Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
@Ice da te nema trunke pozitive na ovom portalu ne bi bilo.Iceman je napisao/la: 31.03.2019., 19:33F12000 je napisao/la: 31.03.2019., 18:19 Pozitivna stvar je sta drugi vozac nije panj kao Kimi. Nezz kako sam izdržao sve ove godine taj dvojac. Uff![]()
To se slažem. Još samo da je smjestiti i prvoga u Alficu.
Čak je nebitno jel spin njegova greška ili ne (vjerojatno je, ali dobro navikne se čovjek), stvar je u tome da mali ima čitav vikend bolji pace.
Mali je danas zaslužio pobjedu. Nosio se s prvacima koji zajedno imaju 9 naslova prvaka.
Tu se zaziva nekakvo tko je prvi, a tko drugi vozač.
Prvi vozač je danas trebao uzeti pobjedu onog trenutka kad je Leclercu otišao hibridni sustav, a nije. Čak je završio i iza maloga koji je imao neispravan PU. Pa zar to nije tragedija? Leclercovo vrijeme tek dolazi, ali Vettelovo je čini mi se prošlo. Ferrari iz svoje akademije podhitno mora kroz 2019/2020 profilirati tko je taj vozač koji može uskočiti uz Leclerca. Vettel je jednostavno izgubljen čovjek. Sigurno da je vrlo dobar vozač, vjerojatno bi negdje drugdje imao 5ti naslov prvaka, ali Ferrari je preveliki zalogaj za njega. Ili jednostavno ima boljih vozača od njega.
Kako god, dovest će se Ferrari u red i osvajamo naslov ove sezone. Samo polako.![]()
Jedino Rossijeva pobjeda može ovo popravitiFrantic je napisao/la: 31.03.2019., 19:57 Ma nije za mene ni moglo izać na dobro, kad je jedan od onih za koje navijam profitirao od nesreće drugog, danas, prije trke (Evansu pukla guma, pa Neuville pobijedio).
Zato mi se vraztilo na ovaj način.![]()
E sad da vidimo treći čin današnje drame.![]()
Ma može i DovijevaFerrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:58Jedino Rossijeva pobjeda može ovo popravitiFrantic je napisao/la: 31.03.2019., 19:57 Ma nije za mene ni moglo izać na dobro, kad je jedan od onih za koje navijam profitirao od nesreće drugog, danas, prije trke (Evansu pukla guma, pa Neuville pobijedio).
Zato mi se vraztilo na ovaj način.![]()
E sad da vidimo treći čin današnje drame.![]()
![]()
Ferrarijevci sigurno neće....zjurina je napisao/la:Evo možete ko želi gledati reprizu utrke ovdje:
https://www.viprow.net/f1---monaco-gran ... ine-stream
Flat spotovao sve četiri gume, vibracije... ode front wing u 4 pm