Kvizovi
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Da nije Brno, Češka?dmj je napisao/la: 10.11.2022., 14:04 Uglavnom, riječ je o improviziranoj stazi, na kojoj se samo ta jedna utrka vozila, ali je zanimljivo da se staza nalazi samo oko 2 km od staze na kojoj su vožene utrke Svjetskog prvenstva F1.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Montjuic? Odmah do nje je staza u Barceloni..
edit: nije.
edit: nije.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
izguglo sam točan odgovor.
fair play događaj sam znao, ali me vuklo na maroko bla, bla. duga i tužna priča.
fair play događaj sam znao, ali me vuklo na maroko bla, bla. duga i tužna priča.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
zapravo došo sam do f1 staze u blizini.
tj. ništa nisam odgovorio.
neda mi se dalje guglat. way out of my depth.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Idemo onda na vozača.
Znao sam da je vozio sve i svašta, ali sam tek maločas, gledajući koji ključ dati, skužio da ima čak i dva WRC nastupa...
Idemo onda ovako - pogledamo li samo lokaciju njegovih vjerojatno ipak najpoznatijih nastupa, ondje mu je karijera počela uz nezaboravnog Ronnieja Petersona, a završila uz Oliviera Grouillarda, vozača kojeg osobno vjerojatno najčešće zaboravim kada igram kvizove o npr. osvajačima F1 bodova...

Znao sam da je vozio sve i svašta, ali sam tek maločas, gledajući koji ključ dati, skužio da ima čak i dva WRC nastupa...
Idemo onda ovako - pogledamo li samo lokaciju njegovih vjerojatno ipak najpoznatijih nastupa, ondje mu je karijera počela uz nezaboravnog Ronnieja Petersona, a završila uz Oliviera Grouillarda, vozača kojeg osobno vjerojatno najčešće zaboravim kada igram kvizove o npr. osvajačima F1 bodova...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ja odmah skonto da si pronašao "samo" F1 stazu u blizini (koju sam skontao i ja).zekohonda je napisao/la: 11.11.2022., 11:53 zapravo došo sam do f1 staze u blizini.
Nisam htio ništa pisati, čekajući da skontaš da se to ne traži.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Boavista - Stirling Moss suce uvjerio da ne diskvalificiraju Hawthorna.dmj je napisao/la: 11.11.2022., 09:50 Dakle, poznatija staza dvaput je bila u kalendaru WDC-a, a na prvoj od te dvije utrke dogodila se jedna od najslavnijih fair play gesti u povijesti utrka.
E sad, kako si za traženog vozača spomenuo određenu lokaciju njegovih najpoznatijih nastupa, automatski sam to povezao s Le Mansom. Tu sam se morao poslužiti internetom da vidim tko je nastupao s Pettersonom na 24h Le Mansa. Tako sam došao i do odgovora za traženog vozača - Derek Bell!

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- zekohonda Verified
- Formula 1
britanska, umrla kraljica pa su mijenjali?
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Što su u povijesti Formule 1 uspjeli postići samo Peter Broeker, Stefan Johansson, Nicola Larini, Pedro Diniz, Tiago Monteiro, Vitalij Petrov i Marcus Ericsson?
Do lani je na toj listi bio i Roy Salvadori, kao jedini koji je to učinio dvaput, no danas više nije ondje.
Do lani je na toj listi bio i Roy Salvadori, kao jedini koji je to učinio dvaput, no danas više nije ondje.