Ne možeš samo tako naći novu ljubav Majki, to mora doći spontano
Ja stvarno ne znam za koga ću navijati, zasad simpatiziram Verstappena i Leclerca i ako će se barem jedan od njih boriti za naslov, sigurno ću navijati za njega. Dosta mi je Hamiltona i Vettela kao jedinih protagonista u borbi za naslov, želim nekog novog u toj borbi i vjerujem da njih dvojica imaju najveće šanse za to. Verstappen me oduševio svojim dosadašnjim vožnjama i njega već neko vrijeme simpatiziram zbog tog agresivnog pristupa, a Leclerca ćemo tek vidjeti u top bolidu (ako Ferrari gadno ne zasere s novim bolidom). Definitivno ima puno potencijala za velike stvari i to mi se sviđa.
Ne treba se doduše previše vezati za druge vozače, vratit će se nama Nando
Majki2111 je napisao/la:Kako je Alonso ošo, još uvijek se nisam odlučio koga bodriti, koga simpatizirati. Ima ko kakve ideje? Znam samo da neću Ferrari.
Nemas tu sta puno trazit. Max Verstappen. Odmah dobijes i to da ti se pulen bori za naslov i prvoj sezoni navijanja za njega
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Za Renault i njihove momke (i mozda Leclerc, ovisi kakav ce se pokazati sad u Ferrariju jer i Bottas mi je bio super dok je u Williamsu bio, pa eto sto se dogodilo)
Ricci simpatican lik, karakteran, odlican vozac i jos sada u momcadi s kojom sam emocionalno povezan.. Team mate mu je isto odlican.. bit ce dobra borba izmedu njih dvojice, a vjerujem da bi se mogli tu i tamo boriti za postolje, mozda i koju pobjedu.. momcadi prognoziram borbu za 3. konstruktorsko mjesto
McLaren cu isto imati u vidu.. Sainz i Noris bi mogli biti solidni ako nece voziti kantu od bolida
Majki2111 je napisao/la:Kako je Alonso ošo, još uvijek se nisam odlučio koga bodriti, koga simpatizirati. Ima ko kakve ideje? Znam samo da neću Ferrari.
Nemas tu sta puno trazit. Max Verstappen. Odmah dobijes i to da ti se pulen bori za naslov i prvoj sezoni navijanja za njega
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Bolje onda da za nikoga ne navijas, nego sam za F1
Multi 21 je napisao/la: 08.02.2019., 17:53
Ali više uživaš kad imaš svog ljubimca
Istina. Ali opet , moj ljubimac je McLaren i tko god vozi za McLaren. Gledajuci samo McLaren nije bas da sam uzivao zadnjih godina , naprotiv bilo je pomalo i bolno . Tako da mi je ostalo jedino uzivanje u sportu opcenito
Niki ubio 7 banki.
Ajd, nek` je živ i (kolko tolko) zdrav!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Multi 21 je napisao/la: 08.02.2019., 17:53
Ali više uživaš kad imaš svog ljubimca
Istina. Ali opet , moj ljubimac je McLaren i tko god vozi za McLaren. Gledajuci samo McLaren nije bas da sam uzivao zadnjih godina , naprotiv bilo je pomalo i bolno . Tako da mi je ostalo jedino uzivanje u sportu opcenito
Sreća za Hamiltona sam počeo da navijam zbog McLarena dok je još za njih vozio, inače bi bilo bolno pratit ovih 6 godina i 2 podijuma, a i ta 2 na jednoj utrci, a i tad je samo jedan stojao na podijumu
Doduše bilo je par najbržih krugova i best of the rest nastupa Buttona i Alonsa, Vandoornea se samo sjećam Bahrein 2016
Najlakše pitanje je bilo ono sa Williamsom kao odgovorom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.