Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Nekome doslo iz guzice u glavu da bi ovo moglo rezultirat kaosom..
Ma da je bio Seb, dobio bi kaznu, ovako mladi i simpa Lec nije cak ni od Warwicka 😊
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Hvala zeko :thumbs: Zaista nisam znao, iako je ovo jučer objavljeno.
Ne znam kako mi je ovo promaklo.
Još jedan dokaz da ne treba ljude slati na godišnji odmor prije VN Mađarske :chill:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@HarKI
Leclerc se ionako razbio tako da nema ni velike potrebe za halabukom...mislim da se nitko ne bi trebao složiti sa tom kaznom.
Doduše u onakvoj utrci, realno ne bi ništa promijenilo tih 5 sekundi kazne.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Sve se slažem Ferrari sa tobom, ali nisam na to mislio. Ne bi bilo halabuke ni da se nije razbio :chill:

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
[ link do slike ]

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Bravo Max!!!!!
Napokon je osvojen i taj prvi pole :party:

Sjajan krug. 8 desetinki brži od Gaslya na stazi od 74 sekunde. To dovoljno govori.

Ajmo sutra po treću pobjedu sezone!!!!

#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Čestitke Max na prvom PP. :thumbs:
Kažu nakon prvog puta ide ko u H.m..e :prcnjau:
Nadam se da ćemo gledati dobru utrku sutra. Šteta što su nikakvi izgledi za kišu :chill:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
kakvi su ovo provokatorski heštegovi?
čestitke maxu! i dalje je danguba, ali se popravio i na stazi i oko nje. brzina i vozačko umjeteonstvo nikad nije bilo upitno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Fali #notgonnahappen među hashtagovima :mrgreen:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la: 03.08.2019., 21:20 kakvi su ovo provokatorski heštegovi?
Stavio heštegove prvi put iz šprdancije pa sam s vremenom to pretvorio u svoj potpis nakon fanboy objava u ovoj temi :mrgreen:

Potiče iz onih vremena kad je bio popularan nadimak Crashstappen. Morao sam nekako odgovoriti na takve provokacije :)
avetma je napisao/la: 03.08.2019., 21:20 Fali #notgonnahappen među hashtagovima :mrgreen:
Samo ti provociraj. Prošli put je Max pobjedio kad si se namjerio na njega. Znači već pišem 26 bodova sutra :cheer:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 03.08.2019., 21:52
avetma je napisao/la: 03.08.2019., 21:20 Fali #notgonnahappen među hashtagovima :mrgreen:
Samo ti provociraj. Prošli put je Max pobjedio kad si se namjerio na njega. Znači već pišem 26 bodova sutra :cheer:
Taj hashtag se odnosi na osvajanje naslova, pobjede se zalome svakome, čak i Herbert ih ima par :zubo:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Svaka čast na prvom PP-u. Dugo mu je trebalo. :mrgreen:
Samo da sutra ne zakaže na startu, i ne dopusti da Mercedesi odmagle u daljinu...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Imam neki osjećaj da nema šanse da osvoji utrku danas. :chill:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Nema sanse da ne osvoji.. nece on to ispustiti nema sanse.

Kaze rosberg, rbr ima klauzulu da ako max na ljeto bude u top 3 da onda nema osnova za raskid ugovora i da ostaje. Inace bi vjerojatno dosao u mercedes kraj hamiltona oa da gledamo jednog od najboljih ikada na zalasku karijere protiv jednog od najboljih na pocetku karijere.

Eh i taj jebeni ferrari sta sve mogu sjebat.

Da nisu kiksali toliko puta sad bi seb bio p3 a toto mogao maxa potvrdit. Aaa ferrari grrrr

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Beethoven87
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Ako Max danas zadrži 1. mjesto nakon prvih par zavoja, mislim da ce ga tesko ispustit.
Dokazao je vec da ima tu mentalnu snagu.

Imam osjecaj za njega, a i za Red Bull takodjer: "daj mu sansu i vidjet ces sta znaci rutinska egzekucija".
No mercy.
Go Max, samo da prođe bez nekih buba u bolidu, gubljenja energije ili nekih kaosa na stazi na koje ne mogu utjecat.
Uz podjednak race-pace i normalne uvjete i okolnosti u utrci, Merc i Lewis nemaju nikakve sanse!

Kontra dominaciji i sili! (Merc)
Kontra "ugodnim foteljama"!
Ajmo Max, začini prventsvo, uzdrmaj tu "komfor zonu" i stani na kraj vec odavno dosadnim i umjetnim PR izjavama, forama i floskulama Merc, Tota i Hama!

Sad kad sam se "ispucao", i zapalio, sad bi moglo otic nesto po zlu... hehe
Ali uvijek kazem, ako je- je, ako nije- nije. Na Maxu i RB-u je da jos jednom pokazu ili demantiraju...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Šteta za danas. Max je vozio sjajnu utrku, ali protiv Hamiltona i Mercedesa se danas nije moglo. Mislim da nema te taktike koja bi ga danas zadržala ispred Hamiltona. Mercedes u Hamiltonovim rukama je jednostavno bio brži paket.

No dobro, i 2. mjesto je zadovoljavajući rezultat. Vjerujem da će bit još prilika do kraja sezone za ugrabiti koju pobjedu, a možda na kraju i dođe do onih 5 koje je Marko najavljivao na početku godine.

#GOMAX #TOTHEMAX

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Intervju s Maxom!!! Mislim da Honda zasluzuje svoju temu,ako se slažu moderatori i admini!!!

https://youtu.be/7mdFt4Zq9Ek

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Eh, utrka za zaborav. Maxa nikako neće Belgija i La Source.

Po meni čisti trkaći incident. Napad je bio skroz u redu jer je Max imao zavoj pod kontrolom, ali ga Kimi jednostavno nije vidio.

No ništa zato. Siguran sam da je ovo samo mali "setback" u inače briljantnoj sezoni. Očekujem već u Monzi povratak na staro.

#GOMAX #TOTHEMAX

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Hamilton:
"I thought it [Verstappen's remark] was really funny. I think Max is generally a really funny guy so I was cracking up when I saw it.

"It's interesting because obviously we know what it's like, all the drivers have been here and know what it's like being criticised from the public, and when in the sport [they] moan about being criticised by people from the outside.

"And then when drivers retire they become those critics, so it's an interesting dynamic.

"Unfortunately drivers become irrelevant when they retire and ultimate have to hang on to utilise other people's light to keep them in the light.

"But that's the way of sport, I guess."
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nije to "the way of the sport", nego gadni karakter Rosberga.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡