Malo jutarnjeg smijeha... stvarno su kreativni ovi na redditu... lik se sjetio kako bi ozbiljno odgovarao drugima na pitanja iz F1 svijeta, nakon čega bi onaj koji pita izmijenio svoje pitanje kako bi odgovor bio urnebesan... zaključite sami na što se to na kraju pretvorilo, ja ću odvojiti par gornjih:
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hattrick je napisao/la: 04.08.2017., 12:00
..i ja, pročitao sam par puta u više navrata... i svaki put nisam mogao doć sebi od smjeha, i to naravno na poslu.
Takođe
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Krave, telad, sobovi, traktor
Izvrtanje na motoru na startu drag racea i onaj što je na motocrossu završio na drvetu.
Jbga, ružno je se smijati, ima i ozbiljnijih nesreća....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Izvrtanje na motoru na startu drag racea i onaj što je na motocrossu završio na drvetu.
Slažem se, nije sve funny u klipu, ali ima fakat prejakih scena. Možda je trebalo probrati "funny" i izbacuti ozbiljne nesreće, onda bi odgovaralo sprdboxu.
Slažem se, nije sve funny u klipu, ali ima fakat prejakih scena. Možda je trebalo probrati "funny" i izbacuti ozbiljne nesreće, onda bi odgovaralo sprdboxu.
Kako bi na medenom?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 05.08.2017., 22:15
Kako bi na medenom?
Ludilo , hvala na pitanju. još se smiruju utisci, obzirom da nam je ovo prvi gp uživo. ubrzo će putopis, pa biće detalja raznih.
Ajd super, jedva čekam. Ja sam tamo bio prije 27 godina, jedva čekam da vidim šta se promijenilo od tada.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”