MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari Maniac je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:
alonso5 je napisao/la:Cestitke Rossiu na pobijedi.
Utrka slaba sto je ne tipicno za MotoGP.
Mislio sam da Lorenzo moze uhvatit Rossia ali je to Doktor dobro kontrolirao.
Al mi ovaj komentator sa SK pokida zivce stalno nesto kvoca o Jorgeu te da je on hladan te da je bahat osvojio je 2 mjesto sta bi trebo skakat od srece a prioritet mu je svakako 1 mjesto.
Vise su Spanjolci navijali za Valea nego za svoje vozace.
Ali je fulao? (ne sada za ovo 2. mjesto već inače)
Pa mislim ne znam kome je Lorenzo simpatičan? Pa Marquez je simpatičniji od njega...
Daj Ferrari ne trabunjaj, Lorenzo je jedan od najemotivnijih vozača na gridu... pa plakao je kada je herojski prošle godine osvojio titulu i na koljenima zahvaljivao Bogu na providnosti i razumijevanju za prave trkače u duši koji svojim emocijama putem motora daju pravu veličinu ovom sportu... a ne Rossi i oni debili u žutom...kaj oni znaju kak izgleda motor, nek odu na vespe i kotrljaju se tam po Italiji...
Umjesto Bogu, trebao je zahvaliti Dorni, Hondi i Marquezu. Španjolska kuhinja. Pa zar nikom nije čudno kako to jedna država čija je ekonomija na koljenima financira toliko timaova u moto gp-u ? Potpuno forsisranje španjolskih vozača.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Lorenzo je samo sebi trebao zahvaliti i nikom vise jer vozio je odlicno imao je najvise pobijeda u sezoni a to sto je se desavalo izmedju Marqueza i Rossia jednostavno nije njegov problem.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
OK prije nego što ovo ode predaleko i ja dobim po piksi, samo želim reći svima da je onaj moj post bio sarkazam, a mislim da je to i dosta očito, pogotovo s obzirom na moje prethodne komentare - što je Ferrari skužio, ali očito su me ozbiljno shvatili ostali. Dakle Dani i Josip: forza #46... nije sarkazam
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:Lorenzo je samo sebi trebao zahvaliti i nikom vise jer vozio je odlicno imao je najvise pobijeda u sezoni a to sto je se desavalo izmedju Marqueza i Rossia jednostavno nije njegov problem.
Nemoj se uvrijediti, ali to misliš ti i još 5-10% navijača MotoGP-a, svima ostalima - što navijačima Rossija, a što onima na 3. strani je sve jasno, što se još jasno može čuti i nakon utrka ove sezone. :)
Koliko god je pobjeda JL imao pitanje je kako bi završilo prvenstvo da Rossija nisu na zadnjoj utrci bacili na kraj.
Sisu (fin.)

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
A tko je kriv što su ga bacili na kraj? Umm da on sam.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
E pa tu se razlikujemo u mišljenju - vi kažete Rossi, ja kažem Maquez, Lorenzo, Dorna, ali to je već izraubana tema i možemo ovako unedogled.
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
Ferrari Maniac je napisao/la:OK prije nego što ovo ode predaleko i ja dobim po piksi, samo želim reći svima da je onaj moj post bio sarkazam, a mislim da je to i dosta očito, pogotovo s obzirom na moje prethodne komentare - što je Ferrari skužio, ali očito su me ozbiljno shvatili ostali. Dakle Dani i Josip: forza #46... nije sarkazam
ja sam skonto, ali isto bolje da neki nisu. barem se povela zanimljiva rasprava. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la:OK prije nego što ovo ode predaleko i ja dobim po piksi, samo želim reći svima da je onaj moj post bio sarkazam, a mislim da je to i dosta očito, pogotovo s obzirom na moje prethodne komentare - što je Ferrari skužio, ali očito su me ozbiljno shvatili ostali. Dakle Dani i Josip: forza #46... nije sarkazam
A ježi ga. Djeluješ mi iskreno pa mi nije bilo baš jasno. :thumbs:
slika

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
alonso5 je napisao/la:Lorenzo je samo sebi trebao zahvaliti i nikom vise jer vozio je odlicno imao je najvise pobijeda u sezoni a to sto je se desavalo izmedju Marqueza i Rossia jednostavno nije njegov problem.
Nemoj se uvrijediti, ali to misliš ti i još 5-10% navijača MotoGP-a, svima ostalima - što navijačima Rossija, a što onima na 3. strani je sve jasno, što se još jasno može čuti i nakon utrka ove sezone. :)
Koliko god je pobjeda JL imao pitanje je kako bi završilo prvenstvo da Rossija nisu na zadnjoj utrci bacili na kraj.

Inače se nekako slažem Ferrari ali ima tu još jedna stvar. Ona utrka gdje je kiša padala i gdje je Rossi čekao još 2 kruga da ode ga je koštala naslova svj. prvaka. Debilno je bilo ne otići u box po bike gdje je izgubio vodeću poziciju. Da je samo to iskoristio, smijao bi se i na kaznu... Bez obzira na sve Rossi ima ono nešto i uz to je heben vozač. Ovaj komentator na SK je Rossi fan, ali tko ga ne bi volio? Pa čovjek je jednom rukom zaslužan za populizaciju tog sporta i lik je zbilja poseban. A što se tiče Lorenza vjerovatno samo oni najbliži znaju kakav je.

Ps. Pogledajte jučer slavlje onog što je pobjedio na Tour Croatia.... To je veselje :)

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
@reso
Vezano za utrku po kiši. Tu si malo u pravu, ali više u krivu. On nije pobijedio i dobio 25 bodova, ali je napravio veću prednost tom utrkom , nego da su on i Lorenzo završili prvi i drugo. Evo zašto: on je svojom vožnjom natjerao Lorenza da ostane jednako dugo kao i on te samim time isforsirao grešku Lorenza. Time je zaradio više od 5 bodova razlike, koliko bi iznosilo da su završili prvi i drugi.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
A dobro znam sta je sve bilo ali opet ponavljam to nikako nije Lorenzov problem to sto je izmedju Valea i Marca i neka ostane medju njima a svakako bi da je Vale vozio "normalno" zadnju utrku Lorenzu bi bilo puno teze osvojiti naslov.Sto se tice jucerasnje utrke mislio sam da ce se Lorenzo lagano rijesit Valea ali Doktor je pokazao da u njemu ima jos krvi.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne jedan, ne dva, nego tri wingleta!
http://www.motogp.com/en/news/2016/04/2 ... ngs/199813
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iannone prelazi u Suzuki? https://twitter.com/GP_Xtra/status/724885791554465792

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
iannone u suzuki, casey u ducati. ajmo! :party: :P

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ufff Casey i Lorenzo u istoj momčadi i to Ducatiju, to bih volio vidjeti. Iskreno mislim da bi ga Aussie tamo pomeo.
Sisu (fin.)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Mislim da su samo puste zelje da vidimo opet Casey-a na Ducati-ju. Kako stvari stoje Dovi je idealan partner Lorenzu, nekako je korektan vozac za tim. Naravno nama navijacima to nije drago, no iskreno Maniac je meni vise za Ducati-ja, a ujedno extremniji je vozac, takodje i mladji. Dovi mi je cisti primjer "skolskog" vozaca. Sad ce se ocigledno Lorenzo malo tu pitat, jer je pobjegao od Rossi-ja, a dosao u tim njegovog najboljeg jarana Iannonen-a, pa mu nece bas biti komotno. Po meni par za iducu sezonu su Lorenzo i Dovi 100% :gandalf:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:ne jedan, ne dva, nego tri wingleta!
http://www.motogp.com/en/news/2016/04/2 ... ngs/199813
Izgleda kao neboder.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
uh sve bi dao da se Casey vrati...
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bojim se da od Caseyevog povratka neće biti ništa, pogotovo ne sad kad je Jorge došao u Ducati. Ali teško da bi se vratio i da Jorge nije došao. Da se on zbilja želi vratiti, već bi on to odavno napravio, ali ustvari samo serucka po medijima i "golica" maštu fanova oko mogućeg povratka. Već je imao šansu prošle godine mijenjati Pedrosu na Hondi, a ove je godine mogao mijenjati Petruccija na Pramacu, a uostalom je bez problema mogao ugovoriti nekoliko wildcard nastupa, barem na Phillip Islandu, da on to zbilja želi.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@croatic
prošle godine mu honda nije dopustila da mijenja pedrosu. još jedan :bang: :bang: :bang: potez mojih. ili je to bilo prije dvije sezone? nedamise guglat.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡