Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Kakvi debili iz PSG-a.
Emery :thumbsd:
Penali ili ne, jedan Juventus ili Chelsea (koje ne podnosim), bi hladno odigrali neriješeno, eventualno bi bilo 1:0 ili 2:1 i sretno-prijatno. :chill:
Ovako :facepalm:
Pa ni Arsenal ne bi dobio 6 golova. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Frantic je napisao/la:Kakvi debili iz PSG-a.
Emery :thumbsd:
Penali ili ne, jedan Juventus ili Chelsea (koje ne podnosim), bi hladno odigrali neriješeno, eventualno bi bilo 1:0 ili 2:1 i sretno-prijatno. :chill:
Ovako :facepalm:
Pa ni Arsenal ne bi dobio 6 golova. :rofl:
Arsenal bi dobio 5 u svakom poluvremenu :D

PsG organizacijski je loše odradio samu pripremu utakmice. Kriminalno stojanja na terenu i ostavljanje bokova Barceloni što im je omogućilo stalni presing. Po viđenju niti su došli da se brane niti da napadaju. Ako su se došli braniti 4-5-1 duplirani bokovi a obrana treba da tera vezu da odrađuju taj blok koji se igra ili su trebali kazniti hazardsku igru Barcelone 4-3-3 formacijom gdje se vidjelo koliko je prostora ostajalo po bokovima.

PSG da je kojim normalnim razmišljam barem bi ja tako napravio žrtvovao 5 igrača da dobiju crveni karton utakmica se registrirala 3:0 za Barcelonu pakiraju kofere i slavi. Neko će reći da to nije ispravno ali ovdje se ne radi dali je ili nije bitan je prolaz a pravila po tom pitanju su jasna. Uostalom raspravlja se o penalima koji jesu/nisu a dosuđeni.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma nisu oni znali bi li pišali ili srali, odnosno možda Emery nije znao.
Neke druge ekipe (npr. Bayern, Real, Dortmund, ne znam .....) bi možda Barci utrpale još 3-4 gola. :chill:
Za Juventus / Chelsea sam se već izjasnio.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Jedino vrijedno spomena sa te utakmice je Cavanijev gol. Ostalo sve smeće lopovsko.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
senja je napisao/la:Jedino vrijedno spomena sa te utakmice je Cavanijev gol. Ostalo sve smeće lopovsko.
Jasno sve što je Barcelona jučer napravila nije vrijedno spomena. Treba još spomenuti i to da je Barcelona platila PSG da prime 4 gola. Da stanu u zadnjoj minuti na 16 metara. O penalima da i ne govorim. Sve jučer je bila prijevara. Čemu svi stručnjaci svijeta (skysports, Espn, naš HRT), kada fanovi pojedinih klubova znaju bolje... Vjerovatno su i kod prvog gola stavili magnet da povuče loptu u gol :thumbsd: :facepalm: :facepalm:

Svidalo se nekome ili ne, Barcelona je jučer odigrala za povijest a usotalom postali su i prvi klub koji je vratio 4-0. Sa druge strane PSG je odigrao katastrofa. Bunker, nikakva igra i neiskorišteni ziceri. Ravno za ispasti. Drugo ni nisu zaslužili... Šteta što su najveći gubitnici u cijeloj priči fanovi Real Madrida a ne PSG-a. Danas se očito najveći uspjeh svodi na to kada im konkurent izgubi.
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Divno jutro, sunčano, uzbudljivo, sretno <3 :trep: :mrgreen:

Želio bih ovim putem se zahvalit svim Realovcima koji su popratili spektakl jučer.

Visca Barca!

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma PSG nije ekipa za branit se 90min, oni su trebali razbit Barcelonu sa kontrama, jer je kod Barce zadnja linija bila vazda na sredini terena, malo jaci pressing i uzet loptu i to je iz kontre vec sah pozicija, ovi bi se od 3x jednom izgubili u vracanju u odbranu i tu bi pao gol... zato sam odmah i rekao nek su ispali, jer ona igra je bila ni napad ni odbrana, ono kontali su da je 4 gola nedostizno, pa samo da se odigra... aaa da je penal nad Suarezom bio, nije, pa taj zubonja je toliko ofirno pao da nije znao gdje da se uhvati, te za glavuto, te za prsa, noge itd.
slikaslika

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Ferrari1345 tebi je Beusan strucnjak!? Ekspert za nogomet!?
Taj covijek 3 ciste u glavi nema ponekad se zapitam imali on mozak.
Istina je da je PSG kukavicki igrao ali njima nije bilo potrebno da igraju otvoreno imali su sve kad su dali gol igrali su nosalantno i ja i na tome zamjerim u velikom %-ku su sami krivi sto su ispali ali po meni je najvise kriv sudija jer da je Englez sudio Zubarez bi dobio zuti i par utakmice suspenzije za onaj maestralan pad u 90 minuti,znaci branic mu je naslonio ruku na rame on se baca i hvata se za vrat kao da ga neko davi mislim ono je stvarno bili sramotno a da ne govorim da nije sviran penal PSGu kad je Mascherano igrao rukom u kaznenom.
Barca nista spektakularno nije odigrala jer ponavljam PSG je sam sebi davao golove mislim da ni Hajduk onako naivno nebi primao golove,a vecina svjetski experta govore kako na utakmici nije uopce trebalo biti penala.Poslije one utakmice sa Chelseom 2009 ova isto ide u rubriku kao jedna od najvecih kradja u povijesti nogomet,PSG jest odigrao lose ali to nije razlog da sudija daje penale Barci.Toliko od mene..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
izgubiti prednost od 4-0 je užas bez obzira kakve sudačke odluke bile. Ovaj suarezov penal tj. prekršaj za penal me podsjeća na ovo:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WQ_NuGCajH4[/youtube]
Ovo je čisto bacanje, nema kontakte uopće izmedju naseg i njihovog igrača, ovo je evidentna pogreška suca. Sad opet pogledajte link videa koji sam stavio na prethodnu stranu. Vidjet ćete kolko tamo ima držanja gurkanja, saplitanja u noge. To je 1000% posto prekršaj na Suarezu :)

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kakav penal. Cisto simuliranje odvratnog Suareza.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
alonso5 je napisao/la:@Ferrari1345 tebi je Beusan strucnjak!? Ekspert
Za pojedine ostale "stručnjake" je. Za razliku od onih koji ko papige govore da je penal on barem ima svoje argumente a hvala bogu iza sebe ima itekako znanja i praćenja sudačkih komisija i seminara. Ali eto bas zbog toga sto mu pojedini ne vjeruju, sam taj "HRT" stavio na zadnjem mjestu a ispred ipak jedan Skysports i ESPN koji pak imaju veći broj ljudi zaduženih za to a uostalom barem kao Britanci ili neznan koji narod mogu biti objektivni.
I ne nije ovo krađa nikakva i usporedit ovo sa 2009 mogu samo neznalice ili oni koji mrze Barcelonu... Ipak čisto sumnjam da bi ovako napadao sudce da je u pitanju Real ;)

Bilo kako bilo Barcelona je odigrala odlično a za to su zaslužni prvenstveno PSG-ovi igrači svojim antinogometom kojeg neznaju igrati. Pametnom dosta, daljnje rasprave oko toga ne želim imati ali zanimljivo kako Barcelonin prolazak osporavaju isključivo ljudi koji ih ne vole... :)
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

senja
Baniran
Baniran
Ferrari1345 je napisao/la:
senja je napisao/la:Jedino vrijedno spomena sa te utakmice je Cavanijev gol. Ostalo sve smeće lopovsko.
Jasno sve što je Barcelona jučer napravila nije vrijedno spomena. Treba još spomenuti i to da je Barcelona platila PSG da prime 4 gola. Da stanu u zadnjoj minuti na 16 metara. O penalima da i ne govorim. Sve jučer je bila prijevara. Čemu svi stručnjaci svijeta (skysports, Espn, naš HRT), kada fanovi pojedinih klubova znaju bolje... Vjerovatno su i kod prvog gola stavili magnet da povuče loptu u gol :thumbsd: :facepalm: :facepalm:

Svidalo se nekome ili ne, Barcelona je jučer odigrala za povijest a usotalom postali su i prvi klub koji je vratio 4-0. Sa druge strane PSG je odigrao katastrofa. Bunker, nikakva igra i neiskorišteni ziceri. Ravno za ispasti. Drugo ni nisu zaslužili... Šteta što su najveći gubitnici u cijeloj priči fanovi Real Madrida a ne PSG-a. Danas se očito najveći uspjeh svodi na to kada im konkurent izgubi.
Grdno si se tu prevario, barca fanboju. Za mene su smeće i jedni i drugi. I jednima i drugima se žestoko navlači. Navlačilo se i navlačit će se. Jbt, klubovi su im državni projekti. Jedna od najjadnijih zemalja, a uložiše sve živo u ta dva kluba. Još su dužni i Bogu i narodu, a uefa ne reaguje. :facepalm:

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
To je tebi @senja žao što engleza nema nigdje :P

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Meni je bilo zao PSG.
Jeste da su bogalji ali u 95minuti ispasti, je bas zaje*ano.

Ali svak gol Barse je bio iz niicega. Ili iz prekida ili iz neke guzve.
Plus 2 nedosudjena penala za Parizane.
Sve to ima svoje.
slika

senja
Baniran
Baniran
KrBoy93 je napisao/la:To je tebi @senja žao što engleza nema nigdje :P
Haha, za engleze me još manje briga.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la:.
Grdno si se tu prevario, barca fanboju. Za mene su smeće i jedni i drugi. I jednima i drugima se žestoko navlači. Navlačilo se i navlačit će se. Jbt, klubovi su im državni projekti. Jedna od najjadnijih zemalja, a uložiše sve živo u ta dva kluba. Još su dužni i Bogu i narodu, a uefa ne reaguje. :facepalm:
Ono za Real Madrid sam govorio generalno, nisam mislio točno na tebe. Na ovo prvo ću se samo nasmijati, jer nisam "fanboj" iako ih više simpatiziram nego npr. Real čisto zbog igrača. Slažem se da se obadva kluba navlači i zbog toga ih ni ja ne volim ali hejtati klub koji je utrpao 5 gola PSG-u nikako nije sramota iliti šta ja znam.

Sad me isključivo zanima kako će uefa složiti kockice. Dali će Realu opet dati najlakšeg protivnika ili ne. Najrade bi spojio ova dva kluba ali mene se ne pita :koska:
slika

senja
Baniran
Baniran
Dati 6 golova, a ja nisam vidio nijedan normalan. Zato sam i rekao da je jedino vrijedno onaj Cavanijev gol.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Niko sretniji od mene da se sastanu Real i Barca. :chill:
Naravno da od toga nema ništa. :rofl:
Jbte, UEFA ko da je postala DORNA (Marquez, Lorenzo, Vinales & Co.).
Kakva Italija, Australija, SAD, VB,.... (eno vam WSBK, pa se tamo habajte).
Ne mogu da vjerujem da ovo govorim (jer ni njih ne mogu), ali eto polažem nade u Bayern i Juve ( :facepalm: ) mooooožda Atletico i Dortmund (koji su mi ipak draži od Bavaraca i Juveta), City/Monaco vrrlo vrlo teško....
Dosta brate i Reala i Barce :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

F1 2016
Baniran
Baniran
uefalona

F1 2016
Baniran
Baniran
Frantic je napisao/la:Ma nisu oni znali bi li pišali ili srali, odnosno možda Emery nije znao.
Neke druge ekipe (npr. Bayern, Real, Dortmund, ne znam .....) bi možda Barci utrpale još 3-4 gola. :chill:
Za Juventus / Chelsea sam se već izjasnio.
Da dortmund...sto nes sve cuti..a dogodine se pripremi kako ce konte pomest citavu europu sa celzijen. uefa je napravila smece od nogometa, englezi su jebeno posteno vladali do 2011 kada su poceli namistati utakmice za finale real barca, sva sreca bilo je klubova koji su to sprijecili (citaj jebeno celzi ponizio barcu doma, a 3 godine prije najveca pljacka u povijesti nogometa u londonu), taj sudac je trebao ici u celiju a ne samo izgubiti posao. i da, nogomet i je umro kada je celzi osvojia jer to je bila zadnja sezona kada je nesto u nogometu uistinu bilo zanimljivo.
p.s. nevolin i barcu i prokleti pariz koji cak ni sa novcima nemere u jebenoj slabasnoj ligi osigurat prvo misto, sramota, sva srica ibra i luiz otisli ca jer su skuzili da od toga nema nista
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡