Max Verstappen
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Danas je bitno imati čist start s preuzimanjem minimalnog rizika, a nakon toga mislim da je 5. mjesto realna opcija. Još ako se netko od prve četvorice sudari u prvom krugu, što nije nemoguće jer je pobjeda na Monzi od posebnog značaja za obje ekipe, i eto ti postolja sa začelja 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
riječi ti se pozlatile dave!
ja imam onako isto dosta pozitivna očekivanja. da ne bude nikakvih problema na startu, spec 4 da radi, start na tvrđim gumama i udri!
ja imam onako isto dosta pozitivna očekivanja. da ne bude nikakvih problema na startu, spec 4 da radi, start na tvrđim gumama i udri!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Ko žene, jedna drugu tračaju, a kad imaju zajedničkog neprijatelja onda su najbolje prijateljice... Nije mu se Max sviđao dok je njega provocirao sa nedavnim izjavama...Dani je napisao/la: 08.09.2019., 12:11 Hamilton:
"I thought it [Verstappen's remark] was really funny. I think Max is generally a really funny guy so I was cracking up when I saw it.
"It's interesting because obviously we know what it's like, all the drivers have been here and know what it's like being criticised from the public, and when in the sport [they] moan about being criticised by people from the outside.
"And then when drivers retire they become those critics, so it's an interesting dynamic.
"Unfortunately drivers become irrelevant when they retire and ultimate have to hang on to utilise other people's light to keep them in the light.
"But that's the way of sport, I guess."
- DaveGilmour
- Formula 2
Što se to dogodilo na startu
Išao je pametno u prvu šikanu, ali valjda nije očekivao da će se ovi ispred njega praktički parkirati u šikani. Šteta.
Nakon toga dobra utrka. 8. mjesto je solidan rezultat nakon svega što se izdogađalo, ali definitivno nije utrka za pamćenje. Valjda će bit bolje kad se maknemo s "power" staza.
#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Išao je pametno u prvu šikanu, ali valjda nije očekivao da će se ovi ispred njega praktički parkirati u šikani. Šteta.
Nakon toga dobra utrka. 8. mjesto je solidan rezultat nakon svega što se izdogađalo, ali definitivno nije utrka za pamćenje. Valjda će bit bolje kad se maknemo s "power" staza.
#GOMAX #TOTHEMAX
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dosta čudan incident definitivno, vidjelo se da Max ne želi ni najmanji incident, uopće nije pokušavao proći bilo koga u prvom zavoju, ali čini se da ga je zeznulo to što su ovi ispred praktički stali. Šteta, druga loša utrka u nizu, ali kao što kažeš, sad kad se maknemo s power staza bi trebalo biti bolje, već za dva tjedna u Singapuru očekujem standardnu verziju Maxa iz 2019.
Btw, gdje su heštegovi @Dave?

Btw, gdje su heštegovi @Dave?

- DaveGilmour
- Formula 2
Ajme kakav lapsus. Potpuno smetnuo to s uma

Ante, zamolio bih te da editaš moj gornji post ako je moguće i ubaciš heštegove. Moj osvrt na utrku nije potpun bez njih

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Slučaj je under investigation...DaveGilmour je napisao/la: 08.09.2019., 17:36 Ajme kakav lapsus. Potpuno smetnuo to s uma![]()
Ante, zamolio bih te da editaš moj gornji post ako je moguće i ubaciš heštegove. Moj osvrt na utrku nije potpun bez njih![]()
- DaveGilmour
- Formula 2
Nadam se da će sudci nastaviti u današnjem tonu i biti blagonakloni

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sram te biloDaveGilmour je napisao/la: 08.09.2019., 17:36Ajme kakav lapsus. Potpuno smetnuo to s uma![]()
Ante, zamolio bih te da editaš moj gornji post ako je moguće i ubaciš heštegove. Moj osvrt na utrku nije potpun bez njih![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
@Frantic
Obećajem da se neće ponoviti
Ante

Obećajem da se neće ponoviti

Ante

- DaveGilmour
- Formula 2

Naletio sam na to prije tjedan-dva na Redditu.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Max Verstappen says he would be happy to be Charles Leclerc’s teammate in Formula 1 as the pair further establish themselves as drivers with very long futures in the top flight.
It is a scintillating prospect, as the young duo – both 21 – are regarded as the cream of the sport’s exciting new generation of drivers.
“There are so many drivers who in just a few years have written Formula 1 history,” former F1 driver Giancarlo Fisichella told La Gazzetta dello Sport.
“But the new generation is fast approaching. If I was a team manager, I would definitely bet on Leclerc and Verstappen,” he said.
It is reported in Italy that Ferrari is about to boost Leclerc’s contracted EUR 3 million salary for 2020 by a factor of three, up to EUR 9m.
As for Verstappen, he is happy at Red Bull-Honda but not yet committed beyond 2020.
“The most important thing is that we get a car with which we can become world champion,” Verstappen’s father Jos told Ziggo Sport on Monday. “But there’s nothing going on right now. We are concentrating on 2020 and then we will look.”
For his part, Max said he would have no problem teaming up with Leclerc, “Charles and I could get along at the same team.”
“We both want to win, but we respect each other. I won’t deny that there could be conflicts, but it wouldn’t be like Hamilton and Rosberg at Mercedes,” Verstappen insisted.
Jos agrees that the Verstappen camp is “not afraid” of Leclerc, who scored back-to-back wins at Spa and Monza. “We’ve known Leclerc for a long time. Max has been racing him for a long time.”
“He is a fast driver and I think it’s really nice that in the coming years we will see a fight between Hamilton, Verstappen and Leclerc. That’s good for the sport,” added Jos

- DaveGilmour
- Formula 2
Četvrto mjesto za sutra nije loše, ali moram priznati da sam ipak očekivao malo više od kvalifikacija. Max je opet odvozio jako dobar krug, ali je ovaj put RB podbacio jer je očito da se trenutno radi o trećem najbržem bolidu.
Nade za sutra polažem u Ferrarijev race pace koji se više puta ove godine pokazao kao njihova slabija strana tako da očekujem još jedno postolje sutra
#GOMAX #TOTHEMAX
Nade za sutra polažem u Ferrarijev race pace koji se više puta ove godine pokazao kao njihova slabija strana tako da očekujem još jedno postolje sutra

#GOMAX #TOTHEMAX
- DaveGilmour
- Formula 2
Zeko, ispuniše nam se želje
Sjajan rezultat na kraju za Maxa. Bolje od ovoga nije išlo. Pobjeđen timski kolega i maksimiziran rezultat.
Malo me brine trenutna forma Ferrarija jer sam očekivao da će drugi dio sezone biti ispunjen podijima i da će past još pokoja pobjeda. Sad je to sve pod znakom upitnika. Al' ajd', sve dok vozi kao danas, ja zadovoljan.
#GOMAX #TOTHEMAX

Sjajan rezultat na kraju za Maxa. Bolje od ovoga nije išlo. Pobjeđen timski kolega i maksimiziran rezultat.
Malo me brine trenutna forma Ferrarija jer sam očekivao da će drugi dio sezone biti ispunjen podijima i da će past još pokoja pobjeda. Sad je to sve pod znakom upitnika. Al' ajd', sve dok vozi kao danas, ja zadovoljan.
#GOMAX #TOTHEMAX
- DaveGilmour
- Formula 2
Da ne off topičarimo u Gaslyjevoj temiLH44 je napisao/la: 24.09.2019., 21:26 Ne vidim da je Max prestigao Daniela u svim parametrima, imaš zadnju utrku u Abu Dhabiju na kojoj se pokazalo da su egal, samo Daniel nije bio baš najbolji na tvrđim gumama, što i ne treba čuditi, tip je odustao 8 puta, a to je ogromna količina podataka o gumama koja se nije mogla prikupiti da bi Daniel taj dio doveo na nivo. Ta sekunda mi je se omakla, jer je to vjerovatno u odnosu na Hamiltona bilo, 0.9xxs pa sam zaokružio na sekundu.
Uglavnom 2017. je isto znalo biti velike razlike, ali tada je Ricciardo imao problema sa nalaženjem setapa za kvale, 2018. je popravio to i bili su manje više egal. Već je se po mom mišljenju prošle sezone bolid pravio sa preferencom na Maxa, jer Maxu je taj bolid ležao svaku stazu, Ricciardo je se inače tražio u nekim vikendima, mada i to je znao biti uticaj kvarova na treninzima, no i bez toga je znalo biti problema.

U Abu Dhabiju su Max i Ricci bili tu negdje, možda je čak i Ricci taj vikend bio brži, ali se ne može na temelju jednog vikenda reći da su cijele sezone bili u egalu. Jedna lasta ne čini proljeće.
Bilo je kroz 2018. vikenda kad je Ricci bio izjednačen ili brži od Maxa (npr. Baku), ali u prosječnom vikendu bi Max bio dvije-tri desetinke brži u kvalama i nešto brži u utrci. Analiza je malo otežana zbog brojnih Riccijevih kvarova i mislim da su ti kvarovi samo zamaskirali Maxov skok u brzini u odnosu na 2017. A sad, jel to bilo zbog bolida koji je po njemu krojen ili zbog njegovog generalnog napretka, o tome možemo samo spekulirati makar sam ja uvjeren da je riječ o ovom drugom. U konačnici, nije tu bilo riječ o nekoj velikoj razlici, ali mislim da je u te dvije i pol godine Max preskočio Ricciarda.