Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
A nista, treba onda pogledat.. Volim i ja SF, superheroje i sve to ali me ove neke zadnje serije smorile pa sam sad skeptican.. Black Lightning, Inhumans, Legends of Tomorrow, Jessica Jones itd.....
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ja sinoc zavrsio gledati " Escape at Dannemora ". Tek neki dan naisao na to , sta me jako cudi jer izmedu ostalog obozavam bijeg iz zatvora i to jos istiniti dogadaj. Tako da je skoro pa nemoguce da ja za to nisam prije cuo hehe.
Uglavnom tko voli Benicia del Tora ( Sicario...) i tko voli seriju sa malo nastavaka ( ovo je mini serija sa 8 epizoda ) moja preporuka.
Nije serija koja ce vas izut iz cipela ali je vise nego dobra.
Jer meni je osobno jako tesko poceti gledati seriju koja traje kao Santa Barbara ( 7+ sezona ) pa trazim ovako kratke :D.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
"Togo"
Simpatičan, definitivno za pogledati u krugu porodice.
Još po istinitom događaju.
Samo da nije scene sa santama leda.....

"Bad Education" je takođe vrijedan pažnje. Još jedan istinit događaj.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 10.05.2020., 10:04 "Togo"
Simpatičan, definitivno za pogledati u krugu porodice.
Još po istinitom događaju.
Samo da nije scene sa santama leda.....

"Bad Education" je takođe vrijedan pažnje. Još jedan istinit događaj.
Pogledat cu definitivno oba , jer mi se svidaju obe teme.
Vidim da " Bad education" ima i iz 2004. godine. Spanjolski film. Razlicite teme filmova , ali se i taj spanjolski cini jako dobar. Iako neznam dali je po istinitom dogadaju.
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mozda nije ni tema , vjerojatno ga mnogi neznaju. Ali moram napisati da mi je ovo legendaran lik u sitcom-ima.
Jerry Stiller , nazalost preminuo je prirodnom smrcu u 93oj godini zivota.
Mnogi ga znaju kao Frank Constanzu iz Seinfelda , malo manje ga znaju iz Kralja Queensa.
A upravo u Kralju Queensa je Jerry aka Arthur Spooner toliko lik dobar. Rijetko kojem liku iz humoristicnih serija sam se toliko nasmijao. Znaci fenomenalne scene s njim.
U Seinfeldu je bio sporedni glumac gdje se pojavljivao rijeđe , u Kralju Queensa je ipak bio dio glavne trojke.
Naravno poznat je i po filmovima , vecinom u kojima je sudjelovao sa svojim sinom Benom Stillerom.
Mozda predug test za malo poznatog lika , ali meni je on legenda i zasluzio je.

RIP Arthur / Frank :(
https://www.24sata.hr/show/odlazak-komi ... /komentari
slikaslika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Baš razbijam corona monotoniju sa Seinfeldom ovih dana, u inat Netflix sektašima. RIP :-|
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 16:44 Baš razbijam corona monotoniju sa Seinfeldom ovih dana, u inat Netflix sektašima. RIP :-|
Ja sam dan prije nego što je umro gledao jednu epizodu i zamislio se jeli ovaj još živ i našao na internetu da je. Sutradan navečer vidim da je umro :shock:
Dosta slične uloge imao u Kralju Queensa i Seinfeldu.
RIP

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pogledao sam zadnju sezonu clone warsa i mogu reći da su zadnje 4 epizode gledane u komadu kao jedan odličan star wars film. Znači rasturile su sve filmove osim originalne trilogije. Definitvno dobivamo odgovore na mnoga pitanja iz Osvete Sitha .Dave Filoni i Jon Favreu stvarno spašavaju star wars.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jel iko pročitao ikakvu novost o Game Of Thrones prequel serijalu?

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Nešto sam pročitao da su iz hbo-a bili nezadovoljni radnjom ( nije ni čudo nakon užasa osme sezone , te pušu na hladno) , pa je ta otkazana. Radi se na novoj priči. Ali zato ima jako dobrih vijesti o Lord of the Rings serijalu. Kvalitetna ekipa pisaca radi na priči koja će se odvijati u drugome dobu. Navodno je za sada osigurana milijarda dolara za snimanje pet sezona.

edit: https://www.radiotimes.com/news/2020-01 ... cancelled/
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ehh, bolje neka ostave LotR u doba u kojem je izašao, ranih 2000-ih. Sve se bojim što će moderni Hollywood od njega napravit.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Za LOTR je poznato da je valjda Amazon kupio prava za seriju i da planiraju ulupati stvarno gadne pare u seriju.
Vidjeti cemo. Stvarno se nadam da ce to dobro ispasti jer sam ogroman fan svega sta ima veze sa LOTR-om.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
`Oćel Ian McKellen opet glumit :gandalf:-a? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Hahah , iako se nebih cudio ali mislim da do sada nije potvrden niti jedan glumac iz LOTR-a ili Hobbita.
Bar mislim da sam tako procitao :D
S jedne strane logicno jer ce se radit o sasvim drugom vremenu. A opet nije nemoguce jer znamo da npr Carobnjaci , Vilenjaci zive 7 milijuna godina :rofl:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
:gandalf: je imao 2 "faze" prvo je bio sivi, a potom bijeli.
Možda je prije sive faze bio crni ili je možda nakon bijele faze postao, štatijaznam, "proziran" :misli:
:mrgreen: :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la:Nešto sam pročitao da su iz hbo-a bili nezadovoljni radnjom ( nije ni čudo nakon užasa osme sezone , te pušu na hladno) , pa je ta otkazana. Radi se na novoj priči. Ali zato ima jako dobrih vijesti o Lord of the Rings serijalu. Kvalitetna ekipa pisaca radi na priči koja će se odvijati u drugome dobu. Navodno je za sada osigurana milijarda dolara za snimanje pet sezona.

edit: https://www.radiotimes.com/news/2020-01 ... cancelled/
Mislim da je glavni problem HBO što ne žele da slušaju kako im GRRM kaže da rade, nego po svom žele da prekroje ono što je on pisao, a pisao je previše detaljno, duboko i isprepleteno, da to ne mogu bez njega raditi i onda im se desi da idu na svoju ruku u 4. sezoni GOT, GRRM napusti projekt i od 5. sezone krene nizbrdo jer nisu sposobni da bez njega naprave na nivou prve 4 sezone + imaš likove kojima je bilo samo da ispadne iz šaka i da se uzme lova, ne bi li dobili Star Wars projekat, koji su srećom izpušilislika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
https://www.digitaltrends.com/movies/am ... news-cast/
Bezos je inzistirao da amazon pobijedi na natječaju za prava na serijal. On je kao neki veliki fan i želi da se napravi kako treba. Poznato je da će serija biti u drugome dobu ( Last Alliance ).
In the Second Age, the Dark Lord Sauron forged the One Ring to dominate all other Rings of Power. The Elves became aware of his deception and formed the Last Alliance of Men and Elves with Elendil, the High King of Gondor and Arnor. Together, the Last Alliance drove Sauron's forces back into the land of Mordor, where the shadows lie. They besieged Sauron's fortress of Barad-dûr until at last, the Lord of the Rings revealed himself and fought with the Last Alliance to determine the fate of Middle-earth.

Also mentioned among the reported details is the potential for “material from the films” to be used in the series, and the possibility that The Lord of the Rings and The Hobbit franchise director Jackson could also be involved in the show. According to the report, Jackson’s attorney, Peter Nelson, “helped start a dialogue between Jackson and Amazon” regarding the series. Whether Jackson gets involved is entirely up to him, the report claims.
The first reports regarding Amazon entering a bidding war for the rights to properties related to J.R.R. Tolkien’s The Lord of The Rings and Hobbit series emerged late in 2017, with CEO Jeff Bezos personally involved in those negotiations. According to Variety, Amazon had designs from the start on producing a multiseason television series based on the books, with Bezos hoping that the show can become the “next Game of Thrones” (in terms of ubiquity).

While it’s rare for a CEO to engage in such matters directly, Tolkien’s work is a particularly valuable property.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ako Jackson bude bilo kako ukljucen u seriju to je ogroman plus.
Koliko vidim , jos nekoliko "jakih" ljudi je ukljuceno u dosadasnje snimanje.
Uz to , uzmimo u obzir bas ogromnu lovu koju ce ulupat u seriju.
Pa kad jos znamo da je to napisao , ne bilo tko , nego Tolkien.
Sigurno da ima potencijal dostici razinu GOT-a.

Jedino sta ide kontra LOTR-a naspram GOT-a je to da je GOT mogao gledali bilo tko. A LOTR ce vjerojatno gledati "samo" ljudi koji su gledali LOTR filmove. Samo sam stavio pod navodnike jer i tih ljudi ima jako puno. Kada bi svi oni gledali LOTR seriju , nadmasili bi GOT bez velikih problema.
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 26.05.2020., 19:16 Ako Jackson bude bilo kako ukljucen u seriju to je ogroman plus.
Koliko vidim , jos nekoliko "jakih" ljudi je ukljuceno u dosadasnje snimanje.
Uz to , uzmimo u obzir bas ogromnu lovu koju ce ulupat u seriju.
Pa kad jos znamo da je to napisao , ne bilo tko , nego Tolkien.
Sigurno da ima potencijal dostici razinu GOT-a.

Jedino sta ide kontra LOTR-a naspram GOT-a je to da je GOT mogao gledali bilo tko. A LOTR ce vjerojatno gledati "samo" ljudi koji su gledali LOTR filmove. Samo sam stavio pod navodnike jer i tih ljudi ima jako puno. Kada bi svi oni gledali LOTR seriju , nadmasili bi GOT bez velikih problema.
Ja sam gledao filmove, ali ne kontam dosta stvari niti sam ih pohvatao, stvar je da s GOT ima dosta stvari za pohvatati i skontati, ali ne treba ti puno kao za LOTR, a seriju ću obavezno gledati, onako duboko i detaljno, pogotovo ako me baš zainteresuje :gandalf:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Uzmes Sillmarilion, Hurinovu djecu i Hobbit knjige i fino sve pohvatas do serije.

Nekako sve te ekranizirane verzije priča iz Međuzemlja stavljaju Saurona u prvi plan sa strane zla, baš se pitam koliko ljudi zna kakvo je njegovo porijeklo i koja mu uloga prvestveno bila.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡