Daaaa. To sam zab pogledat. Razhebo mi noc neki pavijan u hotelu, povuka rucku za alaram, vani bio nesto preko sata pa jutros sve sa delayem.
Ali moram pogledat onaj duzi sazetak, oko 30 minuta.
Bila su samo 2 zuta u produzetku i 4 izmjene od kojih jedna odmah na pocetku pa mozes racunat i tri.
Malo cudno. 15 min tekme i 10 produzetka. Treba istrazit.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 20.05.2023., 20:47
Nevjerovatno kako si je Bayern upropastio sezonu s Nagelsmannovim otkazom .
Do prije mjesec i pol dana su izgledali nepobjedivo, naročito u ligi prvaka. Onda su lumeni u upravi zaključili da je treble upitan i odlučili ga osigurati sa Tuchelom.
Osim poraza Bayerna veselile su me face Kahna, koji je uvijek bio djubretar, i Salihamidzica koji mi isto nikad nije simpatican.
Laimer novi igrac Bayerna prekucao tekmu
Meni je nedopustivo da imas korner i onda ti metnu kontru, katastrofa. I to sve kod rezultata 1:0.
Ono sto je jos najludja stvar je to sto Bayern titulu jos nije izgubio.
Borussia je sposobna ovo opet ne osvojit.
CrashOverride je napisao/la: 20.05.2023., 20:20
Sad cekamo da BvB prospe i ovaj poklon.
Leipzig odlican.
Uopšte ne sumnjam u to.
City potvrdio titulu, jel.
Mislim nije ni bilo upitno.
United i Newcastle trebaju još po bod da osiguraju LP, s obzirom da je Liverpool zasrao, a Spursi bi mogli ostati bez Evrope.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jedna tekma doma.. Najbolji domacin lige.. Protivnik koji je na GO, imaju 4 poraza za redom..Sve mirise na choke
Borba za ostanak je epska u zadnjem kolu..
Prvi strijelac BvBa Brandt sa 9 golova koliko ima i Haller
CrashOverride je napisao/la: 22.05.2023., 09:32
Jedna tekma doma.. Najbolji domacin lige.. Protivnik koji je na GO, imaju 4 poraza za redom..Sve mirise na choke
Da se ponovim.
Uopšte me ne bi iznenadilo.
Za jučerašnju tekmu BvBa sam fulao, na moje zadovoljstvo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sumnjam nekako.
Ekipa je u banani, nije nijh briga za ista drugo osim za place, social networkse...
Nekako najmanje za Allegrija, Juventus.
Nesto je trulo.
Nemam ni volje na tekmu ic kako sam znao nekad. Dan prije idem na posa, pogledam tekmu pa na teren. Sad jedva i na TVu imam volje.
CrashOverride je napisao/la: 22.05.2023., 09:32
Vodi Mainz
Definitivno choke
BvB fulao penal
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”