Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Avalon vražićak stari!
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Da, ja sam mu odmah lupio minus, a da nisam ni čitao ostatak komentara, niti komentare iznad. Sad vidim da je izbrisan.wapi je napisao/la: 15.05.2022., 09:05 Skrećem pažnju na početak ovog komentar.
https://f1.pulsmedia.hr/67245/palmer-le ... ent-165418
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Ako nikoga ne vrijeđa svako ima pravo misliti i pisati sta hoce.

-
r2d2
- Karting
- S nama već: 8 god
To nije nužno tako, ali to nije problem. Problem je da de pozivajući se na slobodu govora i Komunističke diktatore sam postavljaš kao isti. Odnosno slobodu koju traži za sebe, nije spreman tolerirati 'Huljićima'. Ako imaš problem s nekim stavom napišeš lijepo i argumentirano da se ne slažeš i to je to. Bez pozivanja na obitelj Kim i slobodu govora.Ako nikoga ne vrijeđa svako ima pravo misliti i pisati sta hoce.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
r2d2 je napisao/la: 23.05.2022., 14:27To nije nužno tako, ali to nije problem. Problem je da de pozivajući se na slobodu govora i Komunističke diktatore sam postavljaš kao isti. Odnosno slobodu koju traži za sebe, nije spreman tolerirati 'Huljićima'. Ako imaš problem s nekim stavom napišeš lijepo i argumentirano da se ne slažeš i to je to. Bez pozivanja na obitelj Kim i slobodu govora.Ako nikoga ne vrijeđa svako ima pravo misliti i pisati sta hoce.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Na zid svoje kuće sigurno ima pravo pisati bilo što, tu kod mene ne.Cale od Lewisa je napisao/la:Ako nikoga ne vrijeđa svako ima pravo misliti i pisati sta hoce.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
https://f1.pulsmedia.hr/67361/viva-barc ... ent-165816
Lik me već drugi put, koliko sam upratio, proziva da mu dajem minuse na svaki komentar. Nemam pojma ni ko je, ni koliko sam mu pluseva ili minusa dao. Nebitno. Ali ako se drugi članovi ne smiju komentirati, mislim da bi i ovo trebalo spadati pod to pravilo.
Lik me već drugi put, koliko sam upratio, proziva da mu dajem minuse na svaki komentar. Nemam pojma ni ko je, ni koliko sam mu pluseva ili minusa dao. Nebitno. Ali ako se drugi članovi ne smiju komentirati, mislim da bi i ovo trebalo spadati pod to pravilo.
- Pastor
- Formula 1
Ma dobro da on komentariše zašto mu je dat minus ili plus, ali da ide tamo negdje vaditi ko mu je dao minus i da onda proziva... Ja samo vidim broj. Na kraju krajeva, data nam je ta mogućnost. Boli nekoga briga kome ću ja lupat plus i minus. A i nemoguće je da sam bilo kome na svaki komentar dao minus, jer na primjer na zimskoj pauzi nisam mjesecima ni čitao komentare. A koliko znam nekim normalnim putevima ne možeš ni vidjeti sve svoje komentare.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Gle ja koji se ne slazem ni sa jednom rijeci tog komentara opet ga zelim procitat jer ako se pocne cistiti svaka razlicita misljenja i pustati komentare di se svi sa svakim slazu je put u jednoumlje.A jednoumlje nikad nije doprinjelo nikakvom razvoju kako politickom,znanstvenom ili u krajnju ruku sportskom.Al ti si taj koji odlucuje sa neogranicevom moci barem dok ne das dionice pulsmedie na burzu a ti odes piti sambuku na tahite i ubirati pare od dividende.avetma je napisao/la: 23.05.2022., 19:47Na zid svoje kuće sigurno ima pravo pisati bilo što, tu kod mene ne.Cale od Lewisa je napisao/la:Ako nikoga ne vrijeđa svako ima pravo misliti i pisati sta hoce.

-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Možda mu ostaviš na svaki komentar koji procitas pa te zato proziva?Pastor je napisao/la: 23.05.2022., 21:11 Ma dobro da on komentariše zašto mu je dat minus ili plus, ali da ide tamo negdje vaditi ko mu je dao minus i da onda proziva... Ja samo vidim broj. Na kraju krajeva, data nam je ta mogućnost. Boli nekoga briga kome ću ja lupat plus i minus. A i nemoguće je da sam bilo kome na svaki komentar dao minus, jer na primjer na zimskoj pauzi nisam mjesecima ni čitao komentare. A koliko znam nekim normalnim putevima ne možeš ni vidjeti sve svoje komentare.
Ma da cisto sumnjam da to radis, tko bi normalan to radio...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ostavi mu svoj broj mobitela pa ti ih može direktno poslati.Cale od Lewisa je napisao/la: 23.05.2022., 21:19 Gle ja koji se ne slazem ni sa jednom rijeci tog komentara opet ga zelim pročitat...
Ništa od ovog nije zapravo nikakav problem, tako da, non-issue.
-
Scuderia
- Karting
Zato ja znam koliko si mu minusa dao, jer sam baš danas potaknut njegovim komentarom i ja skinuo aplikaciju da provjerim njegove tvrdnje i slučajno vidio da i meni daješ minus na praktički svaki komentar, nebitno što komentiram. Nadam se da ću još komentirati na ovom portalu, pa ćeš i u budućnosti biti u mogućnosti da mi daš minus.Pastor je napisao/la: 23.05.2022., 21:00 https://f1.pulsmedia.hr/67361/viva-barc ... ent-165816
- Pastor
- Formula 1
Slobodno vi gledajte ako vas to muči. Ima ljudi sa kojima se ne slažem, isto kao što vjerovatno i meni neki koji se ne slažu sa mnom lupaju minuse... Meni je to svejedno. Ne radim ništa protiv pravila foruma. Ali za prozivanje neka Vetma odluči. Ima pravilo koje je Sarma spomenuo. Ja sam samo prijavio...
-
Scuderia
- Karting
Da mene to muči ne bih tek danas nakon nekoliko godina na portalu skinio aplikaciju, a ne bih ni danas da nije kolega Renault F1 team rekao da mu na svaki komentar lupaš minuse, pa sam išao vidit jel to istina. Pretpostavljam, iako se ne sjećam, da smo nekada u prošlosti bili u nekoj raspravi pa sam ti možda "stao na žulj" pa mi se sada "osvećuješ". Vjerojatno je i sa kolegom Renaultom slično.Pastor je napisao/la: 24.05.2022., 18:45 Slobodno vi gledajte ako vas to muči. Ima ljudi sa kojima se ne slažem, isto kao što vjerovatno i meni neki koji se ne slažu sa mnom lupaju minuse... Meni je to svejedno. Ne radim ništa protiv pravila foruma. Ali za prozivanje neka Vetma odluči. Ima pravilo koje je Sarma spomenuo. Ja sam samo prijavio...
"Ima ljudi sa kojima se ne slažem..." Kolega, davao si mi minuse doslovno na komentare tipa: "Danas je lijep dan." To je ako mene pitaš ponašanje desetogodišnjaka, ali ako te takve stvari uveseljavaju samo nastavi, kao što kažeš, nisi prekršio pravila foruma.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma minus i plus su najmanje bitne stvari ovdje.
Naravno da ima ljudi koji , cim vide da je komentar ostavio netko tko im se ne dopada , opale minus da ni ne gledaju sta pise u komentaru. Naravno da je to djetinjasto.
Ali ponavljam , nebitne su to stvari pa neka lupa tko sta hoce.
Naravno da ima ljudi koji , cim vide da je komentar ostavio netko tko im se ne dopada , opale minus da ni ne gledaju sta pise u komentaru. Naravno da je to djetinjasto.
Ali ponavljam , nebitne su to stvari pa neka lupa tko sta hoce.

- Pastor
- Formula 1
Možete misliti šta hoćete. Ja nemam pojma jesam li ili nisam nekome dao to što kaže. Mogu sa sigurnošću jedino reći da sam mu dao minus na ta prozivanja. A za ostalo, nemam pojma ni šta je pisao ni ti, ni on ni neko treći, niti šta sam vam ja dao, plus ili minus. Niti mi je bitno. Nemam potrebu da se branim. Ali ako je išta djetinjasto je to prozivanje. I nadam se da će se poštovati pravila foruma.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
https://f1.pulsmedia.hr/67905/hulu-prip ... icciardom/
U temi skoro pa i nema komentara o istoj.
U temi skoro pa i nema komentara o istoj.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ