Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Vjerovatno se gledalo gol razlika , medusobni omjeri , vise zabijenih , manje primljenih. I nije im ni ostalo bas previse izbora sta ce se jos gledat.
Il kartoni , ili vise zabijenih u gostima/doma , vise asistencija , manje zabijenih iz penala, vise zabijenih izvan 16m , nisu ni sami pametni sta jos gledat.
slikaslika slika

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 03.11.2022., 07:33 Vjerovatno se gledalo gol razlika , medusobni omjeri , vise zabijenih , manje primljenih. I nije im ni ostalo bas previse izbora sta ce se jos gledat.
Il kartoni , ili vise zabijenih u gostima/doma , vise asistencija , manje zabijenih iz penala, vise zabijenih izvan 16m , nisu ni sami pametni sta jos gledat.
Nije jednostavno u ovakvoj situaciji naći dobro rješenje, ali po meni bi poštenije bilo gledati tko ima manje kartona na primjer, pa da se nagradi fair play. Makar i taj sustav može imati manu jer različiti suci imaju različit kriterij za davanje kartona, pa ako te zapadne sudac koji se zna raspištoljiti onda si zakinut. Al ovo s golovima u gostima nema nikakvog smisla, mogu tako ovi reči da su oni zabili više doma.
Doslovno bi bolje bilo baciti novčić.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Joooj to sa novčićem, uhhh
Mislim da draftovanje Jabbara odlučeno novčićem (mislim, to ko će ga birati).
Znam da je Portland na bacanje novčića izgubio 1. izbor drafta 1984. (možda i najjači draft ikad) koji je pripao Houstonu (uzeli Olayuwona). Što je još gore, to im, na prvu i nije ispalo tako loše, jer su drugim draftom uzeti Jordana. Naravno, uzeli su Sama Bowiea :rofl: :facepalm:
Na Euru 1968. nakon neriješenog rezultata u polufinalu (Italija - SSSR 0:0), bacanje novčića je odlučilo ko će u finale (Italija).
Itd....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Ja ne vidim kako je to sa novčićem gore od ovih golova u gostima. Kad se sjetim nekih ispadanja iz lp a ukupan rezultat 3-3 ili 4-4. Potpuno nepravedno! Kartoni imaju puno više logike ili npr tko ima bolji skor protiv trećeplasiranoga (gol razliku).

Frantic
Formula 1
Formula 1
Scuderia je napisao/la: 03.11.2022., 10:13 Ja ne vidim kako je to sa novčićem gore od ovih golova u gostima. Kad se sjetim nekih ispadanja iz lp a ukupan rezultat 3-3 ili 4-4. Potpuno nepravedno! Kartoni imaju puno više logike ili npr tko ima bolji skor protiv trećeplasiranoga (gol razliku).
Kartoni su OK, ali kao što reče @Alky imaš sudaca koji potežu k`o Clint Eastwood, pa možda ni to nije najpravednije.
Ovo sa boljim skorom protiv trećeplasiranog (i četvrtoplasiranog, dodao bih) je možda i najbolji kriterij, od onih kojih smo se sjetili do sada.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Pa prije je cesta situacija bila kada je odlucivao fair play ako se ne varam?

Neznam zasto su to promjenili.
Kako god , ocito , idealnog rijesenja nema. Trebaju naci koje je najmanje lose.
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Bome se Ronaldo fino posrao po Unitedu u onom intervjuu.
Sad se pise da ce ga klub kazniti sa milijun funti , njemu to kao meni za marendu.
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Rekao je istinu. Vjerujem mu na riječima da se ništa nije promijenilo otkad je prvi puta otišao. Jer se vidi i po rezultatima.
Nevjerojatno je kako United od možda i najboljeg ili jednog od najboljih igrača ikad rade krivca za svoje višegodišnje neuspjehe. Statistika kaže da Ronaldo uz sve ovo ima gol na svake dvije utakmice što je za nekog njegovih godina čudo.
Uzmu čovjeka od 38 godina i misle da će postati najbolji klub engleske i europe? Ja se stvarno pitam koja budala vodi taj klub.
Pa Ronaldo je u svom povratku tamo promijenio 3 trenera, već to sve govori. :rofl:

Pa čak se i hebeni Arsenal dignuo :zubo:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma vrlo vjerojatno je sve istina sta je rekao.
Klub nije napredovao niti malo to je cinjenica.
Vise manje je rekao sve sta nevalja u klubu. Sad je pitanje kako ce klub reagirati. Vjerojatno nesto slicno kao Ferrari u F1 , krivo :D.

Sada vidimo i "trzavice" sa treninga repke Portugala. Fernandes ignorira Ronalda. Niti Cancelo bas nije razgovorljiv s njim , iako neznam sta Cancelo ima sa cijelom situacijom.
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

slika

:aww: :aww:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Od njih dvojice na svjetskom navijam za Messija jer Messi je GOAT i treba to samo potvrditi sa osvojenim mundijalom :thumbs:
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Za mene i dalje Il Fenomeno :aww:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
LH44 je napisao/la: 19.11.2022., 19:26 Od njih dvojice na svjetskom navijam za Messija jer Messi je GOAT i treba to samo potvrditi sa osvojenim mundijalom :thumbs:
Ja ću više navijati za Messija nego za naše :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
United raskinuo ugovor s Ronaldom , naravno nakon onog intervjua.

Ali i da nisu , neizbjezan je bio razlaz. Vidjeti cemo kamo ce sada.
Ako Portugal osvoji svjetsko onda mirovina , kako je najavio. A ako ne , tko zna :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Preminuo Sinisa Mihajlovic... 500tinjak tekmi u nogama i 70ak golova... Najvise ga pamtim po igrama u Laziu, fantasticnim golovima i upitnim izjavama....
Fino Alla Fine

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Obozavao sam ga. Bio je mangup.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Vracamo se nogometu :mrgreen:
Nakon zagrijavanja u kupu i jos jedne pobjede Cityja nad Redsima, krece akcija u EPL... 😁
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Otisao je i Fabian O'Neill.
Uvijek bio fora igraz za PES ili neki manager, odlicna tehnika, okretan, uvijek jeftin..
Mnogo talentirani momak iz Urugvaja koji je upropastio sve sto je mogao.
Razna partijanja, alkohol, kocka, namjestanje utakmica a mogao je igrat uz Zizzoua i bit faktor u Juventusu..
Doslovce spicko sve sto je zaradio u rekordnom vremenu..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Braut opet 2 komada večeras
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1