avetma je napisao/la:Hakometar plus je zgodna aplikacija, provjeri na točnoj lokaciji kakav je signal i brzina Tele2. To je provjerena informacija. Ako je okej, kupi bez straha.
Ja već par mjeseci koristim i nema problema, flat, brzine fenomenalne, ne mislim više na internet uopće.
Moj frend je uzeo ovaj vrhunski mobilni ruter bez ugovorne obaveze (otključan) za 850kn i ima predplatu bez ug. obaveze od 170kn flet... pravi flet jer je mjesečno ograničenje od 1TB praktički nemoguće iskoristiti. Također je moguće kod bilo kojeg operatera zamrznuti/-avati periodno predplatu do 6 mjeseci u jednoj godini, pa razmisli i o toj soluciji. To recimo rade iznajmljivači apartmana, a i studenti.
a ako neispoštuju ono što je po ugovoru ili reklami... uvijek možeš raskinuti ugovor, pa čak ako odabereš onaj od 24 mjeseca (sa obavezom) i to bez penala... no uvijek se dobro javiti pravnom savjetovalištu u Udruzi potrošača za prave smjernice. HAKOM-a se boje kao vraga... jer ako podneseš slučaj HAKOM-u oni odmah plaćaju 5000kn kazne, bili odgovorni ili ne, što znači da su odmah u minusu što se tvog slučaja tiče.. pa ih možeš i ucijenjivati. A tužbe naravno uvijek službenim putem preko maila... nikad zvati službu za korisnike.
@hatt
Jesil' živ, jbte?
Nema te ko ni 500 eura.
Kako si preživio prošlu nedjelju?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Teško do nikako... i u međuvremenu navukao sam se na neku bolesnu online igricu Ark.. na piratskom Endemic serveru (The Island mapa). U jutro će biti dva dana da je server mrtav... pa grizem nokte kad će se vratiti. Dotle ekipa brije na Ragnarok mapi. Ima na serveru dosta srba i hrvata.. iako španjolci dominiraju.. zajedno sa nešto manjom grupom amera.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Htio bih na mobitel spojiti internet koji koristim na laptopu preko USB-a, to bi trebalo biti jednostavno, tj. samo bi trebalo uključiti hotspot, ali ne bi bilo zanimljivo da nema problema...Zna li netko u čemu je problem i kako ga riješiti?
@croatic f1
Ako sam dobro skonto, net na laptopu ti funkcionira preko USBa i hoces to djelit s mobom ?
Ja sam za djeljenje veze sa PCa koristio Connectify, ok softwear za stvaranje virtualnog hotspota, jednostavan za podesavanje.
Mozes si sloziti wireless ad hoc mrezu pa tako djeliti net sa laptopa na sve uredjaje koji podrzavaju wireless ( radi u vecini slucajeva ali ne i uvijek )
CrashOverride je napisao/la: 28.10.2017., 08:26
@croatic f1
Ako sam dobro skonto, net na laptopu ti funkcionira preko USBa i hoces to djelit s mobom ?
Ja sam za djeljenje veze sa PCa koristio Connectify, ok softwear za stvaranje virtualnog hotspota, jednostavan za podesavanje.
Mozes si sloziti wireless ad hoc mrezu pa tako djeliti net sa laptopa na sve uredjaje koji podrzavaju wireless ( radi u vecini slucajeva ali ne i uvijek )
Dobro si skonto
Skinuo sam Connectify ali za dijeljenje mobilnog interneta treba pro verzija koju treba platiti, stoga ništa od toga. Svejedno, hvala na prijedlogu
A onda jbg.. Bio je free, tj. mogao sam djelit vezu sa PCa bez problema. Ima jos tih programcica, sigurno ima i neki koji je free.. Ili jednostavno zguglaj kako napravit ad hoc bezicni hotspot, poprilicno je jednostavno.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.11.2017., 16:32
Pero cemu takva zvijerka? Posao ili igrice?
Uglavnom igranje i Sky Sport stream
Još sam pobjego od šugavog T-COMa radi ubitačno lošeg interneta samo 5 km od centra Rijeke!
Tako da sada stream radi bez greške; TELE2 pokućni [ link do slike ]
Kad već spominješ, moram se uključit. Tele2 je fantastičan, Vip me godinama ubijao, i otkad sam prešao na Tele2 više doslovno ni ne mislim na internet ni na mobitel što se tiče troškova i ograničenja.[ link do slike ]