VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Jel to stvarno bio Warwick u sobi di su suci??? Na kratko sam vidio al mi se ucinilo da je on..
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne može biti, i NIKADA neÄe biti jer ne može biti takav ljudski karakter...... kakav ima Sebastian Vettel!!!!!Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08Å to Lewis nikada neÄe biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veliÄina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka Äast. Car!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjeÄaj da ih radi zbog publiciteta, da se piÅ”e po druÅ”tvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 09.06.2019., 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
Perica9
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
Ali , ali Monako je uska staza , gdje ÄeÅ”...Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:12Apsolutno ista situacija.CrashOverride je napisao/la: 09.06.2019., 22:07Sjetio se Vetmaf1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Jel se neko sjeÄa Monaka 2016. i onoga Å”to je Lewis napravio......
https://youtu.be/qOyIgMxsllk
Neka mi niko ne spominje mokru stazu....?
Apsolutno isto.
Kakva dvostruka mjerila, to nisu istine.....
Pa dajte im titulu odmah yebli vas Hamilton i Mercedes, da vas yebli....

- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
Ma "pure fake" u svemu.f1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:09SÄažem se. Meni je on baÅ” nekako 'fake'.Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08Å to Lewis nikada neÄe biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veliÄina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka Äast. Car!
I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjeÄaj da ih radi zbog publiciteta, da se piÅ”e po druÅ”tvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
Samo publicitet.....
Takav osjeÄaj imam @Perice
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
-
renato2107
- GP3
Kolko god se Äini ludo, seb ga je sad van staze dokrajÄio, nema Äime uzvratiti...ako mu joÅ” ukrade zicer pobjedu, ode Hamilton u svjetsku krizu koju bi Bottas ili Äak Ferrari trebao jaaako iskoristiti.
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro ljudi neÄemo sad pretjerivati, Lewis takve stvari radi veÄ godinamaf1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:09SÄažem se. Meni je on baÅ” nekako 'fake'.Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08Å to Lewis nikada neÄe biti.Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veliÄina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka Äast. Car!

Ne znam Å”ta da kažem, Lewis mi je djelovao kao da je slavio radi ekipe i mehaniÄara koji su mu 2x vraÄali bolid iz mrtvih, u petak i danas pred trku. Na podijumu nije ni dizao pehar, samo je pokazao na mehaniÄare. U biti Seb je djelom kriv Å”to je napravio greÅ”ku, no svejedno nije za kazne bilo, kao Å”to sam veÄ napisao u komentarima, cijelu trku je vozio u Äistom zraku i onda je naletio na promet, koÄnice su se vjerovatno malo ugrijale i kao Å”to smo vidjeli kod svih vozaÄa, odmah se deÅ”avaju blokiranja i fulanja apexa. Ovo ako su htjeli kažnjavat, opomenu mu dati i novÄano ga kaznit i kraj priÄe.
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 09.06.2019., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Imao je mjesta lijevo koliko mu srce želi...tu je Vettel morao spasiti bolid da se ne okrene..Perica9 je napisao/la: 09.06.2019., 22:14Ali , ali Monako je uska staza , gdje ÄeÅ”...Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:12Apsolutno ista situacija.
Apsolutno isto.
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Da je Seb dodirnuo Hama, ili ga zakucao u zid, tada bi kazna bila primjerena.
Seb se borio sa bolidom, i spasio sebe i bolid!
Seb se borio sa bolidom, i spasio sebe i bolid!
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 09.06.2019., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
A Montreal se ubija od sirine.. Pogotovo na mjestu incidentaPerica9 je napisao/la: 09.06.2019., 22:14Ali , ali Monako je uska staza , gdje ÄeÅ”...Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:12Apsolutno ista situacija.
Apsolutno isto.

Fino Alla Fine
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
Vettel kaze: "ne zamjerite nista Hamiltonu, ne vicite mu buuuu", a nije ni svijestan da je Hamilton upozorio svoje u taboru, koji su odmah skocili ocigledno na suce, da reaguju, a ovima nije puno trebalo! Plus suti ko pizda ne govori, da je barem upozorio... hinja supacka.
Mazda serem, ali da je Hamilton usporio i pustio Vettela ispred, ovo bi bio jedan od najvecih poteza u F1 historiji! Bio bi veci pobjednik nego Vettel, barem u mojim ocima kao okorijelom Ferrari-sti, a vjerujem i sirim masama... Bio bi rame uz rame Senni koji je u Spa stao sa bolidom i otracao da spasi Comasa. Na ovakav nacin dobiti utrku, je smijesno.
Nevjerovatno koliko su danas vozaci picke, koje ne mogu podnjeti malo vruceg zara, tj da se malo opeku, vec vriste i zale se svojim mama-ma (pit wallu).
Ovo je bruka i sramota...
Mazda serem, ali da je Hamilton usporio i pustio Vettela ispred, ovo bi bio jedan od najvecih poteza u F1 historiji! Bio bi veci pobjednik nego Vettel, barem u mojim ocima kao okorijelom Ferrari-sti, a vjerujem i sirim masama... Bio bi rame uz rame Senni koji je u Spa stao sa bolidom i otracao da spasi Comasa. Na ovakav nacin dobiti utrku, je smijesno.
Nevjerovatno koliko su danas vozaci picke, koje ne mogu podnjeti malo vruceg zara, tj da se malo opeku, vec vriste i zale se svojim mama-ma (pit wallu).
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Zadnja reÄenica:
If i had gone to the inside he would have passed me.
Meni se Äini da nije ni probao koÄiti nego pustio bolid do zida samo da ga Ham ne proÄe.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Postoji izraz za osobe kao Å”to su Lewis, fakeass n, ili FAN, lik se ufuro da je Å”ta ja znam 2pac ili neÅ”to... NeÅ”to sliÄno kao Iannone u MGP... Sramota Å”ta se danas desilo...
-
klikerbgd
- Karting
- S nama veÄ: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Bravo Seb,bravo Lekler. Dobro su se drzali danas.
Sve ostalo je glupo vise komentarisati ,meni je odavno vec vijdeno da je sve na njihovoj strani,od 2014 tako da me ovo ne iznenadjuje,zao mi je Seba i tima danas,zasluzili su ono sto su osvojili na stazi.
Sve ostalo je glupo vise komentarisati ,meni je odavno vec vijdeno da je sve na njihovoj strani,od 2014 tako da me ovo ne iznenadjuje,zao mi je Seba i tima danas,zasluzili su ono sto su osvojili na stazi.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pogledaj snimku....bolid je preskloÄio preko rubnika i morao ga je ispraviti okretom volana prema desno.blown diffuser je napisao/la: 09.06.2019., 22:18
Zadnja reÄenica:
If i had gone to the inside he would have passed me.
Meni se Äini da nije ni probao koÄiti nego pustio bolid do zida samo da ga Ham ne proÄe.
-
renato2107
- GP3
Tako je. U Bahreinu je pokazao da je (jaako rijetko) sportaŔ, rekao ovaj(Lecrec) je bio najbrži i pobjeda je njegova ali imao je kvar, do tada nismo imali Ŕanse. Ali ovdje potpuno kontra
- Gilles
- GP3
2x vraÄali bolid iz mrtvih.... Ajde molim te ne drami.LH44 je napisao/la:Dobro ljudi neÄemo sad pretjerivati, Lewis takve stvari radi veÄ godinamaf1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:09SÄažem se. Meni je on baÅ” nekako 'fake'.Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08
Å to Lewis nikada neÄe biti.
Ne znam Å”ta da kažem, Lewis mi je djelovao kao da je slavio radi ekipe i mehaniÄara koji su mu 2x vraÄali bolid iz mrtvih, u petak i danas pred trku. Na podijumu nije ni dizao pehar, samo je pokazao na mehaniÄare. U biti Seb je djelom kriv Å”to je napravio greÅ”ku, no svejedno nije za kazne bilo, kao Å”to sam veÄ napisao u komentarima, cijelu trku je vozio u Äistom zraku i onda je naletio na promet, koÄnice su se vjerovatno malo ugrijale i kao Å”to smo vidjeli kod svih vozaÄa, odmah se deÅ”avaju blokiranja i fulanja apexa. Ovo ako su htjeli kažnjavat, opomenu mu dati i novÄano ga kaznit i kraj priÄe.
- Gilles
- GP3
I meni je palo na pamet isto to. Ali oÄekivati od Hamiltona tako nesto je u blagu ruku nerealno. Možda realno nijedan vozaÄ to ne bi uradio jer su svi oni egomanijaci ali neki su ipak egoisti mnogo viÅ”e od drugih. Vettel se jednostavno radio u pogreÅ”no vreme. Na stranu 4 titule do sad mislim da bi viÅ”e uživao u nekim ranijim vremenima kada se viÅ”e vozilo srcem i mudima a politike nije bilo u ovom obliku. Politika je krenula sa duelom Senna vs Prost i od tada su stalno neka sranja, o ovo danas je samo Å”lag na tom stanju sa lepom visnjicom na kraju.Slavenowsky je napisao/la:Vettel kaze: "ne zamjerite nista Hamiltonu, ne vicite mu buuuu", a nije ni svijestan da je Hamilton upozorio svoje u taboru, koji su odmah skocili ocigledno na suce, da reaguju, a ovima nije puno trebalo! Plus suti ko pizda ne govori, da je barem upozorio... hinja supacka.