Monty je napisao/la:Dame i gospodo,sretno vam bilo i daj Bože zanimljivo otvorenje F1 sezone.Mene su ovog časa pozvali na operaciju koljena-koju čekam duže vrijeme-tak da za mene kaj se direktnog prijenosa tiće,Albert Park otpada.Pozdrav svima i uživajte!
Sretno kolega. Brz oporavak
Pa da uskoro možeš i
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nakon ne znam ni ja koliko godina pogledao sam na areni1 f1 Blaž/Novak. Stvarno izgleda da se nista nije promijenilo. Za Blaža sve pohvalno ipak je stručni komentator, Novak se stalno nešto smijulji OK ni sam ne znam zašto i kao tehnički suport sukomentator je los. Nebi bilo lose da su dostupni prilikom prijenosa treninga/utrka ono da se prica sa fanovima sto ih zanima i da nebude dosadno kad nema akcije na stazi. Mislim da bi to diglo pritisak sa ekipe koja vodi prijenose, a i bila bi opuštenija atmosfera bliže dostupna puno vise bi se tema pokrilo. Ak me kontate sta mislim.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ante, na početnoj stranici, u dijelu Novo na forumu još uvijek stoji vrijeme po zimskom računanju!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Eto, sad znaš šta sve treba uraditi kada se bude opet prelazilo na zimsko vrijeme.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Šefovi, jel' bi mogli uvesti rubriku pod nazivom, npr., Sprdex ili možda Sprdekana? Namjera je očita i pitam ozbiljno, iako bi u tome bilo sve samo ne ozbiljno. Naravno, bez nacionalnih, rasnih i vjerskih tema. Stvarno ne provociram, pa ne bi trebalo biti ni ljutnje. Kandidata, dobronamjernih, na portalu, ima dosta.
Htio sam otvoriti to još u siječnju kad je došao novi portal, Sprdex i News Bar nisu bili oduševljeni da koristimo njihova imena, ali čak bi se to i zaobišlo nekim drugim rješenjem da je Grga mogao biti urednik u tom području, ali nažalost on je zauzet bio da preuzme to. Tako da je ideja zasad propala, ali slobodno otvori temu na forumu ili nešto slično gdje bi stavljali prikladan sadržaj.
avetma je napisao/la:Htio sam otvoriti to još u siječnju kad je došao novi portal, Sprdex i News Bar nisu bili oduševljeni da koristimo njihova imena, ali čak bi se to i zaobišlo nekim drugim rješenjem da je Grga mogao biti urednik u tom području, ali nažalost on je zauzet bio da preuzme to. Tako da je ideja zasad propala, ali slobodno otvori temu na forumu ili nešto slično gdje bi stavljali prikladan sadržaj.
Nemaju Sprdekanu. Iako ih redovio pratim,skoro od samih početaka, nemaju monopol na satiru.
Maknite Palmera sa naslovne.
Mislim da je Grozni zaslužio da bude tu. I to duplo vremena, ako niko nakon naredne trke ne zasluži da ga zamijeni.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
na podforumu f1/vozači i momčadi/sauber oko 5-7 popodne objavio sam bio jedan link (o sauberu i alfa romeu) i poslije je bio jedan komentar, i toga više nema.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.