Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Chiellini briljira po Americi

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
United ocekivano 🫣
Haaland rakodjer..Nadam se da ce zabit 40 golova
Opet ce Messi ili Ronaldo uzet zlatnu loptu sa 23 gola manje
Chiello u skladu sa godinama...
Koliko sam pratio sve, sad vidim da je Tudor trener Marseilla...
Haaland rakodjer..Nadam se da ce zabit 40 golova
Chiello u skladu sa godinama...
Koliko sam pratio sve, sad vidim da je Tudor trener Marseilla...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Kakav cirkus na Maksimiru
. Dosuđena su tri penala i tri crvena kartona(svaki za Ludogorets).
Edit: Evo i četvrtog za predsjednika Ludogoretsa

Edit: Evo i četvrtog za predsjednika Ludogoretsa

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
sudac je bio lak na kartonima, al bio je lak s obje strane.. realno s obzirom na kriterij po meni je jedina greška suca kaj moharami nije dobio drugi žuti, a bile su dvije situacije u kojima je trebao dobit.. ovo sve ostalo čisto ko suza.. i penali i kartoni s obzirom na kriterij koji je imao.. osobno ne bih davao odmah kartone, nego bi u početku dijelio upozorenja, ali francuz je imao drugačiji pristup što je opet njegovo pravo..
prvo poluvrijeme bogovsko, drugo se vidjelo da su igrali petković, ivanušec, gojak i ekipa.. na prvu mi nije bilo jasno zašto je mijenjao mišića i ristovskog, ali sad kad bolje razmislim s obzirom na kriterij suđenja prekršaja dobra odluka jer bi i mi pobrali crveni do kraja tekme..
protiv belupa i prvo poluvrijeme jučer je igrao sličan sastav i to funkcionira odlično.. dinamo se mora bazirat na tim igračima i po meni izmjene trebaju biti bazirane na ekipi kao što su tolić, menalo, bočkaj.. ivanušec i petković su odavno dali svoje.. oršić jučer solidan, ali treba ga vratit na stare tračnice što je brže moguće i neće nam bit ravnog u hnlu.. u europi naravno više šanse imamo u europa ligi, ali lijepo bi bilo da se liga prvaka vrati na maksimir
ali prvo da natamburamo "majstore" s juga u subotu pa ćemo razmišljat o europi
prvo poluvrijeme bogovsko, drugo se vidjelo da su igrali petković, ivanušec, gojak i ekipa.. na prvu mi nije bilo jasno zašto je mijenjao mišića i ristovskog, ali sad kad bolje razmislim s obzirom na kriterij suđenja prekršaja dobra odluka jer bi i mi pobrali crveni do kraja tekme..
protiv belupa i prvo poluvrijeme jučer je igrao sličan sastav i to funkcionira odlično.. dinamo se mora bazirat na tim igračima i po meni izmjene trebaju biti bazirane na ekipi kao što su tolić, menalo, bočkaj.. ivanušec i petković su odavno dali svoje.. oršić jučer solidan, ali treba ga vratit na stare tračnice što je brže moguće i neće nam bit ravnog u hnlu.. u europi naravno više šanse imamo u europa ligi, ali lijepo bi bilo da se liga prvaka vrati na maksimir

ali prvo da natamburamo "majstore" s juga u subotu pa ćemo razmišljat o europi

Fernando is faster than all of you 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
U Unitedu nema apsolutno nikakve kemoje u ekipi. Znaci 0 bodova. Dok ne postanu "ekipa" ce se ovako sramotit.
Prvi korak je pustit Ronalda da ode gdje god hoce. Jer trenutno ovakav Ronaldo ( kojem se neda zivit tamo vise , kamoli igrat nogomet ) radi samo stetu klubu. Apsolutno nikakve koristi.
Dok ga nije bilo na pripremama su igrali vrlo dobro. Cim se on vratio na treninge raspad sistema.
Prvi korak je pustit Ronalda da ode gdje god hoce. Jer trenutno ovakav Ronaldo ( kojem se neda zivit tamo vise , kamoli igrat nogomet ) radi samo stetu klubu. Apsolutno nikakve koristi.
Dok ga nije bilo na pripremama su igrali vrlo dobro. Cim se on vratio na treninge raspad sistema.

- Sarma Verified
- Formula 1
Da, sigurno je za sve Ronaldo kriv i samo on.
Gdje će biti kriv jedan Sancho koji je plaćen skoro 100 mil. ili veliki Maguire i cijela obrana, sve smiješni i prosječni igrači.
Mislim ono, čovjek ima 38 god i jasno je da dolazi polako kraj karijere, ali toliko lupetati po njemu je smiješno...
Nisam njegov ljubitelj, ali je i dalje doktor za Rashforda i Sancha, vidio sam jučer da je upravo Rashford promašio zicer na asistenciju Ronalda.
Transfer politika u Unitedu je očajna...
Gdje će biti kriv jedan Sancho koji je plaćen skoro 100 mil. ili veliki Maguire i cijela obrana, sve smiješni i prosječni igrači.
Mislim ono, čovjek ima 38 god i jasno je da dolazi polako kraj karijere, ali toliko lupetati po njemu je smiješno...
Nisam njegov ljubitelj, ali je i dalje doktor za Rashforda i Sancha, vidio sam jučer da je upravo Rashford promašio zicer na asistenciju Ronalda.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
United uopce nema viziju kako je reka Rangnick..
Ni kako zele igrat a shodno tome ni koje igrace trebaju...
Promasaj za promasajem..Gary Neville voli bit pametan ali dobro prica kada kritizira United..
Koulibaly
Promasaj za promasajem..Gary Neville voli bit pametan ali dobro prica kada kritizira United..
Koulibaly

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nije dugo trebalo da se zakuha ...Conte i Tuchel ka djeca..
Zanimljiva situacija kod gola Spursa za 2:2...
Ociti faul za Chelsea gdje je sudjen korner za Spurse i gol za 2:2...
Zanimljiva situacija kod gola Spursa za 2:2...
Ociti faul za Chelsea gdje je sudjen korner za Spurse i gol za 2:2...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Conte seljacina a ovaj se da provocirat...
U svakom slucaju, derbi nije za zaborav...
U svakom slucaju, derbi nije za zaborav...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Alaba uđe kao zamjena i onda iz praktički prvog dodira sa loptom, zabije gol iz slobodnjaka 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Totalno rasulo.CrashOverride je napisao/la: 14.08.2022., 18:06 United uopce nema viziju kako je reka Rangnick..
Kao da (između sveg ostalog) ima i primjesa bojkota gazdi (familije Glazer).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
Nisam rekao kvaliteta nogometa da mu ne valja. Nego da ne zeli vise biti u Unitedu. I takav igrac , koji god da je , radi rasulo u svlacionici.Sarma je napisao/la: 14.08.2022., 18:00 Da, sigurno je za sve Ronaldo kriv i samo on.
A za Ronalda se jasno vidjelo kako se ponasa i koliko zelje ima za treningom u Unitedu.
A ja niti sam rekao da je samo Ronaldo kriv i da je on kriv za sve. Nego sam rekao da im je to prvi korak.
Malo bolje citati tko sta pise

- Sarma Verified
- Formula 1
Frustriran je sigurno i slažem se da nije dobro imati takvog nezadovoljog igrača, no ipak je on veliki profesionalac.
Kažem, transfer politika očajna, ima i pravo...
Ma pusti pripreme, skroz nebitne tekme...
Vidi Barcu, skroz dobri na pripremama, trpaju svi, 6 golova po tekmi, dobili Reala bez problema, onda dođe prvo kolo i ne mogu zabiti levatima kod kuće gol...
Kažem, transfer politika očajna, ima i pravo...
Kaj onda ovo znači, ne kužim?AlkY je napisao/la: 14.08.2022., 12:37 Dok ga nije bilo na pripremama su igrali vrlo dobro. Cim se on vratio na treninge raspad sistema.

Ma pusti pripreme, skroz nebitne tekme...
Vidi Barcu, skroz dobri na pripremama, trpaju svi, 6 golova po tekmi, dobili Reala bez problema, onda dođe prvo kolo i ne mogu zabiti levatima kod kuće gol...
- AlkY
- Formula 1
To znaci da je unio nemir u svlacionicu. Ja necu nikada osporavati njegovu kvalitetu jer je jedan od najvecih , i jos uvijek je zvijerka.
I ne krivim toliko niti njega koliko sam klub. Ako igrac zeli otici , pusti ga. Sta ce ti netko nezadovoljan.
Trener ga posalje na zagrijavanje , on seta pokraj terena. Ako im nije jasno da ga puste , onda stvarno neznam sta im reci.
I ne krivim toliko niti njega koliko sam klub. Ako igrac zeli otici , pusti ga. Sta ce ti netko nezadovoljan.
Trener ga posalje na zagrijavanje , on seta pokraj terena. Ako im nije jasno da ga puste , onda stvarno neznam sta im reci.