Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Hajduk u polufinalu Lige prvaka...Ne, nije prvi april..A nije ni seniorska ekipa ajduka..
Fino Alla Fine

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Na ono izvođenje penala bi se mnogi mogli ugledati. Svaka čast dečkima :pivo:

Odlična utakmica Real Liverpool zasad, samo što nije pao gol.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
HŽV!

Odlicna tekma na Bernabeu
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Koliko promašaja za Real.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Napoli ubi.
Niko ove godine u LP nije na "Maradoni" primio manje od 3 komada.
A još "Kvaradona" večeras nit je dao gol, nit je asistirao.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Real je komotno mogao 2-3 utrpati danas.
Nacho pospremio Salaha.

Liverpool više manje katastrofa...kao da nisu hvatali rezultat.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
senna66 je napisao/la: 15.03.2023., 22:43 Real je komotno mogao 2-3 utrpati danas.
Nacho pospremio Salaha.

Liverpool više manje katastrofa...kao da nisu hvatali rezultat.
Ma jednostavno Real igrao koliko je trebalo a čak je i to dovoljno da se dobije ovakav Liverpool. Samo se nadam da ce sada nesto laksi protivnik biti jer ove zadnje utakmice u eliminaciji su sve teski protivnici bili počevši od PSGa prosle godine pa na dalje.
Valjda sa Benzemom je sve uredu jer u nedelju jako teška utakmica koja bi se trebala dobit.
I uvijek isto kod Carla čekanje sa izmjenama do zadnjih 10 minuta sto posebno živcira.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Koji je to lakši protivnik?
Sve preostale ekipe u najgorem slučaju su u jednakoj (ili boljoj) formi od Liverpoola.
Čak se i jedan Chelsea diže, dok jednog Milana Ili Intera (da su ne znam koliki krš) niko nikad neće dobiti sa 5:2 na San Siru u eliminacionoj fazi LP.
Moooožda Benfica??
Bayern bi trebao ovo uzeti, iako bi volio da me Napoli demantuje. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.03.2023., 07:34 Moooožda Benfica??
Benfica mi je jaca i od Intera i Milana :mrgreen:
Bilo bi top da Napoli nastavi u tonu i uzme ovo :gandalf:

Carlo i njegove izmjene i rotacije :kokice:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 16.03.2023., 09:23
Frantic je napisao/la: 16.03.2023., 07:34 Moooožda Benfica??
Benfica mi je jaca i od Intera i Milana :mrgreen:
Bilo bi top da Napoli nastavi u tonu i uzme ovo :gandalf:

Carlo i njegove izmjene i rotacije :kokice:
Benfica je imala za protivnika jedan Brugge.
Možda trenutno i bolje izgleda nego Milanski klubovi.
A možda to iz tebe (jednim dijelom) progovara i animozitet prema klubovima iz Milana, jerbo drukaš za Juventus, ko zna.... :shush:
Ja bi opet dao veće šanse i Milanu i Interu da mogu proći npr. jedan Bayern ili City (što ne znači da bi i prošli), nego Benfici.

Iz istog razloga (kao i Benfica) mi je "upitan" i Napoli, iako stvarno dobro igraju (i u Seriji A i u LP, možda trenutno i najbolje na kontinentu, uz Arsenal) te bi žarko volio da pomlate sve do kraja.
Mada ni oni nisu imali Bog`zna kakvog protivnika (Frankfurt), a u grupi su imali (pored Liverpoola), Ajax, koji je potanak i Rangers, koji nije imao nikakvih šansi za prolaz.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.03.2023., 07:34 Koji je to lakši protivnik?
Sve preostale ekipe u najgorem slučaju su u jednakoj (ili boljoj) formi od Liverpoola.
Čak se i jedan Chelsea diže, dok jednog Milana Ili Intera (da su ne znam koliki krš) niko nikad neće dobiti sa 5:2 na San Siru u eliminacionoj fazi LP.
Moooožda Benfica??
Bayern bi trebao ovo uzeti, iako bi volio da me Napoli demantuje. :kokice:
Pa siguran sam da Real moze igrati sa bilo kojom ekipom, ali nije isto da ih sad izvuče Bayern ili Benfica. Svi odgovaraju osim Citya i Bayerna u ovoj fazi natjecanja to ipak treba za kasnije ostaviti. Jer kad pogledamo proslu godinu red bi ipak bio da bude netko "lakši" tipa Milan, Inter ili Benfica koji ruku na srce su klasa ispod Reala.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
Nevezano za Juventus, Benfica mi izgleda bolje od dvojca iz Italije.
Real, City i Bayern onako, brzopotezno su klasa iznad za ostale.
Napoli leti cijelu sezonu, ne pamtim klub koji je cijelu sezonu odigro na istom levelu..
Ali zamisli pricu, naslov u Italiji = kakva ce to bit festa..
Neki ludi scenarij i naslov u Europi = Napoli gori..
Kaze frend, trebamo ic na festu proslave naslova, ne na tekmu Napolija :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Meni Real uopšte nije nešto toliko uvjerljiv, koliko to fanovi Reala dižu.
Ne blistaju u Primeri. Da, drugi su (zar je to problem?), ali će vrlo vjerovatno tamo i ostati.
Liverpool nije nikakvo mjerilo.
Ono što su uaradili protiv Uniteda, kao što rekoh, ni sami ne znaju kako su dobili 7:0 a puno ispravnije je za reći da je United bio katastrofalan, nego što je Liverpool bio nešto ektra (uostalom, to su pokazali kolo prije i kolo poslije tekme sa Unitedom, npr.). Možda to ponove opet za nekih 100 godina.

Naravno, Real ima i te nekakve "sreće" (treba i toga imati), izvuku se iz nemogućih situacija, imaju likove koji jednim potezom rješavaju tekmu (ili preokreću tok iste), možda im malo našilje sudije (ako zatreba :mrgreen: ), mada im nisu nešto šiljili u zadnje vrijeme, kao što je to bilo prije 5-6 godina. Naravno, ne treba ih (nikad) otpisati.

Ipak, meni City i Bayern izgledaju moćnije. Mada i Cityu kao da su počeli da malo šilje (a nema potrebe).
Napoli je odličan, titula u seriji A uopšte ne bi trebala biti upitna, moglo bi biti svašta u sudaru protiv jedne od gore 3 navedene ekipe.
Chelsea mi je "misterija". Dižu formu, mogli bi svakome zagorčati život. Mislim da im je trener najslabija karika.

Ovo za animozitet Torino - Milano, šala brate (ali to i jeste tako :mrgreen: )
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ma znas, Real i LP...Bolje ne pricat nista.. Kako god izguraju, guraju...Jbg...
Animozitet je na relaciji Torino - Meazza, sa San Sirom nema nikad problema :zubo:

Nadam se da ce Bayern i City osjetiti teret borbe za naslov, premda ocekujem da ce do ovih tekmi Bayern otic na 6,7 bodova viska i rjesit to :(

Chelsea se dize, istina.. Mogu sa svakim ali mogu zavrsit ka Liverpool :zubo:
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.03.2023., 11:52 Meni Real uopšte nije nešto toliko uvjerljiv, koliko to fanovi Reala dižu.
Što je najbolje, Real uopće nije bio uvjerljiv u LP zadnjih godina. A znamo što se kasnije dogodilo. Skoro svake godine ista priča.
:zubo:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bayern me ni približno ne brine kao City tako da, svi su dobrodošli izuzev Citija.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.03.2023., 14:42 Bayern me ni približno ne brine kao City tako da, svi su dobrodošli izuzev Citija.
Vidis ja mislim obrnuto da je Bayern ipak jača ekipa od Citya. Imam zelju da ih odmah sutra izvuče da igraju jedni protiv drugih.
Sto se tiče Reala istina je da ove godine dobro šepaju u Ligi ali u LP jednostavno uvijek igraju dobro, neznam zasto je to tako ali da su u neznam kakvoj formi u LP su uvijek neki favoriti i nikad ih ne treba otpisati.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Real nije favorit samo protiv Juventusa u nokaut fazi dok u finalima je :zubo:
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 16.03.2023., 15:25 Real nije favorit samo protiv Juventusa u nokaut fazi dok u finalima je :zubo:
Kad se sjetim one 2017te. Juve do finala primio 3 gola i onda im Real utrpa 4 u 90 minuta :mrgreen:
Jbga sad ce Juve malo više pričekati da se vrati u LP.

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 16.03.2023., 13:50
Frantic je napisao/la: 16.03.2023., 11:52 Meni Real uopšte nije nešto toliko uvjerljiv, koliko to fanovi Reala dižu.
Što je najbolje, Real uopće nije bio uvjerljiv u LP zadnjih godina. A znamo što se kasnije dogodilo. Skoro svake godine ista priča.
:zubo:
Pa to i kažem.
Jbga, mačke su male mace za njih, imaju samo 9 života. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡