Pravila su vrlo jasna - ako odlučim da te treba banirati dobit ces ban. To ti je autokracija.Majki2111 je napisao/la:Po meni ovaj forum treba imati određenija pravila šta se dopušta šta ne.
Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Otkrivamo pravi identitet našeg vođe Vetme u HiRes..
[ link do slike ]
[ link do slike ]
..živio Ante!!

[ link do slike ]
[ link do slike ]
..živio Ante!!

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
Sry ak je krivi podforum, nisam nigdje našao gdje bi ovo pitao. Dosta često mi se događa da ne vidim ocjene komentara na portalu bez obzira koji browser koristio. Čišćenje cookiesa i cache-a sa restartom browsera tu i tamo pomogne, u velikoj većini slučajeva ne. Jel ima kakvo riješenje za to ili sam osuđen na dobru volju elektroničkih bogova? 

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Cijeli sistem ocjenjivanja drži se na gost serveru, obzirom da nam je preskupo uvaliti na ovaj naš. Tako da mi je zbog toga vrlo ograničeno prčkanje po tome, inače bi bilo brže rješeno, i prije se problem pojavljivao... 
Ne moraš nužno restartati browser, probaj samo žestoki refresh sa CTRL + F5, to bi moglo pomoći tu i tamo.

Ne moraš nužno restartati browser, probaj samo žestoki refresh sa CTRL + F5, to bi moglo pomoći tu i tamo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo nešto još bolje, stigao novi headerFrantic je napisao/la:Ne znam da li bi sa ovim u sprbox, ali možda da zamijenite Stoffela i Pascala sa Daniilom, ali u bolidu Red Bulla.![]()

I forum je doživio mali refresh, vjerojatno nitko neće ni primijetiti razliku, ali dobro, javite ako bude kakvih problema.

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Postao je proziran.. sad se vidi podloga sajta (predpostavljam polu-prozirni png).. koja je bila faktički uivjek prekrivena neprozitnim elementima. Je je to barem što olakšalo forum.. mislim ima li pozitivnog učinka osim estetskog?
Kakve su promjene.. utanko?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Oko sokolovohattrick je napisao/la:Postao je proziran.. sad se vidi podloga sajta.. koja je bila faktički uivjek prekrivena elementima. Je je to barem što olakšalo forum.. mislim ima li pozitivnog učinka?

Nije ništa značajno olakšalo, ali je sad 10% više seksi.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
OK, može i ovo.avetma je napisao/la:Evo nešto još bolje, stigao novi headerFrantic je napisao/la:Ne znam da li bi sa ovim u sprbox, ali možda da zamijenite Stoffela i Pascala sa Daniilom, ali u bolidu Red Bulla.![]()
I forum je doživio mali refresh, vjerojatno nitko neće ni primijetiti razliku, ali dobro, javite ako bude kakvih problema.

Pošteno, obojica su na slici
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ekipa jel ovo samo kod mene ili je to dio neke "cudne" estetike!?
Aktualne teme
Ovo je kad sam logiran:
[ link do slike ]
a ovo u off
[ link do slike ]
A evo i ostale teme su iste!
Off teme
[ link do slike ]
Sta je rec?
Aktualne teme
Ovo je kad sam logiran:
[ link do slike ]
a ovo u off
[ link do slike ]
A evo i ostale teme su iste!
Off teme
[ link do slike ]
Sta je rec?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bug
sredim odmah, hvala!
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Mislim da je o ovome već bilo govora ali.... Kada se daje komentar (npr. tokom utrke) mora se dati 550 potvrda da bude vidljivo u temi, ono, više potvrda za jedan kom. nego za kredit u banci. I još neke pute ne pusti kom uopće (vjerovatno kada je navala s kom). Šta se ne može to srediti da je jedno potvrdno DA. I tako možemo ispravljati naknadno kada je kom. vidljiv. Unaprijed zahvaljujem na odg.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Na forumu ili u komentarima članka? Ako je na forumu - to je zato jer je od trenutka pisanja odgovora do trenutka slanja zapravo ušla neka nova poruka u temu i onda forum automatski pita želiš li svejedno poslati. Provjerit ću može li se ukinuti, slažem se da je u većini slučajeva ta provjera suvišna.
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ne želi mi pustiti kom. na forumu, i opet moram odobriti kom s 666666 klikanja na DA, daj sredite to više da se mogu i dalje zabavljati s Dani-em.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Potražio sam sad rješenje za to, čini se da forum uopće nema opciju isključivanja te zaštite.