Nogometni chat
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Real je vrlo vjerojatno pri dobrim novcima, nije bilo baš nekih kupovina koje bi ugrozile financije. Pogotovo jer će Mbappe biti slobodan igrač.
E sada hoće li oba igrati za Real mislim da je to samo na igračima.....
Budemo vidjeli.
E sada hoće li oba igrati za Real mislim da je to samo na igračima.....
Budemo vidjeli.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma ne mislim u smislu transfera , nego u smislu plaće.
Takva 2 igraca ce traziti enormne plaće , mozda ce biti i 2 najplacenija igraca svijeta.
Nije to bas samo tako platit , ako postoji neki budget cap na plaće. A u spanjolskoj ligi postoji.
Naravno , uvijek postoji neki zaobilazni put. Rupa u pravilniku itd pa se da nesto smislit
Takva 2 igraca ce traziti enormne plaće , mozda ce biti i 2 najplacenija igraca svijeta.
Nije to bas samo tako platit , ako postoji neki budget cap na plaće. A u spanjolskoj ligi postoji.
Naravno , uvijek postoji neki zaobilazni put. Rupa u pravilniku itd pa se da nesto smislit

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Teško će se usrećiti sa Kessijem 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Ja bi komentira ali sam u šoku 
Fino Alla Fine
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
TOoooo TE JA PIiiiIIITAAMSarma je napisao/la: 25.03.2022., 10:13 Nitko ne komentira Makedonce, izbacili Italiju u gostima za SP![]()
HeheItaly’s dream week ended pretty abruptly
It’s OK, Ferrari’s back.![]()

- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Par mojih razmišljanja što se tiče ždrijeba.
- biti u skupini B. Ako smo u skupini B križamo se sa skupinom gdje je Katar. Tamo će doći netko iz 2. jakosne skupine (momčad našeg ranga), a nitko od najjačih neće biti tamo. Ako prođemo skupinu put do 1/4 bi bio lakši
- 1 nositelj. Naravno svi priželjkuju Katar i možda neke lakše repke u toj skupini (ipak su domaćini i vjerujem da neće dobiti baš skupinu smrti)
Reprezentacije koje bih volio izbjeći su: Brazil, Engleska, Francuska i Portugal. Od ovih preostalih bih redom:
1. Argentina - istina je da su dugo bez poraza ali igrali su samo sa južnoameričkim momčadima + Meksiko i Njemačka
2. Španjolska - mlada i potentna momčad, ali mislim da se s njima da igrati
3. Belgija - mislim da je njihov vrhunac prošao
3. nositelji. Izbjeći bih volio:
1. Srbija - iako imaju kvalitetne igrače mislim da smo mi iskusniji. Ali u toj utakmici se nebi gledala kvaliteta jer je to ipak drugačija utakmica. Naši i njihovi ogavni i huškački mediji bi huškali i poticali na mržnju.
2. Maroko - imaju Vahu koji dobro zna kako dišemo, a imaju i jako kvalitetnu ekipu koja bi mogla biti hit prvenstva.
3. Poljska - imaju Lewandowskog koji jednim potezom može riješiti utakmicu.
4. Senegal - Jako kvalitetna momčad koja u svakoj liniji ima svjetsku klasu ( Mendy, Koulibaly, Mane), momčad na krilima 2 velike pobjede protiv Egipta i osvajanja AKN
4. nositelji. Izbjeći bih volio:
Ekvador i Peru koji će se vjerojatno kvalificirati. Ni jedne ni druge nismo nikad pobijedili. Ne pašu nam ti Južnoamerikanci.
Eto, to je neko moje viđenje stvari i želje.
- biti u skupini B. Ako smo u skupini B križamo se sa skupinom gdje je Katar. Tamo će doći netko iz 2. jakosne skupine (momčad našeg ranga), a nitko od najjačih neće biti tamo. Ako prođemo skupinu put do 1/4 bi bio lakši
- 1 nositelj. Naravno svi priželjkuju Katar i možda neke lakše repke u toj skupini (ipak su domaćini i vjerujem da neće dobiti baš skupinu smrti)
Reprezentacije koje bih volio izbjeći su: Brazil, Engleska, Francuska i Portugal. Od ovih preostalih bih redom:
1. Argentina - istina je da su dugo bez poraza ali igrali su samo sa južnoameričkim momčadima + Meksiko i Njemačka
1. Srbija - iako imaju kvalitetne igrače mislim da smo mi iskusniji. Ali u toj utakmici se nebi gledala kvaliteta jer je to ipak drugačija utakmica. Naši i njihovi ogavni i huškački mediji bi huškali i poticali na mržnju.
2. Maroko - imaju Vahu koji dobro zna kako dišemo, a imaju i jako kvalitetnu ekipu koja bi mogla biti hit prvenstva.
4. Senegal - Jako kvalitetna momčad koja u svakoj liniji ima svjetsku klasu ( Mendy, Koulibaly, Mane), momčad na krilima 2 velike pobjede protiv Egipta i osvajanja AKN
Ekvador i Peru koji će se vjerojatno kvalificirati. Ni jedne ni druge nismo nikad pobijedili. Ne pašu nam ti Južnoamerikanci.
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
S obzirom da smijemo igrat s samo jednom europskom reprezentacijom u grupi, definitivno bih volio izbjeći Argentinu i Brazil, jer ako igramo s njima možemo dobit u grupi još i Srbiju ili Poljsku što bi bila jako gadna grupaFACS je napisao/la: 01.04.2022., 14:02 Par mojih razmišljanja što se tiče ždrijeba.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Skoro identicna grupa G s proslog svjetskog, nevjerojatno koliko se to zapravo cesto desava u zdrijebovima (LP, svjetska, europska itd) 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Ako u D grupi Peru prođe kvalifikacije i ona će biti gotovo ista.Multi 21 je napisao/la: 01.04.2022., 22:46 Skoro identicna grupa G s proslog svjetskog, nevjerojatno koliko se to zapravo cesto desava u zdrijebovima (LP, svjetska, europska itd)![]()
A ždrijeb za Hrvatsku mi je srednja žalost, grupa prolazna, ali najgore moguće nakon, Njemačka ili Španjolska,
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ja se nadam da Ancelotti neće još dugo biti na klupi. Hvala mu na svemu, ali vrijeme je za novog trenera. Igra je nula bodova i sva sreća da su Atletico i Barca loše ušli u sezonu.