Emery

Penali ili ne, jedan Juventus ili Chelsea (koje ne podnosim), bi hladno odigrali neriješeno, eventualno bi bilo 1:0 ili 2:1 i sretno-prijatno.

Ovako

Pa ni Arsenal ne bi dobio 6 golova.

Arsenal bi dobio 5 u svakom poluvremenuFrantic je napisao/la:Kakvi debili iz PSG-a.
Emery![]()
Penali ili ne, jedan Juventus ili Chelsea (koje ne podnosim), bi hladno odigrali neriješeno, eventualno bi bilo 1:0 ili 2:1 i sretno-prijatno.![]()
Ovako![]()
Pa ni Arsenal ne bi dobio 6 golova.
Jasno sve što je Barcelona jučer napravila nije vrijedno spomena. Treba još spomenuti i to da je Barcelona platila PSG da prime 4 gola. Da stanu u zadnjoj minuti na 16 metara. O penalima da i ne govorim. Sve jučer je bila prijevara. Čemu svi stručnjaci svijeta (skysports, Espn, naš HRT), kada fanovi pojedinih klubova znaju bolje... Vjerovatno su i kod prvog gola stavili magnet da povuče loptu u golsenja je napisao/la:Jedino vrijedno spomena sa te utakmice je Cavanijev gol. Ostalo sve smeće lopovsko.
Za pojedine ostale "stručnjake" je. Za razliku od onih koji ko papige govore da je penal on barem ima svoje argumente a hvala bogu iza sebe ima itekako znanja i praćenja sudačkih komisija i seminara. Ali eto bas zbog toga sto mu pojedini ne vjeruju, sam taj "HRT" stavio na zadnjem mjestu a ispred ipak jedan Skysports i ESPN koji pak imaju veći broj ljudi zaduženih za to a uostalom barem kao Britanci ili neznan koji narod mogu biti objektivni.alonso5 je napisao/la:@Ferrari1345 tebi je Beusan strucnjak!? Ekspert
Grdno si se tu prevario, barca fanboju. Za mene su smeće i jedni i drugi. I jednima i drugima se žestoko navlači. Navlačilo se i navlačit će se. Jbt, klubovi su im državni projekti. Jedna od najjadnijih zemalja, a uložiše sve živo u ta dva kluba. Još su dužni i Bogu i narodu, a uefa ne reaguje.Ferrari1345 je napisao/la:Jasno sve što je Barcelona jučer napravila nije vrijedno spomena. Treba još spomenuti i to da je Barcelona platila PSG da prime 4 gola. Da stanu u zadnjoj minuti na 16 metara. O penalima da i ne govorim. Sve jučer je bila prijevara. Čemu svi stručnjaci svijeta (skysports, Espn, naš HRT), kada fanovi pojedinih klubova znaju bolje... Vjerovatno su i kod prvog gola stavili magnet da povuče loptu u golsenja je napisao/la:Jedino vrijedno spomena sa te utakmice je Cavanijev gol. Ostalo sve smeće lopovsko.![]()
![]()
Svidalo se nekome ili ne, Barcelona je jučer odigrala za povijest a usotalom postali su i prvi klub koji je vratio 4-0. Sa druge strane PSG je odigrao katastrofa. Bunker, nikakva igra i neiskorišteni ziceri. Ravno za ispasti. Drugo ni nisu zaslužili... Šteta što su najveći gubitnici u cijeloj priči fanovi Real Madrida a ne PSG-a. Danas se očito najveći uspjeh svodi na to kada im konkurent izgubi.
Ono za Real Madrid sam govorio generalno, nisam mislio točno na tebe. Na ovo prvo ću se samo nasmijati, jer nisam "fanboj" iako ih više simpatiziram nego npr. Real čisto zbog igrača. Slažem se da se obadva kluba navlači i zbog toga ih ni ja ne volim ali hejtati klub koji je utrpao 5 gola PSG-u nikako nije sramota iliti šta ja znam.senja je napisao/la:.
Grdno si se tu prevario, barca fanboju. Za mene su smeće i jedni i drugi. I jednima i drugima se žestoko navlači. Navlačilo se i navlačit će se. Jbt, klubovi su im državni projekti. Jedna od najjadnijih zemalja, a uložiše sve živo u ta dva kluba. Još su dužni i Bogu i narodu, a uefa ne reaguje.
Da dortmund...sto nes sve cuti..a dogodine se pripremi kako ce konte pomest citavu europu sa celzijen. uefa je napravila smece od nogometa, englezi su jebeno posteno vladali do 2011 kada su poceli namistati utakmice za finale real barca, sva sreca bilo je klubova koji su to sprijecili (citaj jebeno celzi ponizio barcu doma, a 3 godine prije najveca pljacka u povijesti nogometa u londonu), taj sudac je trebao ici u celiju a ne samo izgubiti posao. i da, nogomet i je umro kada je celzi osvojia jer to je bila zadnja sezona kada je nesto u nogometu uistinu bilo zanimljivo.Frantic je napisao/la:Ma nisu oni znali bi li pišali ili srali, odnosno možda Emery nije znao.
Neke druge ekipe (npr. Bayern, Real, Dortmund, ne znam .....) bi možda Barci utrpale još 3-4 gola.![]()
Za Juventus / Chelsea sam se već izjasnio.