Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
The Gentlemen je odgledan.
Solidan.
Šta reći, standardni Guy Ritchie :thumbs:

Idemo na Detektiva Craiga, akciješinu ostavljamo za večer....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Kives Out meni jako dobar
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 26.03.2020., 18:30 Kives Out meni jako dobar
Slažem se.
Ja sam obožavao Poirota i tetu Aghatu.
A ovo je na tom tragu.
Kao što rekoše kod Craigove uloge malo smiješan naglasak, ali meni je baš super.
Završen i taj dio posla.

Još da odgledamo "strip-junačku-akciju" i dosta za danas.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Gladam "The Boys"
Odlična :klanjam:

Stigoh do 4. epizode i oplakah na "Spice Girls pep speech" (oplako i par puta prije toga, u prethodnim epizodama)

Očekujem završetak gledanja prve sezone najkasnije sutra i jedva čekam drugu sezonu. :kokice:

A potom se bacam na Star Trek: Picard :klopa:

Ako se situacija sa virusom ne smiri, možda stignem napokon pogledati i kompletan GOT.
Mislim da sam jedna rijetkih osoba (a da je ljubitelj filmova i serija) da nisam pogledao niti minute GOTa. :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 13.04.2020., 17:34 Mislim da sam jedna rijetkih osoba (a da je ljubitelj filmova i serija) da nisam pogledao niti minute GOTa. :chill: :mrgreen:
Ja nisam ni sekunde :D.
Kad smo kod toga , nije da volim gledat nesto kad globalno ljudi polude za necim , pa zato nisam niti GoT jos gledao.
Neznam dali su ljudi globalno poludjeli ili samo u Hrvatskoj za "La Casa de Papel" , ali sa ovim viskom vremena sam i ja poceo gledati.
I mogu reci da sam prve 2 sezone u 3 dana pogledao , i osobno mi je serija odlicna. Serija je konstantno zanimljiva , nema nekih dosadnih dijelova.
A s obzirom da volim takve i slicne teme ( pljacke , bijeg iz zatvora i slicno ) nije cudno da me zainteresiralo.

Pa eto , tko voli takvo nesto , topla preporuka da pogleda.
3 sezone su valjda vani , a mozda i 4. A nemam pojma dali je 4ta i zadnja , moguce da je.
slikaslika slika

Dodi napalm
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Navija za: Schumacher
"La Casa de Papel" - kolega mi je pričal čuda o toj seriji, sad i ti..
Idem ju skinut.

:pivo:
Never give up, never surrender.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nemoj mene krivit ako nebude valjala :rofl:
U svakom slucaju garantiram zanimljivost , i ako ti se svidi prva druga epizoda uvijek ces htjet jos 1 , pa jos 1 i tako sam ja "ubio" 2 sezone u sekundi :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Eee još samo sam ovdje trebao pročitati o toj famoznoj kući papel... Vani kiša ko iz kabla, izgleda da nemam izbora nego da i ja pogledam

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Prve dvije sezone sam proguto na Badnjak i Božić 2018. Treća sezona je lošija , četvrta srednje, prvi dio loš drugi jako dobar. Ko želi da mu se mišljenje o seriji ne promjeni na lošije, može bez problema odgledati samo prve dvije sezone. Jer nakon 3. sezone ide nova pljačka koja nije direktno vezana uz prvu. Ugl meni je isto najbolja serija koju sam gledao.

Preporuka je Get Shorty. Izvrsna serija, a nepoznata.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

AlkY
Formula 1
Formula 1
@LH44 , ma i meni je na zivce islo , sta god otvorim nesto je o toj seriji. Al reko aj da joj dam sansu. :D

@Majki , cuo sam da su prve 2 sezone najbolje da. Zato sam tu i pisao nakon odgledano prve 2. Trecu nisam jos poceo , ali sam se pripremio da je losije sta cu :D
Ma meni nije najbolja koju sam gledao , ali jako dobra.
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Nekome ko je gledao Breaking Bad, Game of Thrones(barem prve 4 sezone računam), House of Cards(sem zadnje sezone koja je bez glavnog lika), Chernobyl, da ne nabrajam dalje, treba da bude vraški dobra serija da bi rekao da je najbolja.

slika

slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
La casa de papel mi se čini kao odličan primjer kako Netflix kupi seriju i onda od dobre priče napravi toliko smiješnu sapunicu da je 80% vremena cringe za gledati. Ovo je zapravo trebao biti jedan solidan film od 2 i pol sata, a oni su to razvukli najprije na cijele dvije sezone, a onda da ne spominjem srpdnju od treće i četvrte, to čovjeka naljuti koliko su se srozali.

// spoileri

Meni se želudac okrenuo kad je inspektorica odjednom promijenila strane i bez problema od legalnog života, bolesne majke i male kćeri radije izabrala lika kojeg je tek upoznala. Drugi heist neću ni spominjati, to je toliko blesavo da izgleda da su se i oni sami počeli rugati sa sobom dok su pisali taj scenarij. Velika šteta jer ima dobro složenih likova, ali se u sve uplelo previše sapuničarenja, nerealnih zapleta samo da bi se serija nastavila. A neki plotovi baš vrijeđaju zdrav razum. Kao karikatura samih sebe su ostali zabavni do kraja, ali kao dobra serija završava točno tamo kad Raquel pita konobara za punjač (drugi put) pa taman naiđe profesor da ga ponudi (opet). :rofl: U tom žanru je puno interesantnija serija "Rei do gado". To je sapunica koja ne bježi od te reputacije. La casa de papel prodaje neku veliku filozofiju i mudrost, a s kraja prve sezone je već bilo vidljivo da su došli do kraja ideja i sad miješaju stari recept i dobivaju bljutave zaplete.

Zaključak, ako ćete gledati - prestanite nakon prve sezone, ili eventualno nakon druge.

E da, palac gore za odabir muzike, to diže cijelu seriju.

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:Ako se situacija sa virusom ne smiri, možda stignem napokon pogledati i kompletan GOT.
Mislim da sam jedna rijetkih osoba (a da je ljubitelj filmova i serija) da nisam pogledao niti minute GOTa. :chill: :mrgreen:
Prve 4 sezone su vrh, zadnje 4 ne baš, ali sve u svemu u top 5 najboljih serija. Meni jedino Breaking Bad bolji, ali isključivo zato što su sve sezone odlične.

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Slazem se sa vecinom. La casa je em razvucena kao sto ante rece em nakon 2. sezone nije to to.. meni ie slicna prision breaku. Pametan lik koji ima uz sebe jos 10ak ljudi koji su svakakvi s tim da mi je prision break puno napetij i bolji.

La casa je onako, ne bih htio nikoga uvrijediti ali ljudi koji ju jako hvale su vjerojatno (vecinom) ekipa koja nije bas pogledala puno serija..

Br ba, got, lost, the americans, sopranos, homeland, house of cards, peaky blinders, chernobyl, spy.. i masu drugih, su puno bolje od la casa de papel... Po meni je serija neka ocjena 7... ove gore navedene, svaka preko 8..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
A svatko ima svoj ukus , nekome se nesto svida nekome ne. Ja osobno nikad nebih dovodio u pitanje drugu sezonu , barem veliku vecinu sezone.
Seriju gledam zbog igre mozgova , a puno manje zbog "ljubavnih jadi" kojih , na kraju krajeva , skoro u svemu sta se snimi bude.

Kako god , druga se mora pogledati iz cistog razloga da gledatelj zna kako se zavrsi taj prvi dio. Ionako druga sezona ima upola manje epizoda , iako su epizode nesto duze. A daleko od toga da je losa.
Ponavljam , ako se malo zazmiri na te ljubavne scene , scenarij za prve 2 sezone je vise nego solidan. Nekoliko glumaca je stvarno fantastican posao odradio. A i u 90% osvrta ( sto nasih sto stranih) je ocjena vrlo visoka. Nije to slucajno.
Na kraju ce me lupit hladan tus kad pogledam trecu sezonu ali nema veze :D.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:20 Seriju gledam zbog igre mozgova , a puno manje zbog "ljubavnih jadi" kojih , na kraju krajeva , skoro u svemu sta se snimi bude.
Edit: ne citaj, spoileri :facepalm: tek sad vidim da još nisi odgledao do kraja.

I ja, zato mi je ekstremno blesavo kad trudna inspektorica ne može napraviti ništa dok je na poziciji moći i ima sva raspoloživa sredstva. Ali onda kad dobije otkaz i kad ju traži sva policija u gradu - ona stavi kapuljaču na glavu (to ju zamaskira iako ima trudnicki trbuh kao tri košarkaške lopte) i onda u pet minuta shvati gdje je profesor, to što nije mogla uz svu pomoć shvatiti ranije :rofl:

Ili kad je pretraga obustavljena točno tik prije nego Angel dođe do one kutije kod bika gdje se profesor skrivao. Ekstremno sumnjivo područje, jedna jedina kutija i onda 80 policajaca samo odustane tri koraka udaljeni od nje. Mislim, takve zaplete kao da je pisao osnovnoškolac... Nikako se ne uklapa u početni ton serije koji je bio zanimljiv. Vrhunski plan, dugo razmatrane sve opcije i mogućnosti, mudre osobe na jednoj i na drugoj strani. Ovo kasnije nema veze ni sa čime.

U petoj sezoni očekujem da će profesor zavest i ovu drugu inspektoricu, onda će ih policija oboje uhvatit. Ovi iznutra će uspjet pobjec (vjerojatno će se lansirati u zemljinu orbitu uz pomoć alata kupljenih na "deep webu"). Od tamo će sad oni spašavati profesora (kao, po principu "students become the teacher). :bonk:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Sve je moguce haha. Nakon 3. i 4. sezone cu vjerojatno slicno razmisljati.
A prvu i drugu ako bi zapakirali kao cijelinu i zavrsenu seriju onda je to serija koju se stvarno isplati pogledati , mislim da bi se s tim vecina slozila.
A poslije kad pogledam ostale sezone cu plakati , ima vremena :D

Nema veze za spoiler , nista strasno mi nisi otkrio , prezivit cu :rofl:
slikaslika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Pogledao sam i Braking bad i Chernobyl. Chernobyl nije usporediva sa Kućom papira i Braking badom. Braking bad me totalno razočarao. La casa mi je 3 put bolja od Braking bada. GOT neću ni gledati jer mi malo baca na fantaziju, a ne volim to. Jedino kaj nisam gledo od nabrojanih je House od cards i peaky blinders, al to je nekaj s mafijom pa me nekak odbija.
AlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:35 Sve je moguce haha. Nakon 3. i 4. sezone cu vjerojatno slicno razmisljati.
A prvu i drugu ako bi zapakirali kao cijelinu i zavrsenu seriju onda je to serija koju se stvarno isplati pogledati , mislim da bi se s tim vecina slozila.
A poslije kad pogledam ostale sezone cu plakati , ima vremena :D

Nema veze za spoiler , nista strasno mi nisi otkrio , prezivit cu :rofl:
Nije to toliko loše, može se pogledati al nije ko prva i druga sezona. Jedino mi je drugi dio četvrte sezone na razini prve i druge sezone.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 14.04.2020., 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš

Majki2111
Formula 2
Formula 2
AlkY je napisao/la: 14.04.2020., 13:20 A svatko ima svoj ukus , nekome se nesto svida nekome ne. Ja osobno nikad nebih dovodio u pitanje drugu sezonu , barem veliku vecinu sezone.
Seriju gledam zbog igre mozgova , a puno manje zbog "ljubavnih jadi" kojih , na kraju krajeva , skoro u svemu sta se snimi bude.

Kako god , druga se mora pogledati iz cistog razloga da gledatelj zna kako se zavrsi taj prvi dio. Ionako druga sezona ima upola manje epizoda , iako su epizode nesto duze. A daleko od toga da je losa.
Ponavljam , ako se malo zazmiri na te ljubavne scene , scenarij za prve 2 sezone je vise nego solidan. Nekoliko glumaca je stvarno fantastican posao odradio. A i u 90% osvrta ( sto nasih sto stranih) je ocjena vrlo visoka. Nije to slucajno.
Na kraju ce me lupit hladan tus kad pogledam trecu sezonu ali nema veze :D.
Potpis na cijeli post. Sve se slažem.
Lomi te, al se nedaš

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hehe, vidi se da nema trka. :mrgreen:
Kako se fino napravi diskusija od Karl Urbanovog aka Billy Butcherovog "Spice girls" motivacijskog govora. :ajdeajde:

BTW, nahvalili su mi i Peaky Blinderse
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡