Solidan.
Šta reći, standardni Guy Ritchie

Idemo na Detektiva Craiga, akciješinu ostavljamo za večer....
Slažem se.
Ja nisam ni sekundeFrantic je napisao/la: 13.04.2020., 17:34 Mislim da sam jedna rijetkih osoba (a da je ljubitelj filmova i serija) da nisam pogledao niti minute GOTa.![]()
![]()
Prve 4 sezone su vrh, zadnje 4 ne baš, ali sve u svemu u top 5 najboljih serija. Meni jedino Breaking Bad bolji, ali isključivo zato što su sve sezone odlične.Frantic je napisao/la:Ako se situacija sa virusom ne smiri, možda stignem napokon pogledati i kompletan GOT.
Mislim da sam jedna rijetkih osoba (a da je ljubitelj filmova i serija) da nisam pogledao niti minute GOTa.![]()
Edit: ne citaj, spoileriAlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:20 Seriju gledam zbog igre mozgova , a puno manje zbog "ljubavnih jadi" kojih , na kraju krajeva , skoro u svemu sta se snimi bude.
Nije to toliko loše, može se pogledati al nije ko prva i druga sezona. Jedino mi je drugi dio četvrte sezone na razini prve i druge sezone.AlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:35 Sve je moguce haha. Nakon 3. i 4. sezone cu vjerojatno slicno razmisljati.
A prvu i drugu ako bi zapakirali kao cijelinu i zavrsenu seriju onda je to serija koju se stvarno isplati pogledati , mislim da bi se s tim vecina slozila.
A poslije kad pogledam ostale sezone cu plakati , ima vremena
Nema veze za spoiler , nista strasno mi nisi otkrio , prezivit cu![]()
Potpis na cijeli post. Sve se slažem.AlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:20 A svatko ima svoj ukus , nekome se nesto svida nekome ne. Ja osobno nikad nebih dovodio u pitanje drugu sezonu , barem veliku vecinu sezone.
Seriju gledam zbog igre mozgova , a puno manje zbog "ljubavnih jadi" kojih , na kraju krajeva , skoro u svemu sta se snimi bude.
Kako god , druga se mora pogledati iz cistog razloga da gledatelj zna kako se zavrsi taj prvi dio. Ionako druga sezona ima upola manje epizoda , iako su epizode nesto duze. A daleko od toga da je losa.
Ponavljam , ako se malo zazmiri na te ljubavne scene , scenarij za prve 2 sezone je vise nego solidan. Nekoliko glumaca je stvarno fantastican posao odradio. A i u 90% osvrta ( sto nasih sto stranih) je ocjena vrlo visoka. Nije to slucajno.
Na kraju ce me lupit hladan tus kad pogledam trecu sezonu ali nema veze.