VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Jel to stvarno bio Warwick u sobi di su suci??? Na kratko sam vidio al mi se ucinilo da je on..
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:08
Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veličina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka čast. Car!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Što Lewis nikada neće biti.

I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjećaj da ih radi zbog publiciteta, da se piÅ”e po druÅ”tvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
Ne može biti, i NIKADA neće biti jer ne može biti takav ljudski karakter...... kakav ima Sebastian Vettel!!!!!
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 09.06.2019., 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Frantic je napisao/la: 09.06.2019., 22:12
CrashOverride je napisao/la: 09.06.2019., 22:07
f1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Jel se neko sjeća Monaka 2016. i onoga Å”to je Lewis napravio......
Sjetio se Vetma
https://youtu.be/qOyIgMxsllk
Apsolutno ista situacija.
Neka mi niko ne spominje mokru stazu....?
Apsolutno isto.
Kakva dvostruka mjerila, to nisu istine.....
Pa dajte im titulu odmah yebli vas Hamilton i Mercedes, da vas yebli....
Ali , ali Monako je uska staza , gdje ćeÅ”...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
f1zd je napisao/la: 09.06.2019., 22:09
Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:02 Seb je veličina, gromada... Ova izjava da ne zvizde Luisu... Svaka čast. Car!

I one posjete i darivanja nekim bolesnim klincima, imam osjećaj da ih radi zbog publiciteta, da se piÅ”e po druÅ”tvenim mrežama, da se nakupi klikova.....
Sčažem se. Meni je on baŔ nekako 'fake'.
Ma "pure fake" u svemu.
Samo publicitet.....

Takav osjećaj imam @Perice
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Evo na Skyu analiza i vidi se da je desno okrenuo volan zbog oversteera, a ne zbog Lewisa.....

renato2107
GP3
GP3
Kolko god se čini ludo, seb ga je sad van staze dokrajčio, nema čime uzvratiti...ako mu joŔ ukrade zicer pobjedu, ode Hamilton u svjetsku krizu koju bi Bottas ili čak Ferrari trebao jaaako iskoristiti.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Dobro ljudi nećemo sad pretjerivati, Lewis takve stvari radi već godinama :chill:
Ne znam Å”ta da kažem, Lewis mi je djelovao kao da je slavio radi ekipe i mehaničara koji su mu 2x vraćali bolid iz mrtvih, u petak i danas pred trku. Na podijumu nije ni dizao pehar, samo je pokazao na mehaničare. U biti Seb je djelom kriv Å”to je napravio greÅ”ku, no svejedno nije za kazne bilo, kao Å”to sam već napisao u komentarima, cijelu trku je vozio u čistom zraku i onda je naletio na promet, kočnice su se vjerovatno malo ugrijale i kao Å”to smo vidjeli kod svih vozača, odmah se deÅ”avaju blokiranja i fulanja apexa. Ovo ako su htjeli kažnjavat, opomenu mu dati i novčano ga kaznit i kraj priče.
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 09.06.2019., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

f1zd
Perica9 je napisao/la: 09.06.2019., 22:14

Sjetio se Vetma
Apsolutno isto.
Imao je mjesta lijevo koliko mu srce želi...tu je Vettel morao spasiti bolid da se ne okrene..

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Da je Seb dodirnuo Hama, ili ga zakucao u zid, tada bi kazna bila primjerena.
Seb se borio sa bolidom, i spasio sebe i bolid!
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 09.06.2019., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Perica9 je napisao/la: 09.06.2019., 22:14

Sjetio se Vetma
Apsolutno isto.
A Montreal se ubija od sirine.. Pogotovo na mjestu incidenta :pivo:
Fino Alla Fine

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Vettel kaze: "ne zamjerite nista Hamiltonu, ne vicite mu buuuu", a nije ni svijestan da je Hamilton upozorio svoje u taboru, koji su odmah skocili ocigledno na suce, da reaguju, a ovima nije puno trebalo! Plus suti ko pizda ne govori, da je barem upozorio... hinja supacka.

Mazda serem, ali da je Hamilton usporio i pustio Vettela ispred, ovo bi bio jedan od najvecih poteza u F1 historiji! Bio bi veci pobjednik nego Vettel, barem u mojim ocima kao okorijelom Ferrari-sti, a vjerujem i sirim masama... Bio bi rame uz rame Senni koji je u Spa stao sa bolidom i otracao da spasi Comasa. Na ovakav nacin dobiti utrku, je smijesno.

Nevjerovatno koliko su danas vozaci picke, koje ne mogu podnjeti malo vruceg zara, tj da se malo opeku, vec vriste i zale se svojim mama-ma (pit wallu).

Ovo je bruka i sramota...
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade

Zadnja rečenica:
If i had gone to the inside he would have passed me.
Meni se čini da nije ni probao kočiti nego pustio bolid do zida samo da ga Ham ne prođe.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Postoji izraz za osobe kao Ŕto su Lewis, fakeass n, ili FAN, lik se ufuro da je Ŕta ja znam 2pac ili neŔto... NeŔto slično kao Iannone u MGP... Sramota Ŕta se danas desilo...

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Bravo Seb,bravo Lekler. Dobro su se drzali danas.
Sve ostalo je glupo vise komentarisati ,meni je odavno vec vijdeno da je sve na njihovoj strani,od 2014 tako da me ovo ne iznenadjuje,zao mi je Seba i tima danas,zasluzili su ono sto su osvojili na stazi.

f1zd
blown diffuser je napisao/la: 09.06.2019., 22:18
Zadnja rečenica:
If i had gone to the inside he would have passed me.
Meni se čini da nije ni probao kočiti nego pustio bolid do zida samo da ga Ham ne prođe.
Pogledaj snimku....bolid je preskločio preko rubnika i morao ga je ispraviti okretom volana prema desno.

Perica9
Formula 1
Formula 1
Računica je vrlo jasna , svatko ko kaže da je kazna , taj navija za Alonsa.
slika

renato2107
GP3
GP3
Tako je. U Bahreinu je pokazao da je (jaako rijetko) sportaŔ, rekao ovaj(Lecrec) je bio najbrži i pobjeda je njegova ali imao je kvar, do tada nismo imali Ŕanse. Ali ovdje potpuno kontra

Gilles
GP3
GP3

LH44 je napisao/la:

Dobro ljudi nećemo sad pretjerivati, Lewis takve stvari radi već godinama :chill:
Ne znam Å”ta da kažem, Lewis mi je djelovao kao da je slavio radi ekipe i mehaničara koji su mu 2x vraćali bolid iz mrtvih, u petak i danas pred trku. Na podijumu nije ni dizao pehar, samo je pokazao na mehaničare. U biti Seb je djelom kriv Å”to je napravio greÅ”ku, no svejedno nije za kazne bilo, kao Å”to sam već napisao u komentarima, cijelu trku je vozio u čistom zraku i onda je naletio na promet, kočnice su se vjerovatno malo ugrijale i kao Å”to smo vidjeli kod svih vozača, odmah se deÅ”avaju blokiranja i fulanja apexa. Ovo ako su htjeli kažnjavat, opomenu mu dati i novčano ga kaznit i kraj priče.
2x vraćali bolid iz mrtvih.... Ajde molim te ne drami.

slika

Gilles
GP3
GP3
Slavenowsky je napisao/la:Vettel kaze: "ne zamjerite nista Hamiltonu, ne vicite mu buuuu", a nije ni svijestan da je Hamilton upozorio svoje u taboru, koji su odmah skocili ocigledno na suce, da reaguju, a ovima nije puno trebalo! Plus suti ko pizda ne govori, da je barem upozorio... hinja supacka.

Mazda serem, ali da je Hamilton usporio i pustio Vettela ispred, ovo bi bio jedan od najvecih poteza u F1 historiji! Bio bi veci pobjednik nego Vettel, barem u mojim ocima kao okorijelom Ferrari-sti, a vjerujem i sirim masama... Bio bi rame uz rame Senni koji je u Spa stao sa bolidom i otracao da spasi Comasa. Na ovakav nacin dobiti utrku, je smijesno.

Nevjerovatno koliko su danas vozaci picke, koje ne mogu podnjeti malo vruceg zara, tj da se malo opeku, vec vriste i zale se svojim mama-ma (pit wallu).

Ovo je bruka i sramota...
I meni je palo na pamet isto to. Ali očekivati od Hamiltona tako nesto je u blagu ruku nerealno. Možda realno nijedan vozač to ne bi uradio jer su svi oni egomanijaci ali neki su ipak egoisti mnogo viŔe od drugih. Vettel se jednostavno radio u pogreŔno vreme. Na stranu 4 titule do sad mislim da bi viŔe uživao u nekim ranijim vremenima kada se viŔe vozilo srcem i mudima a politike nije bilo u ovom obliku. Politika je krenula sa duelom Senna vs Prost i od tada su stalno neka sranja, o ovo danas je samo Ŕlag na tom stanju sa lepom visnjicom na kraju.

slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Perica9 je napisao/la: 09.06.2019., 22:20 Računica je vrlo jasna , svatko ko kaže da je kazna , taj navija za Alonsa.
Koji kompleksi hahaha
Dno dna
Fernando is faster than all of you :jupije:
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔