VN Bahreina (Bahrain International Circuit ), 29.-31. ožujka 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
Uh srce mi je pred otkazivanjem. Šteta, velika šteta. Charles je zaslužio pobedu. Danas je vozio šampionski i osim lošijeg starta pomeo konkurenciju. Hamilton ima više sreće nego pameti i on je svestan da je danas pobedio na čistu sreću. Vettel je pogrešio jer očigledno da Hamilton za njega ima neku caku da ga dovede da izgubi glavu. Onaj pokušaj van staze krug ranije je bio samo okidač da brka proključa. Duga je sezona, nekako sam i dalje miran i uveren da će Ferrari osvojiti titulu ove godine a da će Vettel biti šampion koji će se posle ovakve sezone penzionisati. Lično za mene je ova trka bila za 10+, svega je bilo pa i drame iako na štetu mog srca . Ferrari je uradio pravu stvar sto je doveo ovog malca za koga cu sa gustom navijati sledećih godina. Forza Ferrari!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Iceman je napisao/la: 31.03.2019., 19:33
F12000 je napisao/la: 31.03.2019., 18:19 Pozitivna stvar je sta drugi vozac nije panj kao Kimi. Nezz kako sam izdržao sve ove godine taj dvojac. Uff :bang:

To se slažem. Još samo da je smjestiti i prvoga u Alficu.

Čak je nebitno jel spin njegova greška ili ne (vjerojatno je, ali dobro navikne se čovjek), stvar je u tome da mali ima čitav vikend bolji pace.
Mali je danas zaslužio pobjedu. Nosio se s prvacima koji zajedno imaju 9 naslova prvaka.
Tu se zaziva nekakvo tko je prvi, a tko drugi vozač.
Prvi vozač je danas trebao uzeti pobjedu onog trenutka kad je Leclercu otišao hibridni sustav, a nije. Čak je završio i iza maloga koji je imao neispravan PU. Pa zar to nije tragedija? Leclercovo vrijeme tek dolazi, ali Vettelovo je čini mi se prošlo. Ferrari iz svoje akademije podhitno mora kroz 2019/2020 profilirati tko je taj vozač koji može uskočiti uz Leclerca. Vettel je jednostavno izgubljen čovjek. Sigurno da je vrlo dobar vozač, vjerojatno bi negdje drugdje imao 5ti naslov prvaka, ali Ferrari je preveliki zalogaj za njega. Ili jednostavno ima boljih vozača od njega.

Kako god, dovest će se Ferrari u red i osvajamo naslov ove sezone. Samo polako. :thumbs:
@Ice da te nema trunke pozitive na ovom portalu ne bi bilo. :thumbs:
Potpis za ovo o Sebu, nemam što dodati, jednostavno istina koju smo si svi mogli priznati i nakon prošle sezone.
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
https://twitter.com/Gianludale27/status/1112401796478234625
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ma nije za mene ni moglo izać na dobro, kad je jedan od onih za koje navijam profitirao od nesreće drugog, danas, prije trke (Evansu pukla guma, pa Neuville pobijedio).
Zato mi se vraztilo na ovaj način. :chill:
E sad da vidimo treći čin današnje drame. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Solidna utrka, svakako bolja od Australije. Sve je jasno, sve je već napisano, ovo je bila Leclerova utrka i drago mi je da je barem uzeo prvi podij, iako ovakav sigurno nije nimalo sladak. Dečko je jednostavno izdominirao, imao je najbolji tempo cijelog vikenda, loše je startao i izgubio nekoliko pozicija, ali ekspresno se vratio na vrh i jurio je ka pobjedi. Mislim da će biti 100. različiti pobjednik ako pobijedi na 1000. utrci, očito netko želi da se poklope te brojke...

Nažalost, ovo ispada kao poklonjena pobjeda za Hamiltona, iako je on odradio jako dobru utrku. Odlično se borio s Vettelom, prošao ga i usput natjerao na pogrešku. Čovjek jednostavno ima hrpu sreće, uvijek se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme, ne možeš ga kriviti zbog toga. Bottas prilično neprimjetan, dobro je startao, ali nije imao tempo u utrci, međutim, sviđa mi se njegov stav, i dalje izgleda daleko samopouzdanije, vidjet ćemo može li u Kini uzvratiti udarac.

Drago mi je da Verstappen nije završio na podiju, makar smo zbog toga ostali bez lude završnice s restartom. Inače ga branim u njegovim mišićavim potezima, ali što ću, slab sam na Španjolce u narančastim bolidima, stoga ovo danas ocjenjujem kao glup i šupački potez. Sainz je danas trebao uzeti hrpu bodova, a ne odustati sa začelja.

Što reći za Vettela, old habits die hard. Leclerc bi vjerojatno i s ovim problemima bio ispred njega, to govori dovoljno. Stvarno mi je neshvatljivo da jedan četverostruki prvak konstantno radi ovakve amaterske greške. Nadam se samo da ono blokiranje Leclerca od strane momčadi u prvoj utrci neće koštati momka naslova, njega bi mi previše bilo žao u toj priči.

McLaren je svakako najugodnije iznenađenje, Norris je bez problema stigao do best of the resta, stvarno mi je žao Sainza koji je zbog Verstappenovih gluposti ostao bez velikih bodova. Pohvale svakako i Albonu na prvim bodovima, odmah iza Gaslyja te Checu Perezu na novom top 10 plasmanu za Racing Point.

Gaslyja ću još jednom popljuvati, ovaj put je u bodovima, ali jedva ispred Albonovog TR-a. Ako se ne trgne, vraća se on u B-momčad.

Pozitivno je što opet imamo borbu Mercedesa i Ferrarija, očito onaj tempo iz Australije neće biti uobičajen za sezonu i imat ćemo dobru borbu. Danas je Ferrari imao bolji bolid, ali sreća i znanje prevagnuli su na stranu Mercedesa. Veseli me nastavak sezone, zanima me što može Bottas protiv Hamiltona za kojeg znamo za što je sposoban, od Leclerca očekujem nastavak odlične forme, a neću ni otpisivati Vettela.

Jedva čekam tu 1000. utrku :cheer:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 31.03.2019., 19:57 Ma nije za mene ni moglo izać na dobro, kad je jedan od onih za koje navijam profitirao od nesreće drugog, danas, prije trke (Evansu pukla guma, pa Neuville pobijedio).
Jedino Rossijeva pobjeda može ovo popraviti :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 31.03.2019., 19:58
Frantic je napisao/la: 31.03.2019., 19:57 Ma nije za mene ni moglo izać na dobro, kad je jedan od onih za koje navijam profitirao od nesreće drugog, danas, prije trke (Evansu pukla guma, pa Neuville pobijedio).
Jedino Rossijeva pobjeda može ovo popraviti :chill:
Ma može i Dovijeva
Ali ode mamlaz daleko naprijed :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Malo sam se ohladio. Gledam u jednu točku praznim pogledom i mislim si jedino kako je zapravo ova utrka bila FENOMENALNA. Naviknuo me Ferrari na zajebe i lošu sreću, stvarno možemo biti ponosni što imamo tolike živce svih ovih godina pa nekako preživimo ovakve stvari.
Neću dramit da je sezona gotova, ali bome nije ni razlog za veselje. Najbolje je ne imati nikakva očekivanja.
Ako se sredi pouzdanost uskoro, imamo razloga za nadu jer bolid je brz.
Najmanje nekako nade imam za Vettela koji ponavlja iste greške i ne znam....ne znam što više reći sve znamo. Ovo mu je sada odlučujući trenutak u ovoj sezoni jer si je nabio hrpu pritiska. Ako iz ovoga izađe jači svaka čast, ovo je ništa naspram pritiska kakav je bio prošli godine.
Jedan mali dio ima neke vjere da će se stabilizirati, ali ako neće, njegova priča u Ferrariju završava ove sezone.
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Evo možete ko želi gledati reprizu utrke ovdje:
https://www.viprow.net/f1---monaco-gran ... ine-stream
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
zjurina je napisao/la:Evo možete ko želi gledati reprizu utrke ovdje:
https://www.viprow.net/f1---monaco-gran ... ine-stream
Ferrarijevci sigurno neće....
Za neutralne poslastica
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Mene više zanima zašto je Vettelu puklo prednje krilo.
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Dani je napisao/la: 31.03.2019., 20:38 Mene više zanima zašto je Vettelu puklo prednje krilo.
Flat spotovao sve četiri gume, vibracije... ode front wing u 4 pm

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
slika

Ovo izgleda gadno već nakon samo 2 utrke :?
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Bolje da je tak u drugoj , nego u dvadesetoj utrci...
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Nema veze. Pogledaj utrke u obrnutom redoslijedu prošle godine, Vettel je u drugom dijelu sezone za Lujom imao cca 100 bodova zaostatka. Nije problem ako ćemo imati brži bolid i ako nećemo raditi sranja

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
F12000 je napisao/la: 31.03.2019., 21:53 slika
Bottas vodeći zahvaljujući bodu za FL.
Važan bod.
Goo Kimi goo
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Šta je ispalo sa bolidom Leclera? priča se o turbokompresoru.

Mislim da je Ferari imao nekih trzavica sa turbom i u barceloni na testiranjima....biće vrlo loše ako je posredi konstrukciska greška
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡