Ma naravno, po pitanju max lec ne kazem da je max tu kao bolji vozac. Mozda mrvicu ali lec je tu rame uz rame. Realno, max je u prve dvije godine imao 10x vise gresaka nego lec u svoje prve dvije...
@frantic da, zaboravio sam na ferrarijev wall koji je masu losij od rbr-ovog, to stima.
Ovo po pitanju momcadskog kolege... Mislim da ce u njegovoj karijeri svaki biti kao ovi dosadasnji. Pa riccia je u drugom djelu sezone, kad se skuliro, poprilicno izdominiroa. Od tada gazi sve po redu.
Trenutno mislim da bi i ham imao ogromnih problema da su u istoj ekipi. cak bih na maxa stavio i na njega bih trenutno stavio protiv apsolutno svih na gridu. Leclerc bi mogao tu biti jak igrac ali premalo je u f1 da bi mi znali kakav je zaista. Za ovog klipana znamo u detalje. Brz ko vrag definitivno a i sve ostalo znamo. Procitana knjiga rekao bih, naspram leclerca..
Max je, po meni, odradio sezonu najbolje na od svih, pa i hamiltona. Sainz je boljie odradio sezonu od hamiltona.. tako da ham tek na p3.
Za pp se ne slazem. Istina je da ove sezone pobjede nisu dolazile sa ppu velikom postotku ali su trebale. Nisu iskljucivo greskama i greskicam vozaca i ponekad zida.
Pp je pp. Cisti zrak je cisti zrak. Kontrola tempa, cuvanje guma... Tako da lec i svi koji nisu pretvarali pp u pobjede, trebali su.. osim nekih nezgodnih sc i slicnih stvari...
Za 2 godine bi pp mogao postati manje vazan kad ce se bolidi moci pratiti...
Ugl, max po meni DOTY, nakon njega sainz. Mada bi se i sainza dalo smjestit na to mjesto. Pokorio je f1.5 na najjace. To je vjerojstno jos teze jer max je imao u pocetku predslek mercedes naprijed a iza sebe nikoga da ga ugrozi.
Mclaren nije krenuo bas kao p4 momcad..u biti, sainz je DOTY kad malo razmislim.
Sori max,jebiga,predomislio sam se, sjebo te sainz
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk