IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:Hakometar plus je zgodna aplikacija, provjeri na točnoj lokaciji kakav je signal i brzina Tele2. To je provjerena informacija. Ako je okej, kupi bez straha.

Ja već par mjeseci koristim i nema problema, flat, brzine fenomenalne, ne mislim više na internet uopće.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
budem, zahvaljujem :)
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Moj frend je uzeo ovaj vrhunski mobilni ruter bez ugovorne obaveze (otključan) za 850kn i ima predplatu bez ug. obaveze od 170kn flet... pravi flet jer je mjesečno ograničenje od 1TB praktički nemoguće iskoristiti. Također je moguće kod bilo kojeg operatera zamrznuti/-avati periodno predplatu do 6 mjeseci u jednoj godini, pa razmisli i o toj soluciji. To recimo rade iznajmljivači apartmana, a i studenti.

https://www.tele2.hr/privatni-korisnici ... d=2&pid=43

a ako neispoštuju ono što je po ugovoru ili reklami... uvijek možeš raskinuti ugovor, pa čak ako odabereš onaj od 24 mjeseca (sa obavezom) i to bez penala... no uvijek se dobro javiti pravnom savjetovalištu u Udruzi potrošača za prave smjernice. HAKOM-a se boje kao vraga... jer ako podneseš slučaj HAKOM-u oni odmah plaćaju 5000kn kazne, bili odgovorni ili ne, što znači da su odmah u minusu što se tvog slučaja tiče.. pa ih možeš i ucijenjivati. A tužbe naravno uvijek službenim putem preko maila... nikad zvati službu za korisnike. ;)

http://www.potrosac.hr/
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@hatt
Jesil' živ, jbte?
Nema te ko ni 500 eura.
Kako si preživio prošlu nedjelju?
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Teško do nikako... i u međuvremenu navukao sam se na neku bolesnu online igricu Ark.. na piratskom Endemic serveru (The Island mapa). U jutro će biti dva dana da je server mrtav... pa grizem nokte kad će se vratiti. Dotle ekipa brije na Ragnarok mapi. Ima na serveru dosta srba i hrvata.. iako španjolci dominiraju.. zajedno sa nešto manjom grupom amera.

..eto. sad znaš. :D

http://forum.epidemicnetwork.com/showthread.php?tid=4
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dobro je.
Živ je.
I ruši servere. :mrgreen:
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Htio bih na mobitel spojiti internet koji koristim na laptopu preko USB-a, to bi trebalo biti jednostavno, tj. samo bi trebalo uključiti hotspot, ali ne bi bilo zanimljivo da nema problema...Zna li netko u čemu je problem i kako ga riješiti?

slika

slika

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@croatic f1
Ako sam dobro skonto, net na laptopu ti funkcionira preko USBa i hoces to djelit s mobom ?
Ja sam za djeljenje veze sa PCa koristio Connectify, ok softwear za stvaranje virtualnog hotspota, jednostavan za podesavanje.
Mozes si sloziti wireless ad hoc mrezu pa tako djeliti net sa laptopa na sve uredjaje koji podrzavaju wireless ( radi u vecini slucajeva ali ne i uvijek )
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
CrashOverride je napisao/la: 28.10.2017., 08:26 @croatic f1
Ako sam dobro skonto, net na laptopu ti funkcionira preko USBa i hoces to djelit s mobom ?
Ja sam za djeljenje veze sa PCa koristio Connectify, ok softwear za stvaranje virtualnog hotspota, jednostavan za podesavanje.
Mozes si sloziti wireless ad hoc mrezu pa tako djeliti net sa laptopa na sve uredjaje koji podrzavaju wireless ( radi u vecini slucajeva ali ne i uvijek )
Dobro si skonto :D
Skinuo sam Connectify ali za dijeljenje mobilnog interneta treba pro verzija koju treba platiti, stoga ništa od toga. Svejedno, hvala na prijedlogu :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
A onda jbg.. Bio je free, tj. mogao sam djelit vezu sa PCa bez problema. Ima jos tih programcica, sigurno ima i neki koji je free.. Ili jednostavno zguglaj kako napravit ad hoc bezicni hotspot, poprilicno je jednostavno.
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne znam koliko ću biti uspješan, ali probat ću nešto iskemijat :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Trebao si SSD od tere :D . Jest da kosta kao necija godisnja placa al mocno bi izgledalo hehe
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Pero cemu takva zvijerka? Posao ili igrice?

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la:
Pero cemu takva zvijerka? Posao ili igrice?
Za rudarenje slika coins :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.11.2017., 16:32 Pero cemu takva zvijerka? Posao ili igrice?
Uglavnom igranje i Sky Sport stream :mrgreen:

slika

Još sam pobjego od šugavog T-COMa radi ubitačno lošeg interneta samo 5 km od centra Rijeke!
Tako da sada stream radi bez greške; TELE2 pokućni :zubo:
[ link do slike ]

Brzina sa T-COMom :chill:
[ link do slike ]

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kad već spominješ, moram se uključit. Tele2 je fantastičan, Vip me godinama ubijao, i otkad sam prešao na Tele2 više doslovno ni ne mislim na internet ni na mobitel što se tiče troškova i ograničenja.[ link do slike ]

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kad smo kod loseg interneta :mrgreen:
[ link do slike ]
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Da vas pitam. Kolika je razlika u ciframa sto ste placali za T-com i sad za Tele2
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Jel Tele2 pokućni sa ugovornom obvezom?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Multi 21 je napisao/la: 17.11.2017., 21:21 Da vas pitam. Kolika je razlika u ciframa sto ste placali za T-com i sad za Tele2
Ne znam za T-com, mene je Vip mjesečno mobitel+internet izlazio ~400 kn. Sad sa 170 imam sve riješeno.
Iceman je napisao/la: 17.11.2017., 21:53 Jel Tele2 pokućni sa ugovornom obvezom?
Ja koristim mobilni bezbroj gb, ne znam za pokućni, ali ovo moje je bez ugovorne obaveze.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡