Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Sukob interesa bi bio. Sumnjam da ce to dozvoliti regulatori.
slika

Blackhawk
Karting
Karting
Navija za: Jordan
Ne budi siguran. Baš sve se vrti oko novca

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
"Sve što tražim je jednak status sa novim momčadskim kolegom"
http://www.motorsport.com/f1/news/hamil ... te-856210/
slika

khar
Karting
Karting
S nama već: 9 god
Navija za: Michael Schumacher
HeatBlast44 je napisao/la:Ja sam svoje rekao na temi Hamilton vs Rosberg i dalje ne bih da se raspravljam i prepirem oko rješene stvari. @khar jedino ću komentarisat onaj dio na kome si me prozvao jer sam rFactor racer. Upravu si da ga Nico nije mogao napast u S3 jer tamo se nema gdje preteć, ali mogao je krug-2 stisnut kroz S1 i probat uradit nesto u S2 na dugim pravcima, a ne prepustit da mu se Lewis u S3 ruga sporom vožnjom, a onda ga ismijava kad mu u S1 pobjegne na preko sekundu da nema DRS. Sam Nico je rekao da trebate razumjeti Lewisovu perspektivu. Jedino što je me zgrozilo na forumu je to da vas je većina na strani korporacije Mercedesa (meni u auto industriji omiljena, jebo auto bez nišana :pivo: ) koja tu dođe na par godina kada im odgovara i odu čim naiđu na prve poteškoće... a ne na strani Hamiltona, jednog od najboljih vozača ove generacije, vjerovatno najbržeg, jer hajmo iskreno, ne budimo se mi ujutro radi Mercedesa, većina se budi radi Hamiltona, Alonsa, Ricciarda, Vettela, Maxa, Rosberga, Kimija itd. Na stranim forumima i stranicama narod većinom brani Lewisa i njegov potez, a Mercedesovo ubrzavanje nazivaju sramotnim i bezosjećajnim. Šta sad i da mu daju otkaz, dao je i Ferrari Prostu, propo je u crnu zemlju, a Prost svejedno uzeo još jednu titulu. Nema Lewis šta da traži od multinacionalne korporacije i top brenda u svijetu, u stvarnom svijetu NEMA, ali u F1 svijetu ipak je vozač malo veći od ekipe, barem u očima navijača :)
Kratko da se osvrnem.

Znači racer u tebi bi napao jednako brz bolid ispred sebe. Možda si trebao bit race manager Lewisu pa ga savjetovati u zadnje 3 utrke prošle sezone, ili ovogodišnje utrke u Australiji kad je zapeo iza Versatappena.

Postaji realan razlog zašto možeš zapeti iza nekoga i pritiskanje nije rješenje problema, bar ne u ovoj eri kad su gume i motori pod takvim upitnikom.

Zašto nisam uz Hamiltona nego korporaciju.
Well. Ova korporacija je prošle 3 godine bila maksimalno poštena prema Hamiltonu. Lauda je sipao samo superlative. Sjećam se kad ga je SKY pitao ima li Nico šanse nakon Bahraina, a on kaže nema….
Gurao je Rosberga sa staze, pa nije bilo ništa. Beskrupulozno je iskoristio tim da mentalno unište Rosberga nakon sudara u Belgiji.

S druge strane krivio je Mercedes za Monaco, krivio je Mercedes što mu ne dopuste bolju strategiju na zadnje 3 utrke. Krivi Mercedes za startove, pljuvao je po njima zbog kvarova…. :facepalm:

I kao šlag na tortu htio je zajebati tim, kontra dogovora na zadnjoj utrci. Otac ga je dobro opisao PLAĆENIK ili mercenary. Lik niti ima neko dostojanstvo, niti lojalnost, nit prijatelje, niti zahvalnost.

Mercedes je taj koji je u odnosu Mercedes - Hamilton bio pošten i dobar za razliku od Hamiltona.
I sad se ti pitaš zašto ne pokažem lojalnost i naklonost prema tipu čija najbolja osobina u poslu je beskrupuloznost. Njegovu brzinu poštujem, ali nemam nikakve lojalnosti ili simpatije prema takvoj osobi. :chill:

Blackhawk
Karting
Karting
khar je napisao/la: I kao šlag na tortu htio je zajebati tim, kontra dogovora na zadnjoj utrci. Otac ga je dobro opisao PLAĆENIK ili mercenary. Lik niti ima neko dostojanstvo, niti lojalnost, nit prijatelje, niti zahvalnost.
To je ono što je James Allen napisao - u Formuli 1 gradiš prijateljstva ili ne gradiš, a ta prijateljstva ti dobro dođu u ovakvim trenucima kao što je bio Hamilton kada su mu drugi trebali pomoći. I tada ti drugi vozači odlučuju hoće li mu pomoći ili ne.
Tko je ono od vozača bio rekao da se uglavnom svi druže ali da se samo amilton uvijek drži sa strane u krugu svojih celebrity prijatelja?

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Blackhawk je napisao/la:
khar je napisao/la: I kao šlag na tortu htio je zajebati tim, kontra dogovora na zadnjoj utrci. Otac ga je dobro opisao PLAĆENIK ili mercenary. Lik niti ima neko dostojanstvo, niti lojalnost, nit prijatelje, niti zahvalnost.
To je ono što je James Allen napisao - u Formuli 1 gradiš prijateljstva ili ne gradiš, a ta prijateljstva ti dobro dođu u ovakvim trenucima kao što je bio Hamilton kada su mu drugi trebali pomoći. I tada ti drugi vozači odlučuju hoće li mu pomoći ili ne.
Tko je ono od vozača bio rekao da se uglavnom svi druže ali da se samo amilton uvijek drži sa strane u krugu svojih celebrity prijatelja?
Jbga kad dođe neki celebrity, sa kojim se Lewis zna, a dobro znamo da se zna sa bruku poznatih licnosti, nece ih furat, ipak bi bilo fino od njega da im malo pokaze sta i kako ide u F1... a da ga ne zanimaju ostali i da se nece druzit sa ostalim vozacima ne ide nikako, jer zasto bi onda organizovao veceru u luksuznom restoranu... hajde sto su ga kao organizatora osramotili vađenjem kartica i pojedinacnim placanjem racuna, sto je glupo da gluplje ne moze biti, ali te ideje da se okupe i malo zabave, niko se nije sjetio da organizuje...
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Šta se on uopće ima družit s 'celebrity-ima'...Nije pjevačica
" da im malo pokaze sta i kako ide u F1"
Vidjeli smo kako ih je o zanimalo...VN SAD-a i jedna od sestara Williams

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Khar sve si fulao. Itekako ima dostojanstvo, ima prijatelje, ali ne u f1, jer to su sve lažna prijateljstva koliko god oni lagali o tome. Zahvalnost? Od koga. Mislim sve bi mi to bilo u redu ( tvoje stav ) da ne navijaš za Šumija. Znači beskrupuloznost mu je drugo ime, u početku karijere bahat do bola. Pa i on sam je priznao da se čudi nekim svojim ranim intervjuima i izjavama. promijenio se tek osvajanjem naslova u ferrariju. Do tada je gazio koga je htio i mogao. To ne može nitko osporiti.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Lažna prijateljstva, a provedes 18godina s tom osobom hoćeš reci to je sve dio posla brain games od malih nogu? Dani mislim stvarno, znaci Senna je prema zapaljenom bolidu išao zbog slave, a ne da spasi kolegu vozača? Po tvom kalupu išao je zbog slave i da bude vijest u medijima taj dan.
Prijateljstva se sklapaju od malih nogu, kasnije koliko uspijeha u životu imaš toliko i lažnih prijatelja oko tebe.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Stekne se bruku prijateljstava, ali rijetka su ona prava, kao Smedley-Massa. Msm da Lewis svoje odnose nije ni s kim narušio posle Abu Dhabija i da je to sve prenapuhano od medija da se u sljedecih mjesec-dva ima sta pisat i razglabat. Mozda je Toto malo ljut, ali poznavajuci njega, za gore stvari kako je bio bijesan, ovo posle Abu Dhabija je mala maca i sve te izjave su u fazonu ''malo se ljutimo na Lewisa, ali ga razumijemo'' jer ipak je se covjek borio za prvenstvo. I te izjave Lewisa su pogresno shvacene. Pogotovo posle Malezije kad su svi pisali da je Lewis rekao da ga sabotiraju, a covjek samo rekao u jednoj izjavi ''It looks like someone doesn't want me to win'' i onda se nasmijao i kad su mu ubacili rjec sabotaza usta, rekao je da ekipi u potpunosti vjeruje. Jedino paranoid moze shvatit tu recenicu ozbiljno... e da i novinari :mrgreen:
slikaslika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
HeatBlast44 je napisao/la:Stekne se bruku prijateljstava, ali rijetka su ona prava, kao Smedley-Massa. Msm da Lewis svoje odnose nije ni s kim narušio posle Abu Dhabija i da je to sve prenapuhano od medija da se u sljedecih mjesec-dva ima sta pisat i razglabat. Mozda je Toto malo ljut, ali poznavajuci njega, za gore stvari kako je bio bijesan, ovo posle Abu Dhabija je mala maca i sve te izjave su u fazonu ''malo se ljutimo na Lewisa, ali ga razumijemo'' jer ipak je se covjek borio za prvenstvo. I te izjave Lewisa su pogresno shvacene. Pogotovo posle Malezije kad su svi pisali da je Lewis rekao da ga sabotiraju, a covjek samo rekao u jednoj izjavi ''It looks like someone doesn't want me to win'' i onda se nasmijao i kad su mu ubacili rjec sabotaza usta, rekao je da ekipi u potpunosti vjeruje. Jedino paranoid moze shvatit tu recenicu ozbiljno... e da i novinari :mrgreen:
Pa kad se već hvataš za slamke, izgleda da niti tebi nije baš jasan prijevod jer rečenica i kad se prevede može imati dvostruki smisao kao i u originalu. Kad u rečenici 'Izgleda da netko ne želi da pobijedim' ne imenuješ ili barem daš naslutiti tog 'nekog' već to ostaviš ljudima na zaključak, ostavljaš mnogo prostora za razne interpretacije od kojih je sabotaža najprimamljivija i najjednostavnija.

Što se tiče podcrtanog...jesi li ti to upravo nazvao Danija paranoidom? :shock:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Blackhawk
Karting
Karting
Lewis Hamilton jednostavno nema prijatelja među vozačima, shvatite to. To ga ne čini lošom ili dobrom osobom, to je jednostavno tako. Više vozača je reklo da je tako, da se uvijek drži po strani. To što se s nekim potapša po ramenu i srdačno kratko popriča ne čini ga prijateljem s nekima. I točno, rijetka su prava prijateljstva u Formuli 1, sigurno ni da Rosberg nije sa svima dobar prijatelj, ali sve ove poruke koje je dobio od drugih vozača dovoljno govore koliko su ga cijenili kao osobu. Budite sigurni da Hamilton nema takvo poštovanje.
Ali, pitanje je trebali takvo nešto uopće biti važno? Jer prvak si vožnjama a ne ponašanjem. Međutim, sa druge strane ta prijateljstva su mu htjeli to priznati ili ne mogla pomoći u zadnjoj utrci.

khar
Karting
Karting
S nama već: 9 god
Navija za: Michael Schumacher
Dani je napisao/la:Khar sve si fulao. Itekako ima dostojanstvo, ima prijatelje, ali ne u f1, jer to su sve lažna prijateljstva koliko god oni lagali o tome. Zahvalnost? Od koga. Mislim sve bi mi to bilo u redu ( tvoje stav ) da ne navijaš za Šumija. Znači beskrupuloznost mu je drugo ime, u početku karijere bahat do bola. Pa i on sam je priznao da se čudi nekim svojim ranim intervjuima i izjavama. promijenio se tek osvajanjem naslova u ferrariju. Do tada je gazio koga je htio i mogao. To ne može nitko osporiti.
Govorili smo u vezi njega i odnosa u momčadi ne generalno. To što on ima svoj posy to me se ne tiće.
Sad debatirati koje je prijateljstvo pravo??? Jebote više bi mi poslužilo da sam frend s Toto Wolffom pa da me ugura u dobro plaćeni posao, nego sa svom četom lojalnih prijatelja iz srednje.

Za Schumachera. Hmm da, ja ti nisam za circle jerk :pivo: . Nisam Jergovic s teorijama kako se ovim vozačima stvari dešavaju slučajno. Ako napraviš namjerno, napraviš namjerno, ako zajebeš, zajebeš. Ja kažem stvari kako ih vidim.

Razlika između Schumachera i Hamilton u ovom slučaju je velika. Schumacher je bio broj 1. u Ferrariu, i oni su generalno slijedili pravilo u dobru i zlu. Pa čak i kad je 2006. "ostao" bez mjesta. A njegova beskrupuloznost je uvijek bila fokusirana protiv protivnika ne protiv vlastitih redova.

Hamilton nema muda zbog ugleda tražiti da bude br1., s druge strane njegov ugled živi od toga da razbije konkurenciju/timske kolege. Igra mind games, napravit će sve u njegovoj moći na terenu i van terena da ostvari pobjedu. Ross Brawn ga je obožavao, Lauda i Wolff također. Njih je iskoristio da razbije Nicu 2014.
A čim nije bilo po njegovom eto vam sranja i pljuvanja, da bi ih direktno zajebao/prevario u zadnjoj utrci i izigrao "DOGOVOR."
Zašto bi stajao na strani čovjeka koji nije pokazao svoju lojalnost prema timu, koji ih je direktno prevario. Pogotovo kad je Mercedes "obožavao" Hamiltona prve dvije godine, čak su i Nicu razapeli radi njega. Sorry ali po meni je zaslužio pedalu, ja ga ne bih tolerirao da mi je lagao.

+Schumacher je "dječja ljubav", "prva ljubav", ali i s realnog gledišta, Ferrari i Schumacher su radili zajedno. :klanjam:
HeatBlast44 je napisao/la:……….Msm da Lewis svoje odnose nije ni s kim narušio posle Abu Dhabija i da je to sve prenapuhano od medija da se u sljedecih mjesec-dva ima sta pisat i razglabat. Mozda je Toto malo ljut, ali poznavajuci njega, za gore stvari kako je bio bijesan, ovo posle Abu Dhabija je mala maca i sve te izjave su u fazonu ''malo se ljutimo na Lewisa, ………I te izjave Lewisa su pogresno shvacene. Pogotovo posle Malezije kad su svi pisali da je Lewis rekao da ga sabotiraju, a covjek samo rekao u jednoj izjavi ''It looks like someone doesn't want me to win''…………
Nije Toto malo ljut. Toto je ponižen, komplento. Toto je bio u novinama prije utrke. Hamilton je dobio naredbu prije utrke . Slaži nekome u oči tako i nikada više nije isto.
Hamilton pedala, Rosberg prva violina, ove ili iduće sezone.

Zato ti se Rosberg raspao 2014. nakon Belgije. Nitko neće više raditi s tobom. Nitko te ne pozna. Imaš takvih primjera od zatvora kad se zna da će nekog izbost, pa svi bježe od njega, do policajca koji kazni gradonačelnika, pa svi na poslu znaju da je bivši i onda nitko ne želi da se nađe u društvu bivših……
Šefu se ne može zamjeriti, ili letiš, to je pravilo. A nitko ne želi bit označen kao dio grupe koja podupire gubitničku stranu.

''It looks like someone doesn't want me to win'' – Svi na svijetu su ovu rečenicu prepoznali kao optužbu za sabotažu. Ona tako zvuči. Ona tako miriše. Sad ili je svijet lud ili je Hamilton u ljutnji izblebetao nešto što je i sam zažalio.

Na kraju krajeva ako mislite da pričam gluposti imate starijih članova ovdje koji imaju više iskustva u poslu. :gandalf:

Ono što je sad važno za Mercedes, Rosberg odlazi. Toto Wolff nije budala, to automatski stavlja Hamiltona zbog kvalitete u poziciju prve violine. To je pametna poslovna odluka, najmanji trošak, najveći dobitak. Hamilton je lagan za kontrolirati kad je br1.
Druga pametna poslovna odluka je da Hamiltonu treba vozač br2. Zadnje što im treba je novi Rosberg.

A onda onu godinu iza, mirni razlaz, pa možda dovedu allGermanTeam Vettel-Wehrlein.
Bar mislim da bi tako nekako išla razmišljanja poslovnjaka iz Stuttgarta.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
:thumbs: