Nogometni chat
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vjerovatno i Real. Rekoh sinoć da Napoli neće moći.senna66 je napisao/la:bayern riješio prolaz....
Volio bih da se varam.

Pola sata je do kraja.
Vidjećemo

BTW, Casemiro

Mada ne vjerujem da će mu više u karijeri onako sjesti lopta....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Arsenal izvlači Bayern 3. put u 4 godine. Naravno jer su skupino završavali kao drugoplasirani, a ove godine kao prvoplasirani opet na Bayern. Prošle godine Barca, da su završili drugi išli bi OPET na Barcu.
Protiv onakve Barce mislim da bi čak i imali neke šanse.Totalno nebitno jer ionako Arsenal nije sposoban ni za domaći kup i prvenstvo, kamoli neki dalji domet u Europi
Slične je sudbine i PSG zadnjih godina sa Barcom što se tiće izvlačenja parova, samo što je PSG ove godine druga priča...

Slične je sudbine i PSG zadnjih godina sa Barcom što se tiće izvlačenja parova, samo što je PSG ove godine druga priča...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Otišo im Ibra, imaju dobre šanse da osvoje LPsenna66 je napisao/la:Arsenal izvlači Bayern 3. put u 4 godine. Naravno jer su skupino završavali kao drugoplasirani, a ove godine kao prvoplasirani opet na Bayern. Prošle godine Barca, da su završili drugi išli bi OPET na Barcu.Protiv onakve Barce mislim da bi čak i imali neke šanse.Totalno nebitno jer ionako Arsenal nije sposoban ni za domaći kup i prvenstvo, kamoli neki dalji domet u Europi

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Zasluzena pobjeda Reala moglo je biti i vise razlike ali je i ovako OK,a nista novo na zapadu Bayern laganooo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Odlican nogomet se igra u Manchesteru. Monako me stvarno iznenadio. Igraju bolje od Citija. A ova mafija treba pod hitno uvesti video tehnologiju. City dao gol iz ociglednog zaleda. Evo sad se iskupio kad je dao zuti karton Agueru. Bitno da se Guardiola buni. Falcao svaka cast.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
To Monaco.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Slažem se.... Svaka im čast na ovom povratku. Ovo je čudo ravno instanbulu 2005 (dobro malo manje <3 ). Nekako sam cijelo vrijeme imao osjećaj da Barcelona ovo može proći i da cemo gledati nezaboravnu utakmicu. I bome je bilo
i nema tu uefalone. Penali jesu smiješni ali za kazneni udarac ipak jesu. Po pravilima a svaki normalni (objektivni) i ne navijač Real Madrida može to potvrditi
i nema tu uefalone. Penali jesu smiješni ali za kazneni udarac ipak jesu. Po pravilima a svaki normalni (objektivni) i ne navijač Real Madrida može to potvrditi

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja navijam za Real, ali skidam kapu Barceloni. Ovo danas što su napravili je pravo čudo, bio je užitak gledati onu infarktnu završnicu. Vjerujem da je i mnoge kladioničare (2 moja frenda npr.) ovo također jako razveselilo 

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma nek je vala PSG izgubio, 90 minuta igraju povuceno na svojoj polovici i opet prime tolike golove, nidje veze su igrali, samo cekali kraj i mislili da je 4-0 nedostizno... penali cisti, golovi cisti ko suza i to je to... mogli su barem ovi iz PSG pogledat polufinale iz 2012 Chelsea-Barca i vidjet kako se igra na rezultat, ovako su sami sebi krivi 

- alonso5
- Formula 1
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Najgore od svega je to da je Paris sam sebi dao 4 gola jedino sto je Barca napravila je pogodak Neymara,istina bili su bolji i stiskali su ali PSG je primao tako naivne golove ustvari vec sam napisao sami su sebi davali golove osim Neymarovog slobodnjaka i prvog penala,a o drugom penalu je suvisno trositi rijeci mislim da bi se i sudci u HNL-u postidjeli.PSG je ispao ponajvise zbog sudija i svojih propustenih prilika i naravno svojim autogolovima.Barca nije napravila nista spektakularno i kazu povijest je ispisana povijest ce se ispisat kad Real odbrani titulu koji jos nitko nije uspio odbraniti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- KrBoy93
- Formula 4
Inače sam Madridists, al ne hejtam, penali su čisti ko suza, PSG je postigao gol, imali su vratnicu, i Cavanija 1 na 1 sa golmanom Barce, a inače u cijeloj utakmici nisu povezali pet dodavanja, veznog reda uopće nisu imali. Sami sebe su sjebali, gdje ćeš igrat bunker protiv Barce 90min
Prezentacija moći timskog duha, želje i mentalne snage, moj naklon ljutom rivalu.

Prezentacija moći timskog duha, želje i mentalne snage, moj naklon ljutom rivalu.
- Slavenowsky
- Formula 1
Objektivno, skloniti cu u stranu sudjenje, iako je ono bilo uzas. Nek su penali bili neregularni, ja ih opet smatram kao regularne. Pa makar dali 4 gola.
Poenta je da onako se supacki povuci, onakav nogomet igrati pred skoro 100 hiljada navijaca je sramotno. Kad su dali gol Barci, tad je PSG licio na sebe iz proslog susreta. Barca se pobjedjuje tako sto je napadas. Napad je uvijek bio najbolja odbrana, to Barca najbolje zna.
Trener PSG-a treba da da otkaz, onaj momentalni. Nakon onog gola mahat da se povuku je harakiri.
Svaka cast Barci, zasluzeni ili ne, oni su prosli, a iskreno drago mi je da su prosli, onakvo povlacenje u zivotu nisam vidio.
U potpisu Realovac
Poenta je da onako se supacki povuci, onakav nogomet igrati pred skoro 100 hiljada navijaca je sramotno. Kad su dali gol Barci, tad je PSG licio na sebe iz proslog susreta. Barca se pobjedjuje tako sto je napadas. Napad je uvijek bio najbolja odbrana, to Barca najbolje zna.
Trener PSG-a treba da da otkaz, onaj momentalni. Nakon onog gola mahat da se povuku je harakiri.
Svaka cast Barci, zasluzeni ili ne, oni su prosli, a iskreno drago mi je da su prosli, onakvo povlacenje u zivotu nisam vidio.
U potpisu Realovac

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
E decki moji treba znati odigrati bunker. Sad se jos vise potvrduje kakvo je cudo Mourinho izvukao 2009 na Camp Nou.
-
senja
- Baniran
- Navija za: Vettel
Ono penala nije vidjelo. Ono se samo Barci može suditi. Koji ciganluk. Podsjeti me ovo na ono prije vrijeme kad se Realu navlačilo. Raul je padao čim ga pogledaš u šesnaestercu. A to im se uredno sviralo kao penal. Isto sad ova oba večeras. Onaj lik kod prvog penala posrnuo, nije imao nikakve veze sa igrom. A ovaj jedva dočekao da padne. Onaj drugi čovjek bio dignuo ruku, ali je odmah vratio. Naravno, opet padavci jedva dočekali da padnu. Znaju da će se njima svirati, pa da ga i vjetar obori.
I sad to uporedi sa onom utakmicom kad su cigani igrali protiv Chelsea. Šta je u onoj utakmici trebao Chelsea uraditi da im se svira penal? Nemoguća misija.
Da, historija je ispisana. Nije im prvi put, ali je ovo vjerovatno najveća krađa koju su do sada izveli. Nevjerovatan podvig.
I sad to uporedi sa onom utakmicom kad su cigani igrali protiv Chelsea. Šta je u onoj utakmici trebao Chelsea uraditi da im se svira penal? Nemoguća misija.
Da, historija je ispisana. Nije im prvi put, ali je ovo vjerovatno najveća krađa koju su do sada izveli. Nevjerovatan podvig.

- senna66 Verified
- Formula 1
Ne moze dobro proci momcad koja se brani ako branit ne zna...to je napadacka momcad a ne bunkerasi. I za bunker moras biti maher (npr Mourinho)
Barci svaka cast. Ocekivao sam pobjedu, ali ne i prolaz. Ovo sto je PSG ispustio je nemoguce....
Barci svaka cast. Ocekivao sam pobjedu, ali ne i prolaz. Ovo sto je PSG ispustio je nemoguce....

- KrBoy93
- Formula 4
Kod prvog penala uopće nema sumnje ovaj pao i napadač se sapleo u njega, nezgodno il namjerrno, nebitno, penal je svakako. A kod ovog drugog možete se vi sprdat kolko oćete, ovaj se istina teatralno bacio, al zadnji branič je iza njega, ruka na ramenu i sapliće ga po nogama a lopta negdje u zraku još- čisti penalsenja je napisao/la:Ono penala nije vidjelo. Ono se samo Barci može suditi. Koji ciganluk. Podsjeti me ovo na ono prije vrijeme kad se Realu navlačilo. Raul je padao čim ga pogledaš u šesnaestercu. A to im se uredno sviralo kao penal. Isto sad ova oba večeras. Onaj lik kod prvog penala posrnuo, nije imao nikakve veze sa igrom. A ovaj jedva dočekao da padne. Onaj drugi čovjek bio dignuo ruku, ali je odmah vratio. Naravno, opet padavci jedva dočekali da padnu. Znaju da će se njima svirati, pa da ga i vjetar obori.

Evo video iz dobrog kuta za drugi ( može se vidjet i ako nemate fejs):