spomenik. Da nije njega, Real bi natrpao Bayern samo tako, a nama Bayern ne treba davati golove, mi to sami sebi znamoFrantic je napisao/la:Da, sa Kasaijem & Co.Slavenowsky je napisao/la:Realo penal kojeg je Bayern dobio je bezvezan, onda crveni karton takodje... Kad se sve sanse zbroje, Real je objektivno bio bolji, svidjalo se to nekom ili ne
Još po rezultatu ispade da su ih rasturili.
I u Minhenu su bili bolji nakon crvenog za Bayern.

I bez zezancije, nista Bayern nije pokazao za prolaz dalje. Nekako Real je igrao sa pola snage, kad ubace u brzinu, tad sijevaju sanse i Neuer.
Prema tome, no hard feelings, al Real je zasluzeno prosao.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Komentar ti je u najmanju ruku glup. Sta je to Bayern pokazao da je toliko bolji od Reala. Imaju srece sto utamica nije bila rijesena vec u Muenchenu.senja je napisao/la:Koji glup osjećaj kad ispadneš od toliko slabije ekipe...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Gospodo, od 210 minuta igre + nadoknade (dakle nekih 220 i koju minutu), Bayern je igrao 65 minuta + nadoknade (dakle nekih 75 minuta sa igračem manje).
Eh, Real jeste bio bolji u situaciji 11:10, naravno. Sinoć su im utrpali 3 gola, u Minhenu 1, a trebali su još koji. U situaciji 11:11, blagu prednost bi dao Bayernu.
Martinezu je prestrogo isključen, ali to se još može progutati, međutim zašto sinoć Casemiro nije isključen? Za potencijalni drugi žuti je 2x bio zreo, prvi puta kad je napravi onaj faul na sredini i spriječio kontru (dakle slično kao Martinez u Minhenu, samo što nije bilo saplitanje već povlačenje), drugi puta kad je sam počeo padati u 16-ercu Bayerna tražeći penal (tek poslije je došlo, dakle u padu, do kontakta sa nogom/koljenom/butinom Boatenga, čini mi se). Karton za Vidala, niđe veze s vezom, ono uopšte nije bio faul (neko reče da je zaslužio ranije drugi žuti, a ja ipak mislim da nije kao Casemiro). I na kraju šlag na tortu, maneken daje gol iz čistog off-sidea, a što je još smješnije pomoćni sudija je bio u liniji i imao je apsolutno čist pogled na situaciju.
Da napomenem da penala za Bayern u Minhenu nije bilo, pa je pravda zadovoljena tako što je Vidal promašio.
Mislim, ja stvarno ne volim ni Bayern ni Real (ni Juve, ni Barcu), ali ne volim ni nepravdu. A ono sinoć je bila nepravda.
UEFA me nekada stvarno podsjeti na DORNA-u.
Sa ovim dugogodišnjim sudijskim navlačenjem za 2 španska velikana.
E volio bi i ja sad da Juve uzme titulu (nisam mislio da ću ovo ikada reći), ako ništa barem Atletico (opet Španija, ali barem nisu ova dva druga kluba, dosta je brate i njih).
Takođe (teorija zavjere), mislim da UEFA godinama rikta finale Barca-Real, ali ih uvijek neko zayebe a ne mogu (ne smiju) biti toliko baš toliko ofirni da još vidljivije to navuku. Vidjećemo večeras.
Ko god da prođe, mislim da Real u polufinalu dobija pobjednika meča Monaco - Borussia.
Eh, Real jeste bio bolji u situaciji 11:10, naravno. Sinoć su im utrpali 3 gola, u Minhenu 1, a trebali su još koji. U situaciji 11:11, blagu prednost bi dao Bayernu.
Martinezu je prestrogo isključen, ali to se još može progutati, međutim zašto sinoć Casemiro nije isključen? Za potencijalni drugi žuti je 2x bio zreo, prvi puta kad je napravi onaj faul na sredini i spriječio kontru (dakle slično kao Martinez u Minhenu, samo što nije bilo saplitanje već povlačenje), drugi puta kad je sam počeo padati u 16-ercu Bayerna tražeći penal (tek poslije je došlo, dakle u padu, do kontakta sa nogom/koljenom/butinom Boatenga, čini mi se). Karton za Vidala, niđe veze s vezom, ono uopšte nije bio faul (neko reče da je zaslužio ranije drugi žuti, a ja ipak mislim da nije kao Casemiro). I na kraju šlag na tortu, maneken daje gol iz čistog off-sidea, a što je još smješnije pomoćni sudija je bio u liniji i imao je apsolutno čist pogled na situaciju.
Da napomenem da penala za Bayern u Minhenu nije bilo, pa je pravda zadovoljena tako što je Vidal promašio.
Mislim, ja stvarno ne volim ni Bayern ni Real (ni Juve, ni Barcu), ali ne volim ni nepravdu. A ono sinoć je bila nepravda.
UEFA me nekada stvarno podsjeti na DORNA-u.

Sa ovim dugogodišnjim sudijskim navlačenjem za 2 španska velikana.
E volio bi i ja sad da Juve uzme titulu (nisam mislio da ću ovo ikada reći), ako ništa barem Atletico (opet Španija, ali barem nisu ova dva druga kluba, dosta je brate i njih).
Takođe (teorija zavjere), mislim da UEFA godinama rikta finale Barca-Real, ali ih uvijek neko zayebe a ne mogu (ne smiju) biti toliko baš toliko ofirni da još vidljivije to navuku. Vidjećemo večeras.

Ko god da prođe, mislim da Real u polufinalu dobija pobjednika meča Monaco - Borussia.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Misljenja sam da je Bayern sam sebe izbacio jer Vidal je jedan od tragicara sjetimo se prve utakmice kad je promasio nepostojeci penal kod 1-0 i naravno kasnije crveni za Martineza odnosno drugi zuti visoko podignuta noga i prekrsaj na Ronaldu a svi znamo kakav autoritet ima Ronaldo ipak se ove najvece zvijezde zasticuju kod sudaca i onda na scenu stupa Neuer koji je i prije tog crvenog kartona obranio Benzemi i Baleu ciste golove i naravno primio gol od Ronalda i naravno Bayern treba zahvalit Neueru jer su u prvoj tekmi trebali tesko nastradat.
Iz druge utakmice priznajem da je Real dao gol iz ofsajda cistog i da je Casemiro trebao pocrvenit ali isto tako sam misljenja da je Robben simulirao i da uopce nije nagazen kako se cini a isto tako i Vidal je odmah na pocetku drugog poluvremena trebao dobiti drugi zuti nakon starta nad Casemiro znaci Vidal je trebao biti iskljucen prije prvog gola na utakmici a tko zna kako bi se onda igra odvila i bili Casemiro bio primoran da pravi prekrsaje a mozda bi ga odma izveo Zidan i Real bi vjerovatno unistio Bavarce.
Sinoc bas gledamo tekmu stari,brat i ja znaci brat je teski navijac Barce a stari samo nadolijeva ulje na vatru kaze navijo je za Real dok sudija nije dao crveni Vidalu a onda je navijo samo da Bayern prodje dalje bas zbog sudije i gresaka a brat kao navijac Barce odmah po sudijama a zaboravlja utakmicu izmedju Barce i Psg-a.
Kao sto kaze @slaven kad se sve sabere Real je ipak bolja ekipa bio i sa 11 igraca na terenu jer da Neuer (koji je bio njihov najbolji igrac u obje uzltakmice naravno uz Robbena) nije cupao u prvoj tekmi Bayern bi u Madrid stigao samo da razgleda katedralu i ostale povijesne znamenitosti.
Iz druge utakmice priznajem da je Real dao gol iz ofsajda cistog i da je Casemiro trebao pocrvenit ali isto tako sam misljenja da je Robben simulirao i da uopce nije nagazen kako se cini a isto tako i Vidal je odmah na pocetku drugog poluvremena trebao dobiti drugi zuti nakon starta nad Casemiro znaci Vidal je trebao biti iskljucen prije prvog gola na utakmici a tko zna kako bi se onda igra odvila i bili Casemiro bio primoran da pravi prekrsaje a mozda bi ga odma izveo Zidan i Real bi vjerovatno unistio Bavarce.
Sinoc bas gledamo tekmu stari,brat i ja znaci brat je teski navijac Barce a stari samo nadolijeva ulje na vatru kaze navijo je za Real dok sudija nije dao crveni Vidalu a onda je navijo samo da Bayern prodje dalje bas zbog sudije i gresaka a brat kao navijac Barce odmah po sudijama a zaboravlja utakmicu izmedju Barce i Psg-a.
Kao sto kaze @slaven kad se sve sabere Real je ipak bolja ekipa bio i sa 11 igraca na terenu jer da Neuer (koji je bio njihov najbolji igrac u obje uzltakmice naravno uz Robbena) nije cupao u prvoj tekmi Bayern bi u Madrid stigao samo da razgleda katedralu i ostale povijesne znamenitosti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Dokle god sudci sude događati će se propusti. Treba uzeti u obzir da su i oni ljudi koji ne mogu u svakom trenutku donijeti pravu odluku, dok mi iz fotelje gledamo u UHD rezoluciji par puta iz više kutova istu situaciju. Tehnologija u nogometu je neophodno još od davnih dana, a sudac u polju samo figura koja će izvršavati ono što program izvodi, kontrolira igru da bude fer za obije momčadi.
Najgore od svega je kad te nagaze i tražiš neku pravdu a i sam dobiješ i profitiras na sličnim propustima sudaca u svoju korist. Gdje je tada bila pravda za XY klub koji je oštećen? Tada se nisu dizale bune i hajke na sudca eventualno će biti neki pasus u članku kako je eto malo oštećen ali da nije utjecalo na rezultat...i ostali izgovori.
Klubovi su loše organizirani i da su svi izvršili pritisak još davnih dana bi tehnologija bila sastavni dio nogometa, a gledatelji bi uživali.
Najgore od svega je kad te nagaze i tražiš neku pravdu a i sam dobiješ i profitiras na sličnim propustima sudaca u svoju korist. Gdje je tada bila pravda za XY klub koji je oštećen? Tada se nisu dizale bune i hajke na sudca eventualno će biti neki pasus u članku kako je eto malo oštećen ali da nije utjecalo na rezultat...i ostali izgovori.
Klubovi su loše organizirani i da su svi izvršili pritisak još davnih dana bi tehnologija bila sastavni dio nogometa, a gledatelji bi uživali.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zasto svi pisu o Neueru kao da ga je UEFA poklonila Bayernu da brani veceras a inace igra za Mladu Boleslav .. Treba zahvalit njemu sto nisu teze nastradali, covjek je igrac u polju ko i ostali i radi za svoj klub.. Nije suceva greska sto on brani kako brani..
Fino Alla Fine
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ja kao Real-ovac, ne volim tu ofanzivnu igru reala kad vodi ili kad ima rezultatski egal. To sam svakom treneru zamjerio. Al Real kad krene u ofanzivu, tad gromovi sijevaju, a juce su bili pred golom Bayern-a.
Bayern je samo imao vise udaraca iz kornera, nista znacajno nisu uradili, da bi dobili Real.
Bayern je proslu tekmu dobio penal i to nezasluzen. Tad niko nije spominjao UEFA-u.
Crveni karton kojeg su popusili, pa nek je Ronaldo glumac svih glumaca, pri kontri ka Bayernovom golu, NE SMIJES ULIJETATI u noge igracu, uticat ces na prekid kontre koja se ODMAH kaznjava zutim kartonim, samo se ocigledno Martinez pravio blentav.
U toj utakmici prije crvenog kartona Bayern je imao 3 suta u okvir gola, hej 3!!! I to jedan je bio gol. Poslije nista nisu imali. Usla voda u usi i logicno Real je to iskoristio. Opet Bayer je dobro prosao.
...
Drugu tekmu Bayern je imao samo vise udarsca iz kornera i sramotnih 2 suta u okvir gola. Opet ksd govorimo o crvenom kartonu Vidala, penal koji je sviran Realu je smijesan. Hajde bicu fer i reci kontakta je bilo, al Roben se odrazio u pm.
I onaj 2 gol ako je postignut iz ofsajda i da je ponisten, dosao bi drugi kad tad.
U ostalom ko je corav evo sazetak utakmice pa ce te sve vidjeti ko je bio bolji i ko zasluzeno prolazi dalje:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhHLn_LdH[/youtube]
Bayern je samo imao vise udaraca iz kornera, nista znacajno nisu uradili, da bi dobili Real.
Bayern je proslu tekmu dobio penal i to nezasluzen. Tad niko nije spominjao UEFA-u.
Crveni karton kojeg su popusili, pa nek je Ronaldo glumac svih glumaca, pri kontri ka Bayernovom golu, NE SMIJES ULIJETATI u noge igracu, uticat ces na prekid kontre koja se ODMAH kaznjava zutim kartonim, samo se ocigledno Martinez pravio blentav.
U toj utakmici prije crvenog kartona Bayern je imao 3 suta u okvir gola, hej 3!!! I to jedan je bio gol. Poslije nista nisu imali. Usla voda u usi i logicno Real je to iskoristio. Opet Bayer je dobro prosao.
...
Drugu tekmu Bayern je imao samo vise udarsca iz kornera i sramotnih 2 suta u okvir gola. Opet ksd govorimo o crvenom kartonu Vidala, penal koji je sviran Realu je smijesan. Hajde bicu fer i reci kontakta je bilo, al Roben se odrazio u pm.
I onaj 2 gol ako je postignut iz ofsajda i da je ponisten, dosao bi drugi kad tad.
U ostalom ko je corav evo sazetak utakmice pa ce te sve vidjeti ko je bio bolji i ko zasluzeno prolazi dalje:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhHLn_LdH[/youtube]
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 19.04.2017., 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Black Queen
- Formula 4
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Bayern je zabio 3 gola u dvije utakmice, od toga 2 su iz penala, a jedan je autogol Ramosa. Dakle, Real je u dvije utakmice zabio 7 golova i logično je da je prošao dalje. Pustimo priče o sudcima i pomoći, pobijedila je ekipa koja je zabila više golova. Gotova priča. 

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
#Black Queen
Ne znam kako je Bayern zabio 2 gola iz penala.. Mozda u nekoj drugoj seriji.. A i nekako ne vidim kako je Real dao 7, isto mozda u nekoj drugoj seriji..
Ne znam kako je Bayern zabio 2 gola iz penala.. Mozda u nekoj drugoj seriji.. A i nekako ne vidim kako je Real dao 7, isto mozda u nekoj drugoj seriji..
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
Pardon, BM je dao jedan gol iz penala i u prvoj utakmici jedan gol i promašen penal.CrashOverride je napisao/la:#Black Queen
Real je dao 6,onaj Ramosov autogol sam pribrojila Realu jer eto Ramos igra za Real u čemu je problem?
Poanta mog posta je bila da bayern nije napravio da bi zaslužio prolaz. A Real je zabio 6 golova.
Zadnja izmjena: Black Queen, dana/u 19.04.2017., 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lijepo kad mozes tako pribrojavat kako ti dodje..
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
Ne razumijem čemu takav ton? Utakmica je gotova nista se nece promjeniti.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nema tona, samo sam pitao za pojasnjenje .. Nisam fan ni jednih ni drugih, tako da mi je svejedno..
Fino Alla Fine