Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
CrashOverride je napisao/la: 20.04.2020., 07:49 Da li je netko gleda "For All Mankind" ? Ja pocinjem, malo sam zaboravio na to a tematika mi se svidjela jos u najavi a druga sezona je tamo krajem godine ..
Nek si me podsjetio ovu sam nam ja otkrio :thumbs:
Baš mi se ne da gledati ove krimi serije Južni Vetar i La Casa de Papel :chill:
slikaslika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Villeneuve je i meni fenomenalan
Većina njegovih filmova su fenomenalni - pogotovo Sicario, Prisoners i Enemy....
Gyllenhaal se odlično uklapa u njegova djela.
Sisu (fin.)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 20.04.2020., 12:14
CrashOverride je napisao/la: 20.04.2020., 07:49 Da li je netko gleda "For All Mankind" ? Ja pocinjem, malo sam zaboravio na to a tematika mi se svidjela jos u najavi a druga sezona je tamo krajem godine ..
Nek si me podsjetio ovu sam nam ja otkrio :thumbs:
Baš mi se ne da gledati ove krimi serije Južni Vetar i La Casa de Papel :chill:
Znaci ti si.. Znam da je netko postavio tu ali je proslo vec vremena..
A nisam ni na za La Casu, ne privlaci me.. Ka ni ona serija The Handmaid's Tale, isto cesto spominjana da pogledam al nema kemije 😀
Jutros pogleda prvi nastavak.. Sad cu jos jedan..
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la: 15.04.2020., 19:53
LH44 je napisao/la: 14.04.2020., 14:09 @majki Eee sad ću je baš odgledati cijelu kad si toliko ponizio neke od navedenihslika

Btw. House of Cards ti je o čovjeku koji se kroz razne spletke u Bijeloj Kući provukao do predsjednika SAD, glavni lik serije je kao da Makijavelija ubaciš u Bijelu Kuću pa ih on sve redom pravi budalama. Pogotovo je interesantno kad usred scene se okrene prema kameri pa odradi monolog...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Evo Heat odgledo sam Get Shorty seriju do kraja. Isto na foru Braking bada. Karteli. Al duplo mi je bolja od braking bada.
Ne znam eto, meni je Breaking bad bolji i od Game of Thronesa... nema nijedna serija tako spor tempo, a tako dobru priču, teško koja serija da će nadmašiti to što je Vince Gilligan odradio, a Bryan i Aaaron odglumili... ukusi su različiti kako god okreneš :pivo:
CrashOverride je napisao/la: 20.04.2020., 12:21 Znaci ti si.. Znam da je netko postavio tu ali je proslo vec vremena..
A nisam ni na za La Casu, ne privlaci me.. Ka ni ona serija The Handmaid's Tale, isto cesto spominjana da pogledam al nema kemije 😀
Jutros pogleda prvi nastavak.. Sad cu jos jedan..
Ma nemam pojma, inače volim krimi filmove i serije, ali trenutno me smara to, ko vodolija u horoskopu, što god je u trendu, velika vjerovatnoća da će mene smarati :zubo:

The Handmaid's Tale nije moj tip fantazije, izbirljiv sam što se fantazija tiče, jednostavno ti sci-fi filmovi/serije, ako mi na prvu ne zapadne za oko, ni ne pokušavam gledati :chill:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Prvu epizodu pogledao i već mi je serija blizu top 5, sve je top, glumci, priča, scenario, pogotovo režija, Netflix može da gleda i uči, Apple TV svaka čast, moraću vidjet šta još imaju za ponudit i definitivno ih od sad pratim šta izbacuju

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Frantic je napisao/la: 20.04.2020., 11:59
Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.04.2020., 10:21 Je li gledao tko Nightcrawler (2014.) sa Jake Gyllenhaal-om u glavnoj ulozi. Šta kažete na film i glavnog lika?
Ja ga pogledao neki dan i jedan mi je od boljih filmova zadnjih 10 godina što je izašao, barem od onih što sam ja gledao.
Dobar :thumbs:
Pisali smo ovdje i o "Enemy" (2013), takođe sa njim u glavnoj ulozi.
Preyeben
Režirao Denis Villeneuve

BTW, Villeneuve mi je jedan od boljih u zadnje vrijeme.
Enemy, Sicario, Arrival, Blade Runner 2049, a jedva čekam remake Dune :kokice:
Pogledao sam i Enemy odmah dan nakon, dobar, ali osobno mi je Nightcrawler dosta bolji, pogotovo što se tiče Jake-a. Ne da je u Enemy-u loš, ali je vamo možda odglumio i ulogu života.
Donie Darku samo gledao prvi put prije par mjeseci i on mi je među najboljim filmovima ikad :D

Od tih od nabrojanih od Villeneuve-a jedino nisam Sicario gledao...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.04.2020., 17:57
Frantic je napisao/la: 20.04.2020., 11:59
Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.04.2020., 10:21 Je li gledao tko Nightcrawler (2014.) sa Jake Gyllenhaal-om u glavnoj ulozi. Šta kažete na film i glavnog lika?
Ja ga pogledao neki dan i jedan mi je od boljih filmova zadnjih 10 godina što je izašao, barem od onih što sam ja gledao.
Dobar :thumbs:
Pisali smo ovdje i o "Enemy" (2013), takođe sa njim u glavnoj ulozi.
Preyeben
Režirao Denis Villeneuve

BTW, Villeneuve mi je jedan od boljih u zadnje vrijeme.
Enemy, Sicario, Arrival, Blade Runner 2049, a jedva čekam remake Dune :kokice:
Pogledao sam i Enemy odmah dan nakon, dobar, ali osobno mi je Nightcrawler dosta bolji, pogotovo što se tiče Jake-a. Ne da je u Enemy-u loš, ali je vamo možda odglumio i ulogu života.
Donie Darku samo gledao prvi put prije par mjeseci i on mi je među najboljim filmovima ikad :D

Od tih od nabrojanih od Villeneuve-a jedino nisam Sicario gledao...
Ma ja sam više pričao o Enemy filmu nego o Jakeovoy ulozi.
Enemy je i teži za svarit i nije za svačiji stomak.....

Nisi gledao Sicario?? :gandalf:
Ne znam kakav si sa obavezama, do kraja sedmice da si ovdje napisao post sa utiscima. :chill:

Šalim se, nisam ni ja gledao ni sekunde GoT :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: Šalim se, nisam ni ja gledao ni sekunde GoT :mrgreen:
Više ljudi znam da nisu gledali GOT, nego što jesu, jer baš potencirate toslikaslika

Da ste još i vi koji niste ni sekunde utrošili na seriju gledali dok je bilo aktuelno, koliko bi tek onda oborili rekorde i zgrnuli love

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Pregledao For All Mankind, serija je vrh od početka do kraja, obavezno pogledati, pogotovo ako vas interesuju svemirske ekspedicije i svemirska trka u hladnom ratu imeđu SAD i SSSR.

10/10 što se mene tiče, bez problema, lagano, rutinski :thumbs:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
The Last Dance o Jordanovim Bullsima.. Dvije epizode :thumbs:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Ovo je fantazija, ali slično je :D
https://www.imdb.com/title/tt8111088/?ref_=wl_li_tt
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Eto ja pogledao 3.sezonu True Detective-a. I mogu reci da sam jako zadovoljan.
Prva sezona je apsolutni vrh , druga je veliki pad bio dok treca nesto malo losija od prve ali puno bolja od druge.
Glavne face prve sezone ( Matthew Mcconaughey i Woody Harrelson ) su ovdje izvrsni producenti u 3. sezoni pa se vjerojatno dobrim dijelom i njihova "ruka" primjeti.
Pa eto , one koje zanima. I oni koji su gledali prvu sezonu , pa se u drugoj razocarali i zbog toga mozda nisu htjeli trecu gledati , topla preporuka da pogledaju.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 22.04.2020., 19:17 Ovo je fantazija, ali slično je :D
https://www.imdb.com/title/tt8111088/?ref_=wl_li_tt
O ovome se vec tipkalo...
Ovo se gledalo kako je izlazilo 😁 Ja sam trekkie i kak god je naziv za fana star warsa :zubo: Koliko znam i nema nekog naziva 😀

I nemoj ti meni fantazija :fakjea:
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
AlkY je napisao/la: 22.04.2020., 19:46 Eto ja pogledao 3.sezonu True Detective-a. I mogu reci da sam jako zadovoljan.
Prva sezona je apsolutni vrh , druga je veliki pad bio dok treca nesto malo losija od prve ali puno bolja od druge.
Glavne face prve sezone ( Matthew Mcconaughey i Woody Harrelson ) su ovdje izvrsni producenti u 3. sezoni pa se vjerojatno dobrim dijelom i njihova "ruka" primjeti.
Pa eto , one koje zanima. I oni koji su gledali prvu sezonu , pa se u drugoj razocarali i zbog toga mozda nisu htjeli trecu gledati , topla preporuka da pogledaju.
Znači bolja je od druge. Ja je nikad pogledat, točnije zaboravio sam skroz na nju bio, nedavno se baš sjetim da je nisam pogledao.
Imat ću je u planu pogledat :)
Meni je isto prva sezona vrh, pogotovo Rust Cohle :klanjam: Druga je baš meh, nikako mi se nije uklapala u atmosferu prve, kao da se ne radi o istoj seriji...

@Frantic Imam u planu pogledati uskoro Sicario :thumbs:

Zadnja dva dana pogledao Dark City (1998) i The Thirteenth Floor (1999), dva dosta slična filma i preteće Matrixa, pogotovo Dark City, koji je odličan Sci-Fi film.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dark City je preyeben..... :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Zadnja dva mjeseca odradio ostatak Star Trek TOS (ostalo mi je bilo završiti drugu sezonu i komplet treću), podsjetio se zadnje epizode (tj. epizoda, gdje su duple na kraju) TNG, DS9, Voyager, Enterprise i Discovery.
Završio i Taboo, The Boys, Defiance, ST: Picard, The Mandalorian, For All Mankind.
OK, izuzev Defiancea, sve ostalo (zasad) ima samo po jednu sezonu.
Npr. The Mandalorian je puko ko kokica, za jedan dan. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:For All Mankind.
Valjal ova? Meni je prejaka bila pa pitam.

Pogledao Extraction, predobar, s obzirom kako prelošu režiju Netflix zna da ima, ovaj put je režija vrhunska.

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nije mi prejaka, ali definitivno vrijedi pogledati
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Poceo sam gledat "Ozark" i "The Godfather Of Harlem" - cini mi se interesantno..

For All Mankind mi je dobra, lajkam i cekam nastavak :thumbs:

Extraction :thumbsd: Osobno najbolji dio filma mi je bio kad je zavrsio :zubo:

@Fratnic
Kae s tim "The Boys" , neka ozbiljna serija ili ?
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jbga @Crash
Takođe, nije "prejaka", ali meni je definitivno zanimljiva.
Doduše, ja volim SF, superheroje i tako to.
Mada su ovdje superheroji "negativci".
Mislim, "negativci" je možda i gruba riječ, ali definitivno nisu onakvi kakvim ih obično smatramo.
A na momente sam i oplako.
Uglavnom, nećeš puno vremena izgubiti.
Zasad 1 sezona, 8 epizoda.

Extraction, "pucačina u prvom licu". :mrgreen: Skoro pa "B" kategorija ili "direct-to-video" kategorija.
Čovjek bi reko da je Hemsworth zapao u krizu pa počeo snimati ovakve stvari, jer nema šta drugo (a nije tako).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡